آموزش فیلمبرداری حرفه ای (با دوربین)

آموزش فیلمبرداری حرفه ای (با دوربین)

فیلمبرداری نیز همانند عکاسی، می تواند بسیار دشوار باشد. صنعت فیلمبرداری  یک زمینه بسیار رقابتی است و فیلمبردار بودن علاوه بر جاه طلبی به موارد بیشتری مانند بهره گیری از آموزش فیلمبرداری حرفه ای  نیاز دارد. به عنوان مثال فیلمبردار، بایستی دانش فنی و خلاقیت ذاتی برای خلق تصاویر متحرک و استفاده از آنها برای روایت داستان، را داشته باشد.

بعد از اینکه تمام دانش و مهارت لازم برای ورود موفقیت آمیز به این رشته را به دست آوردید، چالش بزرگتر یافتن شغل و در نهایت توسعه سبکتان پیش می آید. همه اینها ممکن است برای شما و هر فردی که امیدوار است حرفه ای را در زمینه فیلمبرداری شروع کند، خسته کننده به نظر برسد، اما نگران نباشید. ما در اولین قدم‌ها به شما کمک می‌کنیم و نکاتی را ارائه می‌کنیم که چگونه پس از شرکت در کارگاه های آموزش فیلمبرداری حرفه ای بتوانید از علاقه خود به این کار به درستی حمایت کنید.

آموزش فیلمبرداری با گوشی چگونه است؟

آموزش فیلمبرداری حرفه ای با دوربین زیرشاخه های زیادی دارد. تا زمانی که گوشی های هوشمند در اختیار نبودند و با دوربین، فیلمبرداری انجام می شد، نیازی به گذراندن دوره های آموزشی سایر دستگاه ها نبود، اما امروزه، با به بازار آمدن گوشی هایی که دوربین های حرفه ای و با کیفیت دارند، موضوع آموزش اهمیت بالاتری پیدا کرده است.

شرکت هایی که در حوزه تولید گوشی های هوشمند فعالیت می کنند، روز به روز در حال مدرن تر کردن دوربین گوشی هایشان هستند و این فرصت خوبی برای ثبت وقایع و صحنه ها با بهترین کیفیت و وضوح می باشد. به این دلیل که قیمت گوشی های هوشمندِ دوربین دار از قیمت دوربین های حرفه ای پایین تر است، برخی افراد تمایل دارند با گوشی شان فیلمبرداری انجام دهند. از آنجایی که گرفتن عکس و فیلم با دوربین گوشی نیز تکنیک های خاص خود را دارد به همین دلیل توصیه می کنیم حتما در دوره های آموزشی مرتبط شرکت کنید؛ البته اگر دوست دارید به مانند یک حرفه ای کار کنید.

آموزش کار با دوربین فیلمبرداری سونی چیست؟

آموزش فیلمبرداری حرفه ای با دوربین، شامل مباحث متفاوتی می شود. برندهای زیادی در حوزه تولید دوربین های حرفه ای عکاسی و فیلمبرداری مشغول به فعالیت بوده و به همین دلیل، تجهیزات متفاوت با نام های گوناگونی را می توان در بازار مشاهده کرد. یکی از برندهای مطرح دوربین، سونی است؛ سونی سابقه طولانی در تولید تجهیزات الکترونیکی و از جمله دوربین دارد. کسانی که دوربین فیلمبرداری سونی در اختیار دارند، می باید آموزش کار با آن را بلد باشند تا بتوانند فیلم هایی با کیفیت ثبت کنند.

برای افزایش مهارت در خصوص دوربین های سونی، می توانید در دوره های آموزشی فیلمبرداری شرکت کنید. شرکت در این دوره ها با آموزش نکات مهارت محور زیادی همراه بوده و شما در پایان دوره، کار کردن با دوربین سونی را به صورت کامل فرا خواهید گرفت. توجه داشته باشید، فیلمبرداری نیز کاملا مهارت محور بوده و شما علاوه بر شرکت در کلاس ها، می بایست به صورت عملی نیز تمرین کنید.

