Description
آموزش صادرات و واردات در نیک اندیشان
در این دوره آموزش صادرات و واردات به زبان ساده و کاربردی به شما ارائه می شود. در انتهای دوره ضمن اعطای گواهینامه قابل استعلام از دانشگاه و آکادمی ASP امارات، به کار معرفی می شوید.
طول دوره
7 جلسه 2/5 ساعته
استاد
آقای محمد کیانی
متخصص بازرگانی و مدیر بازرگانی
گواهینامه
۱- گواهینامه قابل استعلام از دانشگاه
۲-گواهینامه قابل استعلام از آکادمی آکسفورد انگلستان
۳-گواهینامه کمک های اولیه از فنی و حرفه ای
هزینه و شرایط پرداخت
هزینه دوره :1,880,000 تومان
شرایط پرداخت: 880,000 تومان پیش ثبت نام، مابقی از جلسه اول 350,000 تومان تا تسویه کامل
چرا نیک اندیشان؟
- ارائه موارد آموزشی به زبان ساده، کاربردی، مهارتی و مناسب بازار کار
- پرهیز از ارائه مطالب تئوریک و غیر کاربردی
- استفاده از اساتیدی که هم علمی هستند و اجرایی
- ارائه گواهینامه قابل استعلام از دانشگاه نه از بسیج و جهاد
- ارائه گواهینامه قابل استعلام از آکادمی ASP امارات و سازمان فنی و حرفه ای
- معرفی به کار در انتهای دوره
- شعبات نیک اندیشان نزدیک مترو قرار دارد.
- در صورت گذراندن یک دوره تا یادگیری کامل آن مهارت می توانید به صورت رایگان در آن دوره شرکت کنید.
- پرداخت اقساطی شهریه دوره
- هزینه آموزشی مناسب نسبت به مراکز آموزشی دیگر
- نیک اندیشان برند برتر آموزش و کاریابی است که ارزش آن به ارائه خدمات آموزشی با کیفیت و قیمت مناسب است.
سوالات متداول
دوره آموزشی صادرات و واردات نیک اندیشان چند جلسه است؟
دوره آموزشی صادرات و واردات همانطور که در بالا گفته شد در 7 جلسه دو ساعت و نیمه برگزار می شود. قابل توجه شما عزیزان، اگر دوره را به طور کامل گذراندید ولی احساس کردید اون بار علمی لازمه را از کلاسات دریافت نکرده اید می توانید با حضور در دوره های بعدی که برگزار میشود به صورت رایگان شرکت کنید تا اطلاعات لازمه را دریافت کنید و از دوره آموزشی صادرات و واردات بهترین دریافت علمی را داشته باشید.
آیا پس از گذراندن دوره آموزش صادرات و واردات در نیک اندیشان مدرکی دریافت می کنم؟
بله شما بعد از گذراندن دوره آموزش صادرات و واردات، مدارکی از دانشگاه و آکادمی ASP امارات دریافت می کنید. میتوانید برای مشخص شدن صحت مدارک، استعلام مدارک خود را بگیرید.
آیا میتوان هزینه دوره آموزش صادرات و واردات نیک اندیشان را به صورت قسطی پرداخت کنم؟
بله، از آنجایی که هزینه کل دوره آموزش صادرات و واردات، 1 میلیون و 400 هزار تومان می باشد، میتوانید 700 هزار تومان آن را برای ثبت نام و شرکت در دوره به عنوان پیش پرداخت واریز کنید و در طی دوره مابقی را از جلسه اول، هر جلسه 300 هزار تومان پرداخت کنید، تا به طور کامل هزینه کل دوره تسویه شود.
چگونه میتوانم در دوره آموزش صادرات و واردات ثبت نام کنم؟
برای ثبت نام و شرکت در کلاس های دوره آموزش صادرات و واردات در نیک اندیشان، فیلد های فرم زیر کاملا پر کنید و دکمه ارسال را کلیک کنید. در این صورت همکاران ما پس از دریافت اطلاعات شما با شما تماس گرفته و ثبت نام شما را انجام می دهند. و یا میتوانید خودتان با شماره های موجود در سایت تماس گرفته و ثبت نام خود را با کمک پشتیبانان انجام دهید.
