سرمایه لازم برای طلا سازی چقدر است؟ ⭐ بررسی کامل
جواهر و طلا سازی یکی از کارهایی است که علاقه مندان می توانند آن را در خانه یا کارگاه انجام دهند. برای شروع به کار سرمایه اولیه ای لازم است که در ادامه به تفصیل به آن می پردازیم.
صفر تا صد کارگاه طلا سازی چگونه است؟
سرمایه لازم برای طلا سازی یکی از دغدغه های افرادی است که قصد دارند این کار را به عنوان شغل و حرفه شان انتخاب کنند. صفر تا صد کارگاه طلا سازی شامل چند مرحله اساسی است که هر کدام را باید با برنامه ریزی و دقت بالا انجام دهید تا در نهایت به موفقیت برسید. این مراحل عبارتند از:
۱-آموزش طلا سازی؛
برای شروع کار، شما باید در دوره طلاسازی شرکت کنید تا بتوانید با اصول اولیه این کار آشنا شوید. همچنین می توانید تحت نظر طلا سازان مجرب، کار با طلا و مزین کردن آن را بیاموزید.
۲-تقسیم سرمایه برای تجهیز کارگاه؛
شما باید بر اساس یک برنامه ریزی دقیق و بودجه بندی سرمایه تان، ابزار آلات و تجهیزات لازم را اولویت بندی کنید. برای خرید وسایل لازم طلا سازی نباید خساست به خرج دهید، زیرا این ابزار با کیفیت هستند که می توانند ظرافت نهایی کار را به خوبی نشان دهند. برای خرید متریال نیز بهتر است محتاطانه عمل کنید و برای شروع کار از جواهرات فیک استفاده کنید.
۳-مجوز تاسیس کارگاه طلا سازی؛
اگر می خواهید کارگاه مخصوص خودتان را داشته باشید، باید مجوز تاسیس کارگاه را بگیرید؛ ولی اگر قصدتان کار در منزل است نیاز به مجوز ندارید.
سرمایه لازم برای طلا سازی چقدر است؟
حال که با مراحل اولیه طلا سازی آشنا شدید بهتر است راجع به هزینه های این شغل نیز صحبت کنیم. خوشبختانه ابزار آلات لازم برای طلا و جواهر سازی، محدود هستند و تقریبا عمر طولانی هم دارند، یعنی شما می توانید تا چندین سال از ابزار هایتان استفاده کنید. به جز هزینه ای که برای خرید ابزار آلات در نظر می گیرد، باید هزینه ای هم برای خرید طلا کنار بگذارید.
قبل از اینکه سفارش گیری شما شروع شود، لازم است که چندین نمونه کار برای خودتان بسازید و در شبکه های اجتماعی منتشر کرده و به اصطلاح تبلیغ کنید تا دیگران در صورت تمایل، کار طلا سازی و تعمیرات طلا هایشان را به شما بسپارند.
سرمایه لازم برای طلا سازی به همین جا ختم نمی شود. در صورتی که شما می خواهید کار خود را در کارگاه انجام دهید باید هزینه ای هم برای کرایه یا حتی خرید کارگاه کنار بگذارید. خوشبختانه این شغل نیاز به فضای خیلی بزرگی ندارد و تنها یک میز کار و فضایی با ابعاد ۲ در ۲ متر برای آن کافی است؛ بنابراین می توانید در شروع کار، برای صرفه جویی در هزینه ها طلا سازی را در اتاق یا گوشه ای از منزلتان انجام دهید. در کنار همه این هزینه ها، شما باید مقداری هزینه هم صرف آموزش و کسب مهارت کنید.
