چطور در فارکس معامله کنیم؟
اگر قصد فعالیت در بازار فارکس و کسب سود از طریق این بازار را دارید، ابتدا باید معامله کردن در فارکس را یاد بگیرید. برای معامله کردن در بازار فارکس قطعاً باید کار با فارکس را بدانید. این که چگونه از اندیکاتورها استفاده کنید و چه استراتژی برای معاملههای خود در نظر بگیرید.
اگر هنوز نمیدانید که چگونه معامله کردن در بازار فارکس را شروع کنید، اصلاً نگران نباشید. چرا که ما در این مقاله نحوه صحیح معامله جفت ارزها را به شما توضیح میدهیم. همچنین شش قدم اصلی برای شروع معامله در فارکس را به شما معرفی خواهیم کرد.
معامله یا ترید در بازار فارکس یعنی چه؟
معامله یا ترید (Trade) در بازار فارکس به خرید و فروش ارزها گفته میشود. زمانی که یک ارز را بفروشید و در ازای آن ارز دیگری را خریداری کنید، تبادل ارز انجام دادهاید. به این تبادل، معامله یا تریدر در بازار فارکس میگویند. تریدر به صورت جفت ارز انجام میشود.
یعنی تمامی ارزها در این بازار خرید و فروش خواهند شد. معامله گران یا تریدرها با استفاده از اختلاف قیمت و ارزش میان جفت ارزها اقدام به کسب سود میکنند. حال این ارز میتواند دلار آمریکا، یوروی اروپا، دلار استرالیا یا… باشد. متداولترین و مهمترین جفت ارز فارکس، یورو در مقابل دلار میباشد که با علائم EUR/USD نشان داده میشود.
شش قدم برای شروع معامله در فارکس
صفر تا صد انجام معامله در فارکس در شش قدم بسیار مهم انجام میشود. اگر قصد انجام معامله در این بازار مالی را دارید، حتماً باید شش قدم زیر را به صورت کامل طی کنید. در ادامه هر یک از اقدامات لازم جهت شروع معامله در فارکس را بررسی خواهیم کرد.
انتخاب بروکر مناسب
ابتدا یک بروکر یا کارگزار مناسب برای ورود به بازار فارکس انتخاب نمایید. بدون بروکر امکان دسترسی به بازار فارکس وجود نخواهد داشت. بروکر باید امکانات و قابلیتهای مختلفی را در اختیار تریدرها قرار دهد. این گونه تریدرها میتوانند از اندیکاتورها به جهت تعین استراتژی و انجام معامله بهره ببرند.
شارژ حساب معاملاتی
در این مرحله لازم است که حساب معاملاتی خود را در بروکر مدنظر شارژ کنید. شارژ کردن حساب به معنی واریز پول به حسابتان در بروکر است. برای انجام تمامی معاملههای فارکس به سرمایه نیاز خواهید داشت.
البته برای حسابهای دمو نیازی به این مورد نخواهد بود. امکان شارژ حساب معاملاتی با ارزهای دیجیتال همچون تتر، اتریوم و بیت کوین نیز وجود دارد.
نصب نرم افزارهای معاملاتی
نصب نرمافزار معاملاتی جهت عملکرد عالی در بازار فارکس و انجام معاملههای موفقیتآمیز لازم است. متاتریدر ۴ و متاتریدر ۵ جزء بهترین نرمافزارهای معاملاتی هستند که امکانات مختلفی را در اختیار تریدرها قرار میدهند. متاتریدر برای انواع سیستم عاملها قابل نصب است.
اتصال حساب به نرمافزار معاملاتی
برای آن که بتوانید از امکانات نرمافزارها معاملاتی استفاده کنید، لازم است آن را به حساب معاملاتی خود در بروکر متصل کنید. برای این کار باید در بروکر حساب داشته و نام کاربری و رمز عبور داشته باشید. امکان متصل نمودن متاتریدر به حسابهای دمو نیز وجود دارد.
انتخاب جفت ارز معاملاتی و ثبت سفارش
برای شروع معامله در بازار فارکس تنها کافیست جفت ارز معاملاتی خود را انتخاب کرده و سفارش خرید یا فروش را انجام دهید. برخی از بروکرها امکان معامله روی داراییهای مختلف همانند سهام، شاخصها، ارزهای دیجیتال، طلا، نقره، نفت و… را نیز فراهم میکنند. بنابراین تنها ارز نیست که در فارکس معامله میشود. پس از انتخاب جفت ارز، باید میزان حجم معاملات، حد سود و ضرر و نوع معامله را مشخص نمایید. پس از اتمام این امور میتوانید سفارش خود را ثبت نمایید.
آموزش نحوه معامله در فارکس با متاتریدر
در این بخش میخواهیم نحوه معامله با نرمافزار متاتریدر را برای شما توضیح دهیم. منتهی برای این کار از مثال جفت ارز دلار آمریکا و فرانک سوئیس به صورت USD/CHF استفاده میکنیم. برای انجام این معامله به شرح زیر عمل کنید.
۱) ابتدا نماد USD/CHF را در متاتریدر انتخاب نمایید. سپس شورت کارت F۹ را انجام دهید تا پنجره Order یا سفارش باز شود.
۲) ابتدا حجم معاملات خود را در قسمت Volume مشخص کنید. برای تعین حجم معاملات از مدیریت ریسک خود بهره ببرید.
۳) سپس حد ضرر یا Stop Loss و Take Profit یا حد سود را وارد کنید.
۴) اگر قیمت مشخصی برای خرید در نظر دارید، گزینه Pending Order را انتخاب کنید.
۵) سپس میتوانید گزینه buy را بزنید تا ارز مدنظر خریداری شود.
سخن آخر
اگر چطور در فارکس معامله کنیم سؤال شما نیز هست و اینکه میخواهید آموزشهای لازم را به طور کامل و جامع در این خصوص دریافت کنید ما به شما آموزشگاه حرفهای و مجرب نیک اندیشان را پیشنهاد میکنیم که با ثبت نام دوره فارکس در این آموزشگاه دیگر نگران معاملات خود در فارکس نباشید.