دوره آموزشی صادرات و واردات چیست؟
دوره آموزشی صادرات و واردات
افرادی که علاقه مند هستند در دوره آموزشی صادرات و واردات شرکت کنند ممکن است این سوال را از خود بپرسند که در این دوره چه مواردی آموزش داده خواهد شد. همان طوری که در فوق اشاره کردیم، ترخیص کالا یکی از مباحث ارائه شده در دوره آموزشی صادرات و واردات است. موضوع دیگری که در کنار ترخیص کالا دارای اهمیت است، بحث قوانینی است که گمرکات کشور برای ورود و یا خروج کالا در نظر گرفته است. اطلاع از این قوانین برای افرادی که می خواهند کالای خود را صادر کنند و یا کسانی که قصد دارند کالایی را به کشور وارد کنند، از اهمیت زیادی برخوردار است. در دوره آموزشی صادرات و واردات به تفصیل به این حوزه پرداخته شده و هر آنچه که لازم است صادرکنندگان و یا واردکنندگان بدانند آموزش داده خواهد شد. معمولا نکاتی که در طی این دوره ارائه خواهد شد، این امکان را به افراد می دهد تا در فرآیند و روند صادرات و واردات کالاها با مشکل قانونی رو به رو نشوند.
موضوع مهم دیگری که در این حوزه ممکن است برای برخی افراد پیش آید این است که شرکت در دوره آموزش صادرات و واردات برای چه کسانی مناسب است. به صورت خلاصه می توان این گونه بیان کرد که شرکت در دوره آموزشی صادرات و واردات برای تمامی کسانی که در رشته هایی مانند رشته یا دوره هایی مانند : دوره بازرگانی، دوره MBA، دوره DBA ، دوره POST DBA ، اقتصاد و… که مرتبط هستند، می تواند بسیار مفید و کارا باشد و نکات زیادی به آنها آموزش دهد.
گروهی دیگر که می تواند با شرکت در دوره آموزش صادرات و واردات به موفقیت های قابل توجهی دست پیدا کند، افرادی هستند که می خواهند درآمدهای دلاری داشته باشند. علاقه مندان به بحث صادرات و واردات، کسانی که به مباحث بازاریابی بین المللی و یا فروش و تبادل کالا با دیگر کشورها علاقه مندند، کارشناسان خرید و یا کارشناسان فروش در شرکت های تجاری و یا کارخانه ها، فعالان در حوزه های بازرگانی خارجی، صنعتگران، کسانی که به دنبال پیدا کردن راهی برای مهاجرت قانونی هستند و غیره می توانند در دوره آموزشی صادرات و واردات شرکت کنند و از تمامی مباحث ارائه شده، در حوزه کاری خود به نحو احسن استفاده کنند.
موضوع مهمی که باید در رابطه با دوره آموزش صادرات و واردات، مورد توجه قرار گیرد، انتخاب یک موسسه معتبر برای گذراندن دوره آموزشی صادرات و واردات است. از مطرح ترین موسسه های حال حاضر که این دوره را در نهایت کیفیت و راندمان برگزار می کند، نیک اندیشان است. تدریس اصول و مباحث مهم در حوزه صادرات و واردات، نزدیک بودن این موسسه به خطوط مترو، همکاری با اساتیدی که به صورت علمی و عملی در این حوزه کار کرده اند، ارائه گواهی نامه معتبر و با داشتن قابلیت استعلام از دانشگاه از دیگر مزیت های برگزاری دوره آموزش صادرات و واردات این موسسه است.
دوره صادرات و واردات فنی حرفه ای
سازمان فنی و حرفه ای یکی از سازمان های برگزارکننده دوره های آموزشی در کشور می باشد. این سازمان به وزارت کار و امور اجتماعی وابسته است و در سال 1359 در نتیجه ادغام 3 ارگان آموزشی خلق شد. رسالت این سازمان، ارائه آموزش های فنی و حرفه ای در حوزه های متفاوت می باشد. این سازمان علاوه بر آنکه یک ستاد مرکزی دارد، در دیگر شهرهای کشور نیز شعباتی دارد. شعبات این سازمان نیز دقیقا در راستای همان هدفی که ستاد مرکزی کار می کند، فعالیت داشته و در حال ارائه آموزش های متفاوت در مقوله های گوناگون هستند. از جمله دوره هایی که توسط این مجموعه ارائه می گردد، دوره صادرات و واردات فنی حرفه ای است.
مباحث متفاوتی در دوره صادرات و واردات فنی حرفه ای ارائه می گردد که یکی از آنها ترخیص کالا است. به فرآیند تهیه و آماده سازی، ثبت اسناد و مدارک به صورت الکترونیکی و یا فیزیکی، محاسبه و پرداخت هزینه ها که مالیات نیز شامل آن می شود، حقوق گمرکی، سود بازرگانی و غیره را ترخیص کالا می گویند. ترخیص فرآیند یک فرآیند طبیعی در گمرکات کشور است و رسیدگی و انجام پروسه آن نیز به عهده صاحب کالا و یا نماینده قانونی وی است. در ترخیص کالا، با انجام تشریفاتی که گمرک نسبت به انجام آنها تاکید زیادی دارد، کالاهای مربوطه از گمرک خارج می شود. در دوره صادرات و واردات فنی حرفه ای این مبحث باز شده و در مورد آن نکاتی ارائه خواهد شد.