با توجه به سرمایه لازم برای طلا سازی، آیا درآمد شغل طلا سازی به صرفه است؟
درآمد شغل طلا سازی در مقابل هزینه و سرمایه اولیه برای شروع این کار، به صرفه تر و بیشتر است. همان طور که در بالا بیان شد، سرمایه لازم برای شروع به کار طلا سازی که اغلب شامل تجهیز کارگاه و آموزش می شود، هرگز هدر نمی رود. در مقابل، ساخت طلا و جواهر یک کار با دستمزد بالا است. علاوه بر طلا سازی می توان کار تعمیرات طلا را انجام داد و به درآمد بیشتری هم رسید.
چنانچه بخواهید در کارگاه افراد دیگر کار کنید، درآمدتان بستگی به کاری دارد که انجام می دهید. ممکن است شما تنها در بخش نصب اکسسوری روی طلا ها فعالیت کرده یا اینکه کار تراش طلا را به شما بسپارند. هر دوی این کار ها، درآمد و دستمزد های متفاوتی دارند. اگر سرمایه لازم برای طلا سازی را دارید و بتوانید کارگاه خودتان را تاسیس کنید و مستقیما سروکارتان با مشتری باشد، قطعا درآمدتان نیز بیشتر می شود.
معایب شغل طلا سازی چیست؟
اگر شما هم به خاطر درآمد بالا و موقعیت اجتماعی شغل طلا سازی قصد دارید وارد این حرفه شوید، بهتر است با سختی ها و معایب شغل طلا سازی آشنا شوید. بر خلاف تصور، سرمایه لازم برای طلا سازی جزء معایب این شغل به حساب نمی آید. برخی از مشکلاتی که طلا سازان با آن روبرو هستند عبارتند از:
۱-خلاقیت و بروز بودن؛
برای موفقیت در شغل طلا سازی، به دلیل زیاد بودن رقبا باید مدام بروز باشید و از مدل ها و طرح های جدید طلا در جهان عقب نمانید. هرچند که خلاقیت و ایده پردازی شما نیز نقش زیادی در جذابیت ساخته هایتان دارد.
۲-آسیب های تنفسی؛
هنگام تراش و ساخت طلا در صورت عدم استفاده از ماسک های تنفسی، ممکن است گرده های ریز طلا وارد دستگاه تنفسی تان شود و دچار عفونت ریوی شوید. پس برای جلوگیری از این مشکل، حتما از ماسک استفاده کنید.
۳-آسیب به ستون فقرات؛
یک طلا ساز مجبور است ساعات زیادی از روز را روی میزکار به صورت خمیده بنشیند. در دراز مدت این سبک نشستن ها و خم شدن گردن می تواند آسیب های جدی به مهره های گردن و ستون فقرات وارد کند. اگر نمی خواهید هزینه های درمان را به سرمایه لازم برای طلا سازی بیفزایید، هر چند ساعت یک بار از کار دست بکشید و استراحت کنید.
جواهر سازی را از کجا شروع کنیم؟
حتما برای شما هم این سوال پیش آمده است که جواهر سازی را از کجا شروع کنیم؟ بهترین پاسخ برای این سوال، مؤسساتی هستند که دوره های مختلف طلا سازی را با اساتید مجرب برگزار می کنند. می توان موسسه نیک اندیشان را یکی از مؤسساتی دانست که دوره آموزش طلاسازی را با سرفصل هایی همچون، مخراج کاری، موم کاری، ذوب کردن، نصب جواهرات، آبکاری، طراحی با نرم افزار و غیره برگزار می کند.
در این موسسه می توانید با پرداخت اقساطی شهریه، در سرمایه لازم برای طلا سازی صرفه جویی کنید و با مدرک پایانی این دوره، علاوه بر امکان کار در کارگاه های بزرگ طلا سازی، بتوانید کارگاه خودتان را تاسیس کنید.
سخن آخر
طلا سازی یکی از مشاغل پر طرفدار در میان جوانان است که با وجود سرمایه کم برای شروع به کار، درآمد قابل توجهی داشته و به فعالیت بدنی و جسمی چندان زیادی نیازی ندارد.
برای ثبت نام در دوره آموزش طلاسازی نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