استراتژی خروج (exit strategy)

استراتژی خروج (exit strategy) در ارز دیجیتال چیست؟

استراتژی خروج (exit strategy)، یکی از تکنیک های مورد استفاده تریدرها یا همان کارگزاران بازار ارزهای دیجیتال است. درسال های اخیر شاهد ایجاد فرصت های جدید و به روز برای کسب درآمد از طریق بازار ارز های دیجیتال هستیم. با این حال عوامل متعددی همچون مشکلات مربوط به قانون گذاری و آپدیت بودن فناوری زیربنایی این دارایی ها، بازارهای دیجیتال را با نوسانات متعددی رو به رو می کند که این استراتژی راهکار کارآمدی برای رو به رویی با این نوسانات است.

این روش تکنیک کارآمدی برای محافظت از سرمایه در شرایط نوسانات بازار است که به آن می پردازیم.

استراتژی خروج (exit strategy) چیست؟!

در سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال، استراتژی خروج برای مواقع اضطرار به کار  می رود. با این تکنیک، تریدر یا سرمایه گذار، پس از تحقق معیار معین از پیش تعیین شده، سرمایه خود را از موقعیت معاملاتی خارج می کند.

علاوه براین، اگر سرمایه گذار به هدف معاملاتی خود رسیده باشد هم می تواند از این استراتژی برای خارج شدن از معاملات استفاده کند. دلایل دیگری از جمله تغییر در روند بازار دیجیتال به دلیل رویداد های فاجعه آمیز و ناگهانی و یا مشکلات قانونی و احتیاج شدید و فوری به سرمایه نقد هم می تواند در خارج شدن سرمایه گذار از یک معامله در بازار دیجیتال موثر باشد.

استراتژی خروج (exit strategy)، ممکن است برای خروج از سرمایه گذاری نادرست و یا پایان دادن به کسب و کاری زیان آور به کار رود. به طور جامع، هدف این تکنیک، محدود کردن میزان زیان و ضرر شما می باشد.

کسب دانش درباره اصول و تکنیک های قابل استفاده در بازارهای دیجیتال به شما کمک می‌کند تا تصمیمات کارآمد تری بگیرید. دوره ارز دیجیتال نیک اندیشان، همواره کامل ترین پکیج برای آموزش اصول این بازار است و کمک می کند تا شما تصمیمات بهتری بگیرید.

استراتژی خروج (exit strategy) در ارز دیجیتال چیست؟

چرا به یک استراتژی خروج (exit strategy) نیاز داریم؟!

در این بخش قصد داریم تا دلایلی که ثابت می کنند استراتژی خروج ، یک روش کارآمد و ضروری است را بررسی کنیم.

۱. برای به حداقل رساندن تلفات

زمانی که شما یک ارز دیجیتال خریداری کرده اید و قیمت یا ارزش آن شروع به کاهش می کند، می توان به طور قطع گفت که آن را نگه نمی دارید و سریع تر آن ارز را به سرمایه پولی تبدیل می کنید. احتمال اینکه قیمت ارز شما بالا برود، احتمالی کم است و ممکن است قیمت آن همچنان کاهش یابد. در این شرایط استفاده از استراتژی خروج (exit strategy)، بهترین راه حل ممکن است و از ضرر کردن شما جلوگیری می کند.

۲. کسب سود

فعالان بازار ارزهای دیجیتال هرگز نمی دانند که قیمت ها چه زمانی کاهش و یا افزایش پیدا می کنند؛ درنتیجه نقد کردن سود، به آنها کمک می کند تا ثروت موجود خود را افزایش دهند و سرمایه و بودجه قابل توجهی برای خرج کردن و یا سرمایه گذاری در این بازار داشته باشند.

بسیاری از سرمایه گذاران از این استراتژی برای کسب سود قابل توجه خود استفاده می کنند و آن را به عنوان روشی کارآمد می دانند.