آموزش فیلمبرداری حرفه ای با دوربین و نکات مهم آن چیست؟

آموزش فیلمبرداری حرفه ای با دوربین با نکات مهم زیادی همراه خواهد بود. برخی از این نکات در ادامه آورده شده است:

  • در اولین قدم برای آموزش، تجهیزات و ابزار مورد نیاز برای فیلمبرداری را تهیه کنید. اگر می خواهید با دوربین های تخصصی کار کنید، می بایست یک دوربین داشته باشید و در صورتی که می خواهید با گوشی فیلمبرداری کنید، بهتر است یک گوشی هوشمند مجهز به دوربین خریداری نمایید؛ بهتر است دوربین کیفیت بالایی داشته باشد.
  • موضوع دیگری که می بایست به آن توجه داشته باشید، برنامه ریزی کردن برای فیلمبرداری است. برنامه ریزی را با توجه به هدف و قصدتان از فیلمبرداری تدوین نمایید تا بدانید در آینده قرار است چه مسیری را طی کنید. برنامه ریزی کردن از استرس شما کم کرده و باعث افزایش خلاقیت و پرورش ایده خواهد شد.
  • در فیلمبرداری به مقوله نورپردازی نیز توجه و دقت داشته باشید. نور، یکی از مهم ترین عواملی است که به شما کمک می کند فیلم هایی در نهایت کیفیت و وضوح ثبت کنید.
آموزش فیلمبرداری حرفه ای

6 نکته راجع به آموزش فیلم برداری حرفه ای

هیچ راهی برای تبدیل شدن یک شبه به یک فیلمبردار حرفه ای وجود ندارد. بسیاری از فیلمبرداران موفق داستان های منحصر به فردی در مورد اینکه چگونه مراحل سختی را قبل از رسیدن به موفقیت های بزرگ خود دنبال کرده اند. هر کسی شرایط ویژه و منحصر به فرد خود را دارد و بسته به نوع زندگی خود برای رسیدن به موفقیت تلاش می کند. در این جا نکات متعددی را برای شما عنوان می کنیم و امیدواریم برای شما مفید واقع شود.

  1. در کارگاه ها و دوره های آموزش فیلم برداری حرفه ای شرکت کنید

اولین قدم معمولی برای تبدیل شدن به یک فیلمبردار حرفه ای، دانستن نحوه عملکرد صحیح دوربین فیلمبرداری است. به عنوان یک حرفه بسیار پرسود، واضح است که فیلمبرداری به مهارت و دانش فنی زیادی نیاز دارد که فراتر از فشار دادن دکمه ضبط دوریین است. شما با شرکت در کارگاه های آموزش فیلمبرداری حرفه ای به این مهارت ها مسلط می شوید.

شما می توانید تحصیلات خود را قبل از رفتن به دانشگاه شروع کنید، زیرا بسیاری از مدارس راهنمایی در حال حاضر کلاس های پایه را در زمینه فیلم، هنر، پخش، روزنامه نگاری و سایر موضوعات مرتبط با فیلمبرداری ارائه می دهند. حتی ممکن است مدرسه شما یک برنامه خبری یا باشگاه سمعی و بصری داشته باشد که می توانید برای کمک به یادگیری و تمرین مهارت های خود به آن بپیوندید.

هنگامی که برای کلاس فشرده‌تری آماده شدید، می‌توانید در کارگاه‌های فیلم‌برداری در انجمن خود یا آنلاین ثبت‌نام کنید. در صورت امکان می توانید به دنبال کلاس های پیشرفته تر و مدارک معتبر این زمینه بروید، بسیاری از موسسات دوره های آموزش فیلم برداری حرفه ای برگزار می کنند، مانند جهاد دانشگاهی و موسسه ی نیک اندیشان. هرگدام مزایا و نقطه قوت خود را دارند به عنوان مثال موسسه ی نیک اندیشان  درباره تنظیمات دستی دوربین، تکنیک‌های فیلم‌سازی، تکنیک‌های ویرایش ویدیو، تنظیمات نور و بسیاری موارد دیگر در یک فضای شبیه سازی شده ی کارگاهی به شما آموزش می‌دهد.

