بهترین تایم فریم در فارکس چه زمانی است؟⭐2023
انتخاب تایم فریم با توجه به شخصیت فرد، استراتژی او و روانشناسی بازار صورت می گیرد. اشخاص پس از شرکت در دوره فارکس، به صورت کامل با این بازار مالی آشنا می شوند. ما در این مقاله قصد داریم شما را با بهترین تایم فریم در فارکس آشنا کنیم؛ پس تا پایان مقاله همراه ما باشید.
تایم فریم چیست؟
در ابتدا لازم است کمی با اصطلاح تایم فریم آشنا شویم. به بازه زمانی ای که یک کندل باز و بسته شود، تایم فریم می گویند. تایم فریم در واقع، زمانی قراردادی است که در طول آن یک کندل باز یا بسته می شود و برخلاف تصور عموم حتی در پلتفرم های پیشرفته نیز می توانید تایم فریم خاصی تعریف کنید و هیچ تایم فریم اصلی وجود ندارد.
به عنوان مثال، تایم فریم های استاندارد شامل تایم فریم روزانه، چهار ساعته، یک ساعته، ۳۰ دقیقه ای، ۱۵ دقیقه ای، ۵ دقیقه ای و ۱ دقیقه هستند. اما شما این امکان را دارید که تایم فریم ها را در زمان دلخواه خود، مثلا کندل های ۳۰ ثانیه ای تنظیم کنید و مناسب ترین تایم فریم در فارکس را برای انجام معامله انتخاب نمایید. به منظور این کار باید به خواندن نمودارهای فارکس مسلط باشید.
برای آنکه متوجه شوید بهترین تایم فریم در فارکس چه موقع است، خوب است بدانید ساعت ۰۰:۳۰ به وقت ایران، کندل روزانه اصلی باز و با بسته شدن بازار آمریکا بسته می شود و کندل روزانه جدیدی آغاز به کار می کند. این حقیقت فارکس در ایران و جهان است که این کندل روزانه که ۲۴ ساعت ادامه دارد، در دل خود کندل های مختلفی را جای داده است. به عنوان مثال، کندل های یک دقیقه ای در فاصله ۱ دقیقه باز و بسته می شوند و در طول ۲۴ ساعت می توانیم ۱۴۴۰کندل ۱ دقیقه ای داشته باشیم؛ اکنون شما این موضوع را در تمام تایم فریم ها تصور کنید. در بعضی از پلتفرم ها تایم فریم های استانداردی وجود دارد، اما در سایر آن ها امکان تغییر تایم فریم ها وجود دارد.
چگونه بهترین تایم فریم در فارکس را پیدا کنیم؟
اینکه بگوییم، یک تایم فریم، بهترین تایم فریم در فارکس است، کاملا اشتباه است و انتخاب تایم فریم مناسب، بستگی به استراتژی معاملاتی شما دارد. در واقع و با در نظر گرفتن آموزش های بهترین اساتید فارکس در ایران و جهان، بهترین تایم فریم ارتباط مستقیمی با استراتژی تریدر دارد.
افراد با شرکت در دوره آموزش فارکس و فراگیری مفاهیم آن می توانند استراتژی مختص خود را انتخاب کنند. چنانچه فرد صبوری هستید و نمی خواهید درگیر احساسات سریع سایر تریدر ها شوید، نباید سراغ تایم فریم های کوتاه بروید. در تایم فریم های کوتاه نوسان زیادی را تجربه می کنید که این مسئله، گمراه کننده است.
افرادی که علاقمند به معاملات کوتاه و سریع هستند و قصد دارند در طول روز تعداد زیادی معامله انجام دهند، می توانند از تایم فریم های کوتاه استفاده کنند. در کل، تریدر های حرفه ای از ترکیب چند تایم فریم استفاده می کنند و اعتقاد دارند که تایم فریم های بلند، مسیر بازار را شفاف تر نشان می دهند.
کاربرد انواع تایم فریم با توجه به بهترین تایم فریم در فارکس چیست؟
در این قسمت از مقاله قصد داریم با توجه به بهترین تایم فریم در فارکس، هر یک از انواع تایم فریم را شرح دهیم. این تایم فریم ها عبارتند از:
1- تایم فریم های کوتاه برای اسکلپ کردن
با توجه به توضیحات داده شده، انتخاب تایم فریم مناسب به استراتژی شما بستگی دارد. به عنوان مثال افرادی که استراتژی ترید آن ها کوتاه مدت و اسکلپ کردن است، عموماً از تایم فریم های زیر ۱۵ دقیقه استفاده می کنند. ویژگی تایم فریم های کوتاه، به ویژه تایم فریم های یک دقیقه ای این است که در آن ها نوسان زیادی اتفاق می افتد و اسکلپر ها می توانند به خوبی از این نوسانات استفاده کنند.