۳. بازگشت سرمایه ابتدایی

یک روش کارآمد و محبوب که توسط سرمایه گذاران بازار ارزهای دیجیتال انجام می شود، روشی است که بازده سرمایه گذاری اولیه خود را هدف قرار می دهند. در این روش، سودی برابر با مقدار ابتدایی سرمایه خود کسب می کنید. برای موفقیت در این روش هم از استراتژی خروج (exit strategy)، استفاده می شود.

۴. رسیدن به اهداف شخصی

فرض کنید با پس اندازهای خود وارد بازار ارزهای دیجیتال شده اید و می خواهید این پس انداز را برای خرید یک لپ تاپ خوب افزایش دهید. شما در این بازار نوپا هستید پس ترجیح می دهید با ارز دیجیتالی که شمارا با سودهایی روزانه رو به رو می کند، دراین بازار فعالیت کنید.

استراتژی خروج (exit strategy)، در این موقعیت باید با سرمایه گذاری جامع شما همسو باشد. از آنجایی که حداقل دوره سرمایه گذاری وجود ندارد، هنگامی که سرمایه گذاری اولیه شما به مقدار مورد نظر رسید، ارز دیجیتال خود را می فروشید و از پول آن برای هدف شخصی خود که خرید لپ تاپ بود استفاده می‌کنید.

استراتژی خروج (exit strategy) برای رشد

بهترین استراتژی خروج (exit strategy) از ارز دیجیتال چیست؟

حال که می دانید استراتژی خروج (exit strategy) چیست، خوب است در مورد بهترین استراتژی برای خروج از ارز دیجیتال نیز چند نکته را بیان کنیم. برای آنکه بتوان بهترین استراتژی را انتخاب کرد، می بایست فاکتورهای متفاوتی از جمله نرخ قیمت، سود و ضرر، و خروج مقیاس گذاری شده (فروش رمزارزها در قیمت های متفاوت) را در نظر داشت. با دخالت دادن این پارامترها می توان بهترین استراتژی را انتخاب کرد.

موضوع دیگری که باید به آن توجه داشت، هماهنگ بودن برنامه و نقش سرمایه گذاری با استراتژی خروج است. از آنجایی که استراتژی های متفاوتی وجود دارد، به همین دلیل تریدرها می توانند یکی از آنها را که با شرایط و اهدافشان بیشترین سازگاری را دارد، انتخاب کنند.

برای مثال، کسانی که با سرمایه گذاری های طولانی مدت مشکلی ندارند، می توانند استراتژی هایی را برای خروج انتخاب کنند که موجب کاهش ضرر، و افزایش سود شود. برای آنکه بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید، خوب است انواع مختلف استراتژی های خروج را شناسایی کنید و سپس با توجه به خصوصیاتی که دارند دست به انتخاب بزنید. با این کار می توانید در اندازه ای خاص و با قیمتی خاص، رمزارزهایتان را بفروشید.

هر استراتژی که شما انتخاب کنید قطعا روی احتمالات، برنامه ریزی می کند و ممکن است همیشه برایتان سودآور نباشد. در ادامه با دو مورد از بهترین استراتژی خروج (exit strategy) ارز دیجیتال بیشتر آشنا خواهید شد:

۱-بازگشت سرمایه اولیه؛

یک رویه رایج توسط سرمایه گذاران این است که بازده سرمایه گذاری اولیه را هدف قرار دهند که در آن سود شما برابر با مقدار سرمایه گذاری اولیه است. این موقعیت خوبی است، زیرا پس از سرمایه گذاری اولیه خود فقط می توانید از سود آن ارز دیجیتال درآمد بیشتری کسب کنید.