ترخیص کالا، قوانین خاص خود را داشته و باید مجوزهای لازم برای آن دریافت شود. از جمله مجوزهایی که باید برای ترخیص کالا در اختیار داشت، مجوز استاندارد، مجوز بهداشت، سازمان اتمی، ارتباطات و مخابرات، قرنطینه مرزی و غیره است. البته جدای از این مدارک و مجوزها، حمل کالا به مبادی درون مرزی نیز جزئی از ترخیص کالا به شمار می رود که در دوره صادرات و واردات فنی حرفه ای به آنها نیز اشاراتی می شود.
دوره آموزش صادرات و واردات تنها شامل ترخیص کالا نیست و موارد زیادی باید در آن آموزش داده شود. از جمله مهم ترین مباحث مطروحه در این دوره می توان به بیان رویکرد های صادراتی، ضمانت نامه ها، قوانین گمرکی کشور، اسناد حمل و غیره اشاره کرد. معمولا دوره هایی بهترین دوره آموزش صادرات و واردات به شمار می روند که به تمامی این سرفصل ها پرداخته و نکاتی را کامل، در اختیار علاقه مندان به این حوزه قرار دهد.
مرجعی معتبر و با سابقه ای که توانسته در حوزه دوره آموزش صادرات و واردات به خوبی وارد شود، نیک اندیشان است. در دوره آموزش صادرات و واردات نیک اندیشان، تمامی سرفصل هایی که در فوق اشاره کردیم آموزش داده شده و در نهایت نیز مدرکی معتبر به افرادی که این دوره را با موفقیت پشت سر گذشته اند، داده می شود. پرداخت اقساطی شهریه دوره آموزش صادرات و واردات، برخورداری و ارائه مباحث توسط بهترین اساتید حال حاضر این حوزه، نزدیک بودن شعبه های نیک اندیشان به مترو و دسترسی راحت به آن تنها بخشی از برتری هایی است که دوره آموزش صادرات و واردات این موسسه در مقایسه با دوره صادرات و واردات فنی حرفه ای دارد.
صادرات و واردات چیست؟
صادرات چیست؟
دوره صادرات و واردات یکی از بهترین دوره هایی است که در آن، در خصوص مسائل بازرگانی و دو مقوله مهم صادرات و واردات صحبت می شود. اولین موضوعی که در این دوره به آن اشاره می شود، ارائه یک تعریف ساده و واضح از صادرات است؛ اصولا به خروج کالا از مرزهای یک کشور صادرات می گویند. امروزه، انواع و اقسام کالا را می توان به این شکل در اختیار دیگر کشورها قرار دارد. گسترده شدن سیستم حمل و نقل و افزایش راه های ارتباطی موجب افزایش تنوع در کالاهای صادراتی شده است.
در دوره صادرات و واردات به موضوعات متفاوتی پرداخته می شود که هر کدام از آنها در نوع خود دارای اهمیت می باشد. افرادی که در حوزه صادرات و یا واردات یک کالا کار می کنند می بایست به تمام این نکات و موضوعات توجه داشته و آنها را در کار خود لحاظ کنند؛ این تنها شاهراه موفقیت به نظر می رسد. اگر به عنوان یک فعال بازرگانی قصد دارید معلومات خود را در حیطه کاری تان بالا ببرید، توصیه می کنیم در دوره های مرتبط با بازرگانی نیک اندیشان شرکت کنید.
واردات چیست؟
مقوله مهم دیگری که در دوره صادرات و واردات اشاره می گردد، مقوله بسیار حساس و جنجالی واردات است. اصولا به ورود هر نوع کالایی به کشور، واردات می گویند. کم نیستند کشورهایی که برای تامین نیازهای مردمان خویش کالاهایی را از دیگر کشورها وارد می کنند، اما این حوزه نیز مسائل خاص خود را داشته و باید به چون و چرای آن به خوبی توجه کرد. ورود کالاهای مختلف به یک کشور نباید به اصناف و تولیدکنندگان فعال آسیب وارد؛ به همین دلیل بود که گفتیم ورود یک کالا به کشور، از جمله مسائل جنجالی و پر چالش به شمار می رود.
دوره آموزش صادرات و واردات نیک اندیشان به صورت کامل و جامع به این دو مقوله پرداخته و هر آنچه که تاجران می باید در مورد آن بدانند، آموزش داده می شود. اصولا مقوله بازرگانی از جمله مقوله هایی که چالش های زیادی داشته و افرادی در آن موفق عمل می کنند که در دوره های آموزشی مرتبط شرکت کرده باشند. یکی از موسسه های برتر آموزش دوره بازرگانی در کشور، نیک اندیشان است؛ این دوره حاوی مسائل و نکات کاربردی زیادی می باشد.