اسکلپر ها معمولاً در تایم هایی مثل ۵ دقیقه نهایتاً ۱۵ دقیقه، مسیر را تحلیل کرده و در تایم فریم یک دقیقه وارد معامله می شوند. اگرچه ترید کردن در تایم فریم های کوتاه، بسیار سخت و خطرناک است و نوسانات زیادی در آن مشاهده می شود، اما اگر اسکلپری حرفه ای باشید، به آسانی می توانید در این تایم فریم ها معاملات موفقیت آمیزی را انجام دهید. حتی برخی از اسکلپر های حرفه ای، از تایم فریم های ۳۰ ثانیه ای استفاده می کنند که در نوع خود قابل توجه است.
بهترین تایم فریم برای فیوچرز چه زمانی است؟
در ادامه صحبت درباره بهترین تایم فریم در فارکس، بهتر است به معرفی بهترین تایم فریم برای فیوچرز نیز بپردازیم. معاملات فیوچرز یا معاملات آتی در دسته معاملات سودآور و با استراتژی های خاصی قرار دارد. برای انتخاب بهترین زمان انجام معامله در فارکس یا فیوجرز، باید عوامل مختلفی را بررسی کنیم مانند:
۱-ویژگی های شخصیتی و فردی؛
ویژگی های شخصیتی شما مانند اینکه تا چه حد ریسک پذیر هستید و چه انتظاراتی از معامله دارید، می تواند روی انتخاب تایم فریم مناسب تاثیر گذار باشد.
۲-میزان و روش معامله؛
معاملهگران فیوچرز باید با توجه به میزان سرمایهای که قصد معامله آن را دارند و نوع معاملهای که انتخاب کرده اند، تایم فریم را انتخاب کنند.
۳-استراتژی معاملاتی Y
هر تریدر (معاملهگر) باید یک نوع استراتژی را برای معاملات خود انتخاب کرده و معاملات خود را بر طبق آن پیش ببرد. به طور کلی هدف شما از معامله و نوع استراتژی که با آن معامله را انجام میدهید، بر انتخاب تایم فریم معامله تأثیرگذار است.
برای تبدیل هر تایم فریمی به بهترین تایم فریم در فارکس یا فیوچرز، این نکته را در نظر بگیرید که هرچقدر تایم فریم بزرگتری انتخاب شود، اهرم قرارداد و معامله باید پایین تر بیاید. اگر تایم فریم کوچکتر انتخاب شود، باید بالعکس عمل کرد؛ یعنی اهرم باید بیشتر شود.
2- تایم فریم های بلند برای معامله گران روزانه
تعریف بهترین تایم فریم در فارکس برای معامله گران روزانه کاملا متفاوت است. بعضی از فاندامنتال کار ها، از کندل های ماهانه، تحلیل خود را شروع می کنند و به پایین می آیند. معامله گران روزانه و یا افرادی که حداقل چند روز معاملات خود را باز نگه می دارند، قطعا کسانی هستند که به دنبال شکار حرکت های اصلی بازار فارکس هستند.
این افراد می خواهند خود را از نوسان ها دور نگه دارند، به همین دلیل خود را درگیر حرکت های سریع و احساسی تایم فریم های کوتاه نمی کنند. عموما نگاه این افراد روی تایم فریم های روزانه است و چارت های روزانه را تحلیل می کنند، سپس به منظور دریافت تاییدیه کم کم به تایم فریم های ۴ ساعته و ۱ ساعته می روند و نقاط ورود مناسب را پیدا می کنند.
3- مولتی تایم فریم
عموما هیچ تریدری را پیدا نمی کنید که فقط از یک تایم فریم استفاده کند، این عمل را مولتی تایم فریم می نامند. در این شیوه، تریدر یک جفت ارز را در تایم فریم های گوناگون بررسی می کند. این افراد تحلیل خود را از تایم فریم های بالا آغاز می کنند و نقاط ورود و خروج خود را در تایم فریم های پایین انتخاب می کنند. پس همانطور که متوجه شدید، برای چنین تریدر هایی یک تایم تحت عنوان بهترین تایم فریم در فارکس وجود ندارد؛ زیرا آن ها به صورت همزمان چند تایم فریم را تحلیل می کنند.
سخن آخر
ما در این مقاله تایم فریم های مختلف فارکس را برای شما شرح دادیم. چنانچه به این حوزه علاقمندید می توانید پس از آگاهی از مزایا و معایب فارکس در ایران، با شرکت در دوره های نیک اندیشان، مهارت های لازم در این حوزه را کسب کنید.
برای ثبت نام در دوره آموزش فارکس نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