۲-خروجی های مبتنی بر قیمت

ساده ‌ترین استراتژی خروج (exit strategy)، فروش ارزهای دیجیتال بر اساس قیمت یا درصد هدف است. برای نمونه، اگر یک ارز دیجیتال را با قیمت 10 دلار خریداری کرده باشید، ممکن است قیمت فروش هدف خود را 15 دلار تعیین کنید. از طرف دیگر می‌توانید بر اساس درصد تصمیم بگیرید و ممکن است فقط زمانی بفروشید که قیمت، 300٪ قیمت خرید شما باشد؛ بنابراین زمانی که قیمت 30 دلار باشد می ‌فروشید.

استراتژی خروج مبتنی بر قیمت می تواند از نگه داشتن یک سرمایه برای زمان طولانی به دلیل خوش بینی بیش از حد جلوگیری کند، اما اگر قیمت ها برای مدت طولانی از هدف شما دور باشند باعث از دست دادن فرصت ها می شود.

آشنایی با استراتژی خروج (exit strategy)

آیا می دانید استراتژی خروج (exit strategy) در ارز دیجیتال چه اهمیتی دارد؟

خروج از معامله موردی نیست که بتوان به سادگی انجام داد. بنابراین اهمیت دارد که بتوان زمان دقیق خروج را به خوبی تشخیص داد. در برخی مواقع افراد به سبب نا آگاهی از استراتژی خروج، اقدام به فروش یک ارز می کنند؛ فارغ از این که سهم فروش رفته پتانسیل بالایی برای رشد در بلند مدت دارد. از طرف دیگر، ممکن است افراد یک سهم را نگه دارند تا در آینده آن را به فروش برسانند و سود بیشتری نصیب آن ها شود، در شرایطی که این سهم نگهداری شده پتانسیل رشد را نداشته و فرد متحمل ضرر خواهد شد.

بنابراین لازم است افرادی که در زمینه معاملات کار می کنند و معامله را به عنوان حرفه ای برای کسب درآمد خود قرار داده اند به اهمیت این موضوع پی ببرند.  به این صورت که چه زمانی از استراتژی خروج (exit strategy) استفاده کنند و چه زمانی استراتژی ماندن در یک سهم را لحاظ نمایند. از این رو ضرورت دارد که افراد شناخت و دانش خود را نسبت به معاملات ارز دیجیتال بالاببرند‌. زمانی که فرد مهارت کامل رصد بازار و بالا و پایین کردن نرخ ارز را داشته باشد تدوین استراتژی برای او راحت تر خواهد بود.

بهترین استراتژی خروج (exit strategy) از ارز دیجیتال چیست؟

جمع بندی

در این مقاله سعی شد تا تکنیکی کاربردی و پراستفاده به نام استراتژی خروج (exit strategy)، معرفی و به اهمیت خارج کردن به موقع سود یا اصل سرمایه از بازار، اشاره شود. علاوه براین تلاش کردیم تا قوانین مهم و برخی از شرایطی که احتمالا می تواند شمارا به خروج از بازار وادار کند را ذکر کنیم.

پیشنهاد همیشگی ما به سرمایه گذاران این است که پیش از هرگونه سرمایه گذاری، درباره این حوزه تحقیق کنند و تنها به شنیدن ها اکتفا نکنند. بازار ارزهای دیجیتال، بازاری پر تلاطم است و در صورت انجام هر اقدامی بدون آگاهی، ممکن است ضرر هنگفتی به همراه داشته باشد.

همواره می توانید برای کسب دانش و اطلاعات به روز و جامع در این حوزه، از دوره ارز دیجیتال نیک اندیشان بهره ببرید. یادگیری اصول صحیح و کارآمد سرمایه گذاری به شما کمک بزرگی برای فعالیت در این حوزه می کند.

برای ثبت نام در دوره آموزش ارز دیجیتال نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇

ثبت نام دوره
نوشته قبلی
بازار کریپتوکارنسی چیست؟⭐و چگونه کار می کند؟
نوشته بعدی
معرفی بهترین سبک پرایس اکشن➕مقایسه آن با سبک های دیگر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آشنایی بیشتر با دوره های آموزشی موسسه نیک اندیشان
اینستاگرام نیک اندیشان
close-image