تایم فریم در فارکس چیست؟⭐همه چیز درباره آن
مسئله ی زمان در ترید و سرمایه گذاری، از اهمیت بسیاری برخوردار است. تریدر ها در حقیقت، پس از شرکت در دوره فارکس توانایی این را کسب می کنند که محدوده های زمانی را بررسی و رفتار قیمت را تعیین کنند. ما در این مقاله از نیک اندیشان قصد داریم به شما توضیح دهیم که تایم فریم در فارکس چیست؛ پس تا پایان مقاله همراه ما باشید.
فارکس چیست و چگونه کار می کند؟
به بازاری که در آن خرید و فروش ارز صورت می گیرد و اصلی ترین و مهم ترین فعالیت آن تبدیل ارز ها به یکدیگر است، فارکس می گویند. افراد در فارکس، به خرید و فروش کالا، خدمات مجموعه ها و شرکت ها، هزینه های سفر مسافران یا سرمایه گذاری اشخاص و بنگاه ها می پردازند.
بازار تبادل ارز جهانی، محل ثابتی ندارد و همه معامله گران به وسیله شبکه الکترونیکی، ارز های مختلف را معامله می کنند که از نظر برخی ها، نامشروع بودن این معاملات از معایب فارکس در ایران است. با وجود اینکه، فارکس بازاری بدون مکان فیزیکی است، اما مراکز اصلی آن در شهر های نیویورک، توکیو و لندن قرار گرفته است. هم اکنون، بزرگ ترین کارگزاری های بورس جهان در آمریکای شمالی قرار دارند و معاملات فارکس در این کشور کاملا قانون گذاری شده است.
پیش از اینکه بدانید تایم فریم در فارکس چیست، لازم است در ابتدا کمی با این بازار تبادل ارز جهانی آشنا شوید. به منظور معامله در بازار فارکس، باید در ابتدا یک کارگزاری خوب را انتخاب کنید و انجام معاملات ارزی خود را به آن بسپارید. به این منظور، باید قراردادی بین شما و کارگزار منعقد شود و مبلغی را به عنوان پشتوانه معاملات خود در اختیار کارگزار قرار دهید. به منظور مبادله در بستر فارکس، حتی اگر شما از بهترین اساتید فارکس در ایران هم باشید، لازم است همواره به روز باشید.
تایم فریم در فارکس چیست؟
اکنون که با حقیقت فارکس در ایران و بازار های جهانی آشنا شدید، زمان آن رسیده که بدانید تایم فریم در فارکس چیست. تریدر ها به منظور فعالیت در بازار های مالی، می بایست تغییرات قیمت را در بازه های زمانی مشخصی در نظر بگیرند؛ پس، گام اول برای طرح ریزی یک استراتژی معاملاتی خوب، مشخص کردن تایم فریم مناسب است.
تایم فریم در حقیقت، بازه زمانی است که تغییرات قیمت در آن رخ می دهد. تمام تریدر هایی که در دوره آموزش فارکس شرکت کرده اند، می دانند که نرخ کالا ها و یا سهام در بازار های مالی دائما در حال تغییر است. این تغییرات، سبب ایجاد فرصت های معاملاتی می شود. تریدر ها به منظور اینکه بتوانند بررسی دقیق تری از روند قیمت و جهت حرکت آن داشته باشند، به تحلیل و بررسی این تغییرات در بازه های زمانی مختلف می پردازند.
ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که در بازار های مالی، از تایم فریم هایی در بازه زمانی کم تر از ۱ دقیقه تا تایم فریم های هفتگی و ماهانه استفاده می شود. به عنوان مثال، فردی که تغییرات قیمت دارایی مورد نظر خود را در بازه زمانی ۱ ساعته چک می کند، در حقیقت از تایم فریم ۱ ساعته استفاده می کند.
در فارکس که ارز کشور های مختلف نسبت به هم معامله می شود، تغییرات ارزش جفت ارز ها در بازار معاملاتی فارکس، مثل سایر بازار های مالی در بازه های زمانی مختلفی بررسی می شود. اکنون پس از آشنایی با تایم فریم، لازم است بدانید که تغییراتی که در سیاست های پولی و مالی کشور ها رخ می دهد سبب تحت تاثیر قرار گرفتن ارز در آن ها می شود. تریدر ها با انتخاب تایم فریم مناسب و بررسی اقتصاد کلان می توانند در بازار فارکس سود کنند.
بهترین تایم فریم در فارکس چیست؟
پس از اینکه دانستید تایم فریم در فارکس چیست، اکنون زمان آن رسیده که با بهترین تایم فریم در فارکس آشنا شوید. به دلیل اینکه تغییرات قیمت ارز کشور های مختلف با توجه به اتفاقات، تصمیم گیری های سیاسی و وضعیت اقتصادی رخ می دهد، پس امکان اینکه از یک تایم فریم به عنوان بهترین تایم فریم در فارکس نام ببریم، وجود ندارد.
چنانچه تریدر، توجهی به زمان انتشار رویداد های مهم اقتصادی نداشته باشد، به دلیل نوسانات شدید قیمت ها، در زمان انتشار اخبار مهم ضرر می کند. از سویی دیگر با توجه به استراتژی افراد، بهترین تایم فریم در فارکس تغییر می کند و امکان اینکه یک تایم فریم را به عنوان بهترین تایم فریم در فارکس در نظر بگیریم وجود ندارد.
به خاطر داشته باشید، در فارکس نیز همانند سایر بازار های مالی، تغییرات قیمت در بازه های زمانی کوتاه تر، بیش تر است، پس ریسک معاملات در تایم فریم های بلند تر نسبت به تایم فریم های کوتاه تر، کم تر است. این مسئله سبب می شود که برای تریدر های تازه کار، تایم فریم های بلند گزینه مناسبی باشد.
تایم فریم های معاملاتی با توجه به تایم فریم در فارکس چیست؟
تایم فریم های معاملاتی به معنی آن است که افراد به منظور باز کردن پوزیشن معاملاتی، از چه تایم فریمی استفاده نمایند. تریدر ها پس از خواندن نمودارهای فارکس، استراتژی خود را انتخاب می کنند. به عنوان مثال، تایم فریم معاملاتی فارکس با سایر بازار های معاملاتی مانند ترید سهام و یا بیت کوین متفاوت است.
البته این جمله، به این معنا نیست که در این بازار ها نمی توان از برخی تایم فریم ها استفاده کرد، بلکه این معنی را می دهد که به منظور بهتر شدن تحلیل های تریدر و انجام معاملات بهتر لازم است فرد تایم فریم مناسب را با توجه به بازار مربوطه، تجربه و استراتژی معاملاتی انتخاب کند؛ البته این موضوع، نیازمند آشنایی کافی فرد با این بازار سرمایه است.
سخن آخر
ما در این مقاله، پس توضیح کوتاه و مختصری در مورد فارکس، گفتیم که تایم فریم در فارکس چیست و چگونه مورد استفاده قرار می گیرد. چنانچه به یادگیری فارکس و سایر بازار های معاملاتی علاقه دارید، می توانید در دوره های فارکس نیک اندیشان شرکت کنید. امیدواریم مطالب بیان شده، در افزایش اطلاعات شما در این رابطه، تاثیر کوچکی داشته باشد.
برای ثبت نام در دوره آموزش فارکس نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