بعد از فصد خون چه غذایی بخوریم

بعد از فصد خون چه غذایی بخوریم؟⭐نکاتی مهم که بیاد بدانید

فصد خون، یکی از روش های درمانی موثر برای تعادل بین اخلاط چهارگانه بدن است که باید طبق اصول خاصی انجام شود. در این مقاله با فصد خون و مراقبت های قبل و بعد از آن بیشتر آشنا می شویم.

فصد خون چیست؟ بعد از فصد خون چه غذایی بخوریم؟

متخصصان طب سنتی اعتقاد دارند که بسیاری از بیماری های بدن در اثر عدم تعادل در اخلاط چهار گانه به وجود آمده است و این متخصصان سعی می کنند با برخی روش های درمانی، این از بین رفتن تعادل را برطرف کنند. فصد خون رایج ترین روش درمانی برای این معضل بوده که امروزه در مطب پزشکان نیز انجام می شود.

افراد می توانند با شرکت در دوره فصد خون، اصول انجام این درمان سنتی را آموخته و وارد بازار کار شوند. در این دوره که در موسسه نیک اندیشان برگزار می شود، با روش های مختلف فصد خون بیشتر آشنا می شوید.

فصد خون عبارت است از، خون گیری از رگ که معمولا با سوزن، سرنگ یا تیغ انجام می شود. در این روش، خون با حجم زیادی از بدن خارج شده و باعث انحراف بیماری ها از بدن می شود. فصد خون بر اساس تشخیص پزشک می تواند در ۶۴ موضع در بدن انجام شود. رایج ترین اندام ها برای فصد خون عبارتند از:

  • فصد دست راست
  • فصد دست چپ
  • فصد پا
  • فصد صورت
  • فصد زیر زبان
  • فصد گوش
  • فصد بینی

اینکه بعد از فصد خون چه غذایی بخوریم بسیار اهمیت دارد. به دلیل اینکه خون زیادی از بدن خارج می شود، باید مراقبت هایی قبل و بعد از فصد انجام دهید.

توصیه های مهم بعد از انجام فصد خون عبارتند از:

  • تا ۸ ساعت بعد از فصد دست خود را خم و راست نکنید.
  • برای کاهش درد حین فصد می توانید از کمپرس گرم یا روغن میخک استفاده کنید.
  • بعد از فصد از خوردن غذا های چرب و سنگین و پر خوری پرهیز کنید.
  • تا ۴۸ ساعت بعد از فصد خوردن تخم مرغ و غذا های حاوی آن ممنوع است.
  • تا ۲۴ ساعت بعد از فصد، خوردن غذا های تند و شیرین ممنوع است.
  • خوردن سکنجبین، گلابی، خورشت قیمه، کرفس، سیب، شیر برنج، سوپ جو بعد از فصد موردی ندارد.
  • برای رفع عطش و خشکی دهان، ماءالشعیر و شکر سرخ هر ۸ ساعت مصرف شود.
بعد از فصد خون چه غذایی بخوریم بایدها و نباید ها

عوارض فصد خون چیست؟

با دانستن اینکه بعد از فصد خون چه غذایی بخوریم، می توان بسیاری از عوارض فصد را کاهش داد. به طور کلی فصد خون اگر در محیطی مناسب و با رعایت بهداشت انجام شود، عوارض خاصی را به دنبال نخواهد داشت.

برای دانستن اینکه عوارض فصد خون چیست، بهتر است بدانید که خون خارج شده توسط فصد، حجم زیادی دارد و باعث ضعف بدن می شود، بنابراین افراد سالمند، کودک و زنان باردار یا شیرده برای جلوگیری از آسیب به قلب، کبد و کلیه باید از انجام فصد خودداری کنند. همچنین افرادی که ضعف معده شدید دارند یا حتی افراد ساکن در مناطق سردسیر، بهتر است قبل از فصد با پزشک خود مشورت کنند.

