مزایا و معایب تکنسین داروخانه

اگر قصد دارید تکنسین داروخانه را به عنوان حرفه خود برگزینید؛ ابتدا باید در مورد مزایا و معایب آن بدانید. آگاهی از مزایا و معایب تکنسین داروخانه بسیار مهم است. چرا که این گونه می‌توانید به شناختی کامل از این شغل برسید.  در این مطلب می‌خواهیم به صورت کاملاً صادقانه مزایا و معایب کامل این شغل را برای شما توضیح دهیم. آموزشگاه نیک ‌اندیشان با مدیریت جناب دکتر حمزه شیخ، بهترین دوره آموزشی تکنسین داروخانه در تهران را برگزار می‌کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان تماس بگیرید.

مزایای تکنسین داروخانه

تکنسین داروخانه از آن شغل‌هایی است که مزایا و نقاط قوت بسیاری دارد. به همین دلیل بیشتر افرادی که می‌خواهند به آسانی حرفه‌ای را یاد بگیرند؛ در دوره‌های آموزشی دستیار داروخانه ثبت نام می‌کنند. اما مزایای این شغل چیست؟ در ادامه برخی از مهم‌ترین مزایای دستیار داروخانه را شرح خواهیم داد.

بازار کار زیاد تکنسین

بازار کار زیاد تکنسین

یکی از مهم‌ترین مزایای تکنسین داروخانه، بازار کار مناسب این حرفه است. اگر به دنبال آینده شغلی ایمن و بازار کار مناسب هستید، قطعاً دستیار داروخانه گزینه بسیار خوبی خواهد بود. بسیاری از افرادی که مدرک دستیار داروخانه را اخذ می‌کنند در مدت زمان بسیار کمی می‌توانند وارد بازار کار شوند. بنابراین دیگر نیازی نیست بعد از گذراندن دوره‌های دستیار داروخانه نگرانی بابت نبود شغل در این زمینه داشته باشید. چرا که داروخانه‌های زیادی در سطح شهر حضور دارند که برای شیفت‌های مختلف خود به دستیار نیاز خواهند داشت.

درآمد مناسب

از دیگر مزایای تکنسین داروخانه، حقوق نسبتاً بالای آن نسبت به سایر شغل‌ها است. البته درآمد یک دستیار به سابقه کاری، نوع داروخانه، کارفرما و شیفت‌های کاری دارد. بنابراین نمی‌توان گفت که حقوق و مزایای تمامی تکنسین‌های داروخانه یکی است. اما به صورت کلی با انجام یک مقایسه ساده می‌توان بدین نتیجه رسید که درآمد این شغل بسیار مناسب می‌باشد. شغل دستیار داروخانه در مقایسه با مشاغلی همچون منشی مطب و کلینیک پیشنهاد می‌شود.

انعطاف‌پذیری بالا

یکی از بهترین مزایای تکنسین داروخانه، انعطاف‌پذیری بالای این شغل است. تکنسین‌ها می‌توانند در ساعات و تعداد شیفت‌های کاری خود در هفته با کارفرما به توافق برسند. بنابراین امکان تغییر شیفت‌ها و تغییر ساعات آن به راحتی وجود دارد. این مورد به توافق میان کارگر و کارفرما بازمیگردد. اما در کل می‌توان گفت که این شغل انعطاف‌پذیری بالایی داشته و دست افراد در تغییر دادن شرایط کار به خوبی باز است.

معایب تکنسین داروخانه

معایب تکنسین داروخانه

تکنسین داروخانه شغل بسیار عالی است؛ اما هیچ شغلی بدون عیب و محدودیت نیست. همه مشاغل به اندازه خود دارای محدودیت، چالش‌ها و دشواری‌هایی هستند. اگر قصد دارید دستیار داروخانه شوید؛ ابتدا بهتر است معایب این شغل را به خوبی بدانید. در این صورت زمانی که وارد این شغل شدید، با دلسردی زیادی مواجه نخواهید شد.

سختی کار تکنسین داروخانه

یکی از معایب تکنسین داروخانه، سختی کار آن هاست. تکنسین‌های داروخانه باید ساعت‌ها روی پای خود‌ایستاده و به ارائه خدمات به مشتریان بپردازند. از این رو بسیاری از تکنسین‌ها به مرور زمان دچار پادرد، کمردرد و سایر مشکلات مفصلی می‌شوند. اگر بنیه جسمانی قوی ندارید، بهتر است این حرفه را به عنوان شغل خود استفاده نکنید. چرا که ساعات طولانی سر پا‌ایستادن ممکن است موجب خستگی بیش از حد شما شود.

نبود نظارت بر میزان حقوق تکنسین‌ها

یکی از مهم‌ترین معایب تکنسین داروخانه که بسیاری از دستیار‌ها را شاکی کرده است، نبود نظارت بر میزان حقوق افراد است. در بسیاری از اوقات کارفرما‌ها حقوق‌های بسیار کمی برای کارمندان خود در نظر می‌گیرند. حتی این حقوق ممکن است از حداقل میزان تعیین شده توسط قانون کار کمتر باشد. همچنین برخی از کارفرما‌ها نسبت به پرداخت هزینه بیمه برای کارمندان خود امتناع می‌کنند. یا ممکن است این هزینه را به صورت ناقص پرداخت نمایند. تکنسین‌ها نیز به دلیل نیازی که به این مشاغل دارند، با حقوق کم راضی به کار می‌شوند. این خود باعث بدتر شدن شرایط تکنسین‌ها و کاهش درآمد آن‌ها خواهد شد.

نبود صنف دستیار داروخانه

نبود صنف دستیار داروخانه

یکی از مهم‌ترین معایب تکنسین داروخانه، نبود صنف دستیار داروخانه است. این شغل هیچ گونه صنف مشخصی ندارد. در نتیجه بسیاری از دستیاران از حقوقی همچون مرخصی استحقاقی، مرخصی استعلاجی، سنوات، اضافه کار، شب کاری، عیدی و… محروم می‌شوند. هیچ نظارت درستی و قانونی نیز در این خصوص وجود ندارد. درنتیجه می‌توان گفت که در این شغل نباید انتظار اجرای کامل مفاد قانون کار را داشته باشید.

یکی از معایب بزرگ تکنسین داروخانه، عدم عقد قرارداد میان کارفرما و دستیار است. بسیاری از دستیاران داروخانه بدون عقد قرارداد مشغول به کار هستند. این گونه کارفرما می‌تواند از شرایط خود سوء استفاده کرده و حقوق کارمند خود را نادیده بگیرد.

جمع‌بندی

در این مطلب به معرفی کامل مزایا و معایب تکنسین داروخانه و بررسی هر کدام پرداختیم. قبل از انتخاب این حرفه به عنوان شغل خود حتماً به مزایا و معایب آن فکر کرده، سپس تصمیم خود را بگیرید. برای دریافت راهنمایی های بیشتر می توانید با کارشناسان و مشاوران آموزشگاه نیک اندیشان زیر نظر دکتر شیخ در ارتباط باشید.

 

به این نوشته امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up
آشنایی بیشتر با دوره های آموزشی موسسه نیک اندیشان
اینستاگرام نیک اندیشان
close-image