تحصیل در رشته کایروپراکتیک در ترکیه چگونه است؟⭐بررسی کامل
چنانچه علاقمند به شرکت در دوره کایروپراکتیک هستید، در ادامه مقاله همراهمان باشید؛ ما قصد داریم، پس از بررسی رشته کایروپراکتیک، تحصیل در رشته کایروپراکتیک در ترکیه را بررسی کنیم.
رشته کایروپراکتیک چیست؟
کایروپراکتیک، شیوه ای پزشکی محسوب می شود که وظیفه آن بهبود اختلالات دستگاه اسکلتی و عضلانی است. همچنین وظیفه تنظیم و تطبیق آن در موقعیت و جایگاه مناسب، علل الخصوص ستون فقرات را نیز بر عهده دارد. کلمه کایروپراکتیک از واژه یونانی Cheir به معنای دست و Praxis به معنای عمل گرفته شده و به صورت کلی نوعی درمان دستی موثر است. در واقع کایروپراکتور ها با کمک گرفتن از دستانشان به تشخیص، درمان و جلوگیری از اختلالات دستگاه اسکلتی عضلانی بر روی دستگاه عصبی می پردازند.
پیش از بررسی تحصیل در رشته کایروپراکتیک در ترکیه، لازم است به صورت کامل این رشته را به شما معرفی کنیم. در شیوه کایروپراکتیک، پزشک یا درمانگر با استفاده از فشار به ستون فقرات یا سایر قسمت های آسیب دیده، توانایی تشخیص درست و دقیق را برای درمان خواهند داشت. از این شیوه برای بهبود، کاهش و رفع درد ها و عملکرد مکانیکی و شیوه حرکت فرد استفاده می شود. کایروپراکتور ها از هیچ گونه مدار شیمیایی و دارویی استفاده نمی کنند و تنها بخش های اسکلتی عضلانی بدن را که عملکرد خوبی ندارند تعدیل و بهبود می بخشند.
دستکاری ستون فقرات در حالت عادی امری بدون درد است، اما اگر فرد دچار کمر درد باشد ممکن است در زمان انجام این شیوه درمانی تا حدودی احساس درد کند. در زمان انجام این فرآیند، بیمار روی تخت قرار می گیرد و کایروپراکتور با کمک تکنیک های مخصوص و دستی و اعمال فشار های خفیف و کنترل شده بر روی بافت های آسیب دیده بدن بیمار، اقدام به بهبود و درمان این مشکلات می کند. ذکر این نکته حائز اهمیت است که این روش درمانی برای همه افراد مناسب نیست و افرادی که به سرطان در نواحی ستون فقرات، پوکی استخوان شدید، ناهنجاری استخوانی و احساس مداوم بی حسی، گزگز یا از دست دادن قدرت در بازو مبتلا هستند، نباید از این روش درمانی استفاده کنند.
مزایا و معایب کایروپراکتیک چیست؟
کایروپراکتیک در کنار استئوپتی و فیزیوتراپی، جزء شیوه های مقرون به صرفه و غیر تهاجمی محسوب می شود که اثر گذاری بالایی نیز دارد؛ اما در کنار تمام این ها دارای مزایا و معایبی نیز می باشد که لازم است پیش از آگاهی از شرایط تحصیل در رشته کایروپراکتیک در ترکیه از آن آگاه شوید، این مزایا و معایب عبارتند از:
۱. معایب کایروپراکتیک
- نوع خاصی از سکته پس از دستکاری گردن
- فشرده کردن عصب های بخش تحتانی ستون فقرات
- فتق یا بیرون زدگی دیسک یا بد تر شدن آن، در افراد مبتلا به فتق گردن یا کمر
تجربه نشان داده است که اگر این شیوه به طرز صحیح و توسط افراد متخصصی که به تحصیل در رشته کایروپراکتیک در ترکیه و یا سایر کشور های معتبر جهان پرداخته اند، انجام شود، به ندرت ممکن است بیمار با مشکلی مواجه شود. البته برخی از افراد تا چند روز پس از آن عوارض جانبی ای از قبیل خستگی، سر درد و یا درد در قسمت های تحت درمان را تجربه کنند.