در برخی موارد مشاهده شده که فصد باعث آسیب به بافت رگ و سلول های عصبی می شود. همچنین اگر فصد خون در محیطی غیر بهداشتی انجام شود، ممکن است عفونت وارد بدن شود. اگر شما علاقه مند به فصد گیری هستید، می توانید در دوره آموزش فصد خون شرکت کنید. در این دوره، علاوه بر آموزش فصد، به جواب سوال بعد از فصد خون چه غذایی بخوریم، خواهید رسید و متوجه خواهید شد که چه مراقبت هایی قبل و بعد از فصد انجام دهید.

فصد خون چند وقت یکبار باید انجام شود؟

یکی از مواردی که نقش زیادی در فصد خون دارد، این است که فصد خون چند وقت یکبار باید انجام شود. فصد رگ برای اینکه ثمر بخش باشد و فرد نتیجه مناسبی از این روش درمانی بگیرد، باید حداقل ۳ بار و در یک بازه زمانی معین انجام شود. بهترین فصد خون آن است که شما در یک بازه زمانی ۱۴ روزه سه بار فصد انجام دهید.

بار اول، رگ گیری و خروج سموم از بدن بوده و ممکن است به طور کامل انجام نشود. برای تثبیت و تکامل فصد، بهتر است ۳ بار دیگر این رویه تکرار شود. اگر بتوانید در سه روز متوالی عمل فصد خون را انجام دهید، خون، کاملا پاکسازی شده و سموم بدن خارج می شوند. به طور کلی اگر بدانیم که بعد از فصد خون چه غذایی بخوریم و فصد خون را در چه زمانی انجام دهیم، قطعا بهترین نتیجه از آن حاصل می شود.

برای کاهش عوارض بعد از فصد خون چه غذایی بخوریم

فواید فصد خون برای غلظت خون چیست؟

شاید در ظاهر مهم ترین فایده فصد خون، کاهش غلظت خون باشد، اما فصد به طور غیر مستقیم روی عملکرد بهتر سایر اعضای بدن و غدد تاثیر بسزایی دارد. فواید فصد خون عبارتند از:

۱-کاهش کلسترول خون؛

همان طور که فصد خون برای غلظت خون مفید است، می تواند با پاکسازی بدن و کاهش فشار خون، موجب کاهش و تنظیم سطح کلسترول در خون نیز شود‌.

۲-احساس شادابی؛

بعد از پالایش خون و پاکسازی غدد لنفاوی، احساس شادابی و سبک بودن می کنیم. به شرط آنکه بدانیم بعد از فصد خون چه غذایی بخوریم و چه اقداماتی برای داشتن نتیجه بهتر انجام دهیم.

۳-تولید گلبول های قرمز خون؛

فصد خون شاید تعداد زیادی از گلبول های قرمز را از بدن خارج کند، اما بدن را تحریک به تولید بیشتر این گلبول ها می کند. این موضوع برای افرادی که شیمی درمانی می کنند و با کاهش سطح گلبول های قرمز در خون مواجه هستند، بسیار مفید است.

۴-بهبود بیماری های خاص؛

فصد خون با پاکسازی بدن باعث بهبود بیماری هایی همچون هموکروماتوز (وجود مقدار آهن زیاد در بدن) و پلی سیتمی می شود.

۵-تنظیم مقدار آهن در بدن؛

با انجام فصد خون و اتفاق هایی که در بدن می افتد، سطح آهن در خون تنطیم می شود. در صورت عدم تعادل در سطح آهن موجود در خون بیماری هایی در بدن به وجود می آیند که موجب نارسایی قلب، ضعف و خستگی مفرط و بیماری‌های کبدی می شوند.

سخن آخر

اینکه بعد از فصد خون چه غذایی بخوریم و چه کار هایی انجام دهیم، می تواند به اثر بخشی فصد و پاکسازی بهتر بدن از سموم کمک کند.

برای ثبت نام در دوره آموزش فصد خون نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇

ثبت نام دوره
نوشته قبلی
کایروپراکتیک چیست؟⭐بررسی مزایا و معایب
نوشته بعدی
استخدام طراح طلا و جواهر⭐ پس از آموزش + اعطای مدرک معتبر
به این نوشته امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب مرتبط
دسته بندی ها
keyboard_arrow_up
آشنایی بیشتر با دوره های آموزشی موسسه نیک اندیشان
اینستاگرام نیک اندیشان
close-image