شرایط صادرات کالا چگونه است؟
شرایط صادرات کالا از دیگر مباحثی است که در دوره صادرات و واردات به آن پرداخته می شود. اولین کاری که برای صادرات می باید انجام داد، بازاریابی است. اگر شما محصولی دارید و قصد دارید آن را به دیگر کشورها بفروشید، ابتدا باید مشتری مناسب آن را پیدا کرده و سپس برای صادر کردن آن اقدام کنید. نکته مهم دیگری که در این رابطه می توان بیان کرد، اهمیت برنامه ریزی است؛ بدون برنامه ریزی و بدون توجه به جوانب مختلف، نمی توان برای صدور کالا به خارج از مرزهای کشور، قدم های موثری برداشت.
از دیگر شرایط صادرات کالا که در دوره صادرات و واردات به شما می گویند، این است که ابتدا باید شرایط بازار کشور پذیرنده یک محصول و یا کالا را مورد بررسی قرار دهید. اگر دیدید که این بازار کشش محصول شما را با قیمتی که برای آن در نظر گرفته اید، دارد می توانید برای صادر کردن آن اقدام کنید.
قوانین صادرات کالا چگونه است؟
قوانین صادرات کالا از دیگر مباحث مهمی است که در دوره صادرات و واردات مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. شناسایی سازمان هایی که با صادرات کالا درگیر هستند، یکی از مهم ترین اهداف دوره های بازرگانی است. همانطوری که در فوق نیز اشاره کردیم، برای صدور کالا به یک کشور خارجی، می باید بازاریابی انجام دهید. بازاریابی صادراتی، به شما امکان می دهد بازار کشور مقصد را به خوبی بشناسید. گاهی اوقات ممکن است بعد از کسب اطلاعات کافی در مورد بازار کشور هدف، از ارسال و یا صادر کردن کالا به آنجا پشیمان شده و تصمیم بگیرید کالا را به کشور دیگری صادر کنید.
از دیگر قوانین صادرات کالا که در دوره آموزش صادرات و واردات به آن اشاره می گردد، رویه های گمرکی و ترخیص کالا است که هر بازرگانی باید به آنها تسلط داشته باشد. قوانینی که در حوزه صادرات و واردات کالا وجود دارد، از جمله مسائل مهم بازرگانی به شمار رفته و هر تاجر فعال و آینده نگری باید با این قوانین به خوبی آشنا بوده و مطابق با آنها عمل کند. بی توجهی به فرآیندی که یک کالا برای ورود و یا خروج از کشور باید طی کند، می تواند مشکلات زیادی، همچون ماندن اجناس در انبارهای گمرک و بعضا، فاسد شدن آنها را به وجود آورد. پس عملا افرادی که نمی خواهند تجارتشان با کشورهای خارجی با شکست مواجه شود، خوب است به این مهم توجه داشته باشند.
روش صادرات کالا چگونه است؟
روش صادرات کالا از دیگر موضوعات مهمی است که در دوره صادرات و واردات مورد بررسی و بحث قرار می گیرد. انتخاب روشی که قرار است کالا صادر شود، بر روی مراحل صادرات تاثیر زیادی داشته و به همین جهت، توصیه می شود، ابتدا روش خروج کالا از کشور تعیین گردد و سپس سایر مراحل در پیش گرفته شود.
روش صادرات کالا، به دو شکل است: روش مستقیم و روش غیر مستقیم. در روش مستقیم، شما کالای خود را بدون واسطه به کشور دریافت کننده، ارائه داده و در روش غیر مستقیم، کالا به کمک یک واسطه، به دیگر کشورها فروخته می شود. در دوره صادرات و واردات نیک اندیشان به صورت کامل و جامع به این دو روش اشاره می گردد و در مورد معایب و مزیت هایی که هر کدام دارند، نیز صحبت می شود.
چگونه صادرات کنیم؟
چگونه صادرات کنیم، سوال مهمی است که در دوره صادرات و واردات به آن اشاره می گردد. قبل از آنکه برای خروج کالا از کشور اقدام گردد، بهتر است قوانینی که در خصوص صادرات تعیین شده، مورد مطالعه قرار گیرد؛ امکان آنکه برخی کالاها اجازه خروج از کشور را نداشته باشند، وجود دارد. فردی که می خواهید آینده تجارت او با مشکل مواجه نشود، باید به قوانین تعیین شده در واردات و صادرات توجه کند.
اگر چگونه صادرات کنیم، سوال شما نیز هست، توصیه می کنیم در دوره صادرات و واردات نیک اندیشان شرکت کنید. این دوره توسط افرادی تدریس می گردد که خود، سال هاست در حوزه بازرگانی به صورت عملی کار کرده و اطلاعات کاربردی و مهارتی زیادی در چنته دارند.
Reviews
There are no reviews yet.