۲. مزایای کایروپراکتیک
- بهبود عملکرد سیستم اسکلتی
- بهبود عملکرد سیستم عصبی
- افرایش توان بدنی فرد
- افزایش دامنه حرکتی مفاصل
- کاهش فشار اسپاسم عضلات روی مفاصل
- کاهش سریع درد عضلات و مفاصل در زمان ابتلا به گردن درد، کمر درد، درد شانه، درد قفسه سینه، در آرنج و درد ناشی از آرتروز
اخیرا نیز شواهدی مبنی بر اثر کایروپراکتیک در بهبود شرایط جدی تر یا مشکلات غیر مرتبط با عضلات یا مفاصل مانند آلژی، آسم، میگرن، سردرد، مشکلات سلامت روان و فشار خون بالا مشاهده شده است.
تحصیل در رشته کایروپراکتیک در ترکیه چگونه است؟
ترکیه یکی از کشور هایی است که از امکانات تحصیلی بسیار مناسبی برخوردار است و دانشگاه ها و موسسات آموزشی آن در سطح جهان بسیار معتبر هستند. برای تحصیل در رشته کایروپراکتیک در ترکیه پیش از هر اقدامی لازم است، درخواست ویزای تحصیلی خود را به سفارتخانه ترکیه در ایران ارائه بدهید.
برای ادامه تحصیل در این رشته نخست باید از یکی از موسسات آموزشی ترکیه، پذیرش دریافت کنید. افراد پس از دریافت پذیرش می توانند، اقدام به دریافت ویزای تحصیلی کنند. مشهور ترین دانشگاهی که در کشور ترکیه، دوره کایروپراکتیک را ارائه می دهد، دانشگاه باهچه شهیر است که در شهر استانبول قرار دارد. برای دریافت ویزای تحصیلی ترکیه لازم است مدارک زیر را آماده کنید:
- فرم تکمیل شده درخواست ویزا
- یک قطعه عکس رنگی امضا شده
- پاسپورت به همراه حداقل ۶ ماه اعتبار
- رسید پرداخت هزینه
- گواهی تمکن مالی
- مدارک تحصیلی ترجمه شده
در نهایت، پس از ارسال همه مدارک مورد نیاز به سفارت ترکیه، معمولا ۵ روز کاری طول می کشد تا ویزای شما صادر شود. علاوه بر این لازم است برای مشخص شدن وضعیت ویزای خود، به وب سایت سفارتخانه مراجعه کنید.
تفاوت تحصیل در رشته کایروپراکتیک در ترکیه با ایران چیست؟
یکی از سوالاتی که همواره ذهن افراد را درگیر می کند، این است که اقدام به تحصیل در رشته کایروپراکتیک در کشور ترکیه کنند یا اینکه در دوره آموزش کایروپراکتیک در ایران شرکت کنند؛ ما در این قسمت از مقاله پاسخ این سوال را خواهیم داد.
کایروپراکتیک از جمله شیوه های درمانی است که برای ماهر شدن در آن علاوه بر سواد آکادمیک، به برخورداری از تجربه بالینی نیز نیاز دارید. به صورت کلی آن چیزی که موفقیت شما را در این رشته تضمین می کند، میزان تجربه شماست و محل تحصیل تاثیر چندانی ندارد؛ علل الخصوص اینکه برای آموزش کایروپراکتیک در موسسه نیک اندیشان، از حضور بهترین اساتید این رشته بهره برده شده است. همچنین افراد پس از گذراندن این دوره، مدارک قابل استعلام با مهر و هولوگرام دریافت می کنند که برای مهاجرت قابل ترجمه نیز می باشد.
کلام آخر
ما در این مقاله تحصیل در رشته کایروپراکتیک در ترکیه را به صورت کامل بررسی کردیم. چنانچه علاقمند به یادگیری این رشته هستید، می توانید در دوره های کایروپراکتیک موسسه نیک اندیشان شرکت کنید.
برای ثبت نام در دوره آموزش کایروپراکتیک نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