2. یک دوربین فیلمبرداری خوب تهیه کنید

به عنوان یک مبتدی، ممکن است استفاده از DSLR یا دوربین بدون آینه آسان‌تر از دوربین‌های فیلم‌برداری برای آموزش فیلم‌برداری حرفه ای  شما باشد. پس از شرکت در چندین کارگاه، احتمالاً ایده خوبی در مورد نوع دوربین که ترجیح می دهید با آن کار کنید، به دست خواهید آورد و آن موقع می تواتید یک دوربین فیلم برداری حرفه ای تهیه کنید.

هنگامی که تصمیم خود را در مورد نوع دوربینی که می‌خواهید با آن کار کنید، گرفتید، می‌توانید از بین طیف گسترده‌ای از مارک‌ها و مدل‌های دوربین که نیازهای شما را در تطبیق‌پذیری و ضبط ویدیو با وضوح فوق‌العاده برآورده می‌کنند، انتخاب کنید. هر آنچه را که انتخاب می کنید، بسیار مهم است که یاد بگیرید چگونه از آن در جهت دریافت آموزش فیلمبرداری حرفه ای به خوبی استفاده کنید.

در طول مسیر یاد خواهید گرفت که انتخاب و کار با دوربین تنها یکی از چیزهایی است که باید در طی دوره ی آموزش  فیلمبرداری حرفه ای یاد بگیرید چگونه کار کنید. تجهیزات فنی دیگری نیز وجود دارند  که باید با آنها آشنا شوید، اما باید از قبل به دوربین تسلط داشته باشید تا از هر مجموعه ای از تجهیزات فیلمبرداری حداکثر استفاده را ببرید.

  1. مدرک دانشگاهی مرتبط (فیلمبرداری و  عکاسی) به دست آورید

وقتی شروع به درخواست برای شغل فیلمبردار می کنید، آژانس ها و شرکت های فیلم سازی معمولاً می خواهند از تحصیلات شما با مدرک دانشگاهی مرتبط با فیلم یا پخش مطمئن شوند. خوشبختانه، تعداد انگشت شماری مدرک معتبر دیگر مثل مدرک URS  انگلستان نیز وجود دارد که تجربیات ارزشمند و مهارت های فنی مورد نیاز در این زمینه را در اختیار شما قرار می دهد. لازم به ذکر است موسسه ی نیک اندیشان پس از پایان دوره ی آموزش فیلمبرداری حرفه ای به شما مدرک URS انگلستان را اعطا می کند.

  1. به دنبال دوره های کارآموزی باشید

برخی می گویند راز ورود به صنعت فیلمبرداری،  یافتن راه هایی برای شرکت در مجموعه فیلم های واقعی و آشنایی با افراد مهم زیادی است که می توانند به شما کمک کنند تا مسیر پیشرفت خود را ارتقا دهید. پس از گذراندن دوره ی آموزش فیلمبرداری حرفه ای با شرکت های تلویزیونی ، استودیوهای فیلم، و موسسات معتبر که کارآموزی ارائه می دهند تماس بگیرید و به دنبال فرصت هایی برای شروع به عنوان دستیار باشید.

  1. فیلم های کوتاه خودتان را بسازید

گذراندن وقت بر روی صحنه‌ فیلم واقعی در کنار افراد خلاق خود به عنوان یک دوره ی آموزش فیلمبرداری حرفه ای تلقی می شود. همچنین به شما انگیزه می‌دهد که فیلم کوتاه  بسازید تا خود را در اجرای حرکات دوربین و تکنیک‌های فیلم‌سازی خاص تمرین دهید. به هر طریقی، به خودتان اجازه دهید تا به تجربه و سبک خلاقانه خود پی ببرید. با دوستان خود تماس بگیرید و از آنها دعوت کنید تا یک پروژه سینمایی را شروع کنند که همه می توانید برای تمرین و ساختن نمونه کارها از آن استفاده کنید.

آموزش فیلمبرداری

6.  برای خودتان بازاریابی کنید

هنگامی که مجموعه ای از فیلم ها و کلیپ های کوتاه را جمع آوری کردید، آماده هستید که خودتان را به عنوان یک برند معرفی کنید. یک وب سایت یا نمونه کار آنلاین ایجاد کنید که در آن بتوانید بهترین کار و سبک فیلم سازی خلاقانه خود را به نمایش بگذارید. این چیزی است که به شما کمک می کند تا از بقیه متمایز شوید و هویت فیلمسازی خلاقانه خود را برای کارگردانان تثبیت کنید. همچنین می توانید به دنبال همکاری با موسسات مرتبط باشید. بعضی از موسساتی که دوره های آموزش فیلمبرداری حرفه ای را برگزار می کنند پس از پایان دوره فیلمبرداری امکان ورود به بازار کار را برای شرکت کنندگان دوره فراهم می کنند. یکی از این موسسات آموزش فیلمبرداری حرفه ای که مسیر شغلی هنرجویان خود را تسهیل می کند  موسسه ی نیک اندیشان می باشد.

از دیگر مزایای موسسه ی نیک اندیشان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اساتید مجرب و حرفه ای که خود در این حوزه پر آوازه هستند
  • وجود شعبه های این موسسه در نزدیکی ایستگاه مترو، که این خود باعث می شود تا هزینه های رفت و آمد به حداقل برسد.
  • این موسسه به شما این امکان را می دهد تا زمانی که در دوره ی آموزش فیلمبرداری حرفه ای مهارت کامل را کسب کنید در دوره ها شرکت کنید

برای ثبت نام در دوره آموزش فیلمبرداری نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇

ثبت نام دوره

آیا نیک اندیشان دوره های آموزشی در حوزه های دیگر هم برگزار می کند؟

بله ، نیک اندیشان در حوزه های آموزشی متعدد (بیش از 70 دوره) برگزار می کند. و شرایط شرکت در این دوره ها به گونه ای طراحی شده که تمامی افراد با شرکت در این دوره ها ، از جنبه های مالی ، دسترسی آسان ، بار علمی ، مدارک معتبر ، تضمین شغل پس از انتهای دوره، به سودشان باشد. که در ادامه به معرفی حوزه های آموزشی این موسسه به همراه برخی از  دوره های آن می پردازیم :
حوزه ماساژ

دوره ماساژ ، دوره ماساژ پیشرفته ، دوره ماساژ سنگ داغ ، دوره ماساژ شیاتسو

حوزه آشپزی

دوره آشپزی بین الملل (ملل) ، دوره آشپزی ایرانی ، دوره آشپزی درباری ، دوره نان پزی

حوزه مدیریت کسب و کار

دوره BBA ، دوره MBA ، دوره DBA یکساله ، دوره POST DBA

حوزه روانشناسی کاربردی

دوره بازی درمانی ، دوره مونته سوری 

حوزه آرایشگری

دوره کاشت ناخن ، دوره رنگ و مش ، دوره بافت مو ، دوره اکستنشن مو

حوزه خیاطی

دوره برشکاری ، دوره چرخکار ماهر ، دوره مانتو دوزی ، دوره خیاطی ضخیم دوزی ، دوره خیاطی نازک دوزی ، دوره آموزش سوزن دوزی

حوزه گردشگری

دوره کار در موسسات مهاجرتی ، آموزش مهارت های کار در آژانس هواپیمایی ، دوره مدیر فنی بند الف ، دوره مدیر فنی بند ب ، دوره تور لیدری

نوشته قبلی
دوره عکاسی مجتمع فنی تهران 1400 چگونه است؟
نوشته بعدی
آموزش فیلمبرداری حرفه ای با گوشی (مبتدی تا پیشرفته)
به این نوشته امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up
آشنایی بیشتر با دوره های آموزشی موسسه نیک اندیشان
اینستاگرام نیک اندیشان
close-image