آموزش حسابداری از مقدماتی تا پیشرفته

آموزش حسابداری از پایه تا پیشرفته

حسابداری، نامی آشنا در علم است. امروز می خواهیم به موضوع آموزش حسابداری از پایه تا پیشرفته بپردازیم. برای بررسی این موضوع ابتدا نیاز داریم تا بدانیم اصلا حسابداری چیست و چه تعاریفی دارد.

بهترین تعریف حسابداری این است:

حسابداری علم اندازه‌گیری، پردازش و ارتباطات اطلاعات مالی و غیرمالی در مورد نهادهای اقتصادی مانند مشاغل و شرکت‌هاست.

پس حسابداری در همه جا کاربرد دارد ولی شاید ما آن را نبینیم، که جنبه پنهان حسابداری است. از زمانی که پا به دنیا می گذارید شما بخشی از حسابداری می شوید. شما برای برخی هزینه، درآمد ، سود و ضرر را در طول عمر خود رقم می زنید.

بعد از مدتی که به دنیای کار و درآمد می رسید و در جایی کار می کنید یا برای خود بیزینسی شروع می کنید، حسابداری ملموس تر می شود، به خصوص در درآمد و هزینه، شما حقوقی دریافت کرده ، بخشی را هزینه کرده و بخشی را پس انداز می کنید. در مقیاسی بزرگتر شرکت حسابدارانی دارد که مجموع هزینه ها و درآمد ها را از هم کسر کرده و یادداشت می کنند تا درآمد مالی شرکت را ثبت کنند. به این فرآیند حسابداری می گویند.

ملزومات یک حسابدار چیست؟

یک حسابدار در طی آموزش حسابداری باید بتواند با اعداد خوب ارتباط برقرار کند. اعداد قلب حسابداری است، هر حسابداری که از اعداد حال خوشی ندارد نمی تواند به حسابداری خبره تبدیل شود.

از ویژگی های دیگر حسابداران، توانایی آن ها در محاسبه کردن و ریاضیات است. ریاضی همچون خونی در رگ های علم حسابداری است، حسابداری بدون ریاضی اصلا در ذهن نمی گنجد، افراد متقاضی برای نتیجه بهتر در دوره های آموزش حسابداری، باید همواره روی توانایی محاسباتی خود بکوشند و آن را تقویت کنند و بتوانند در صورت نیاز با برنامه های ریاضی کار کنند.

حسابداری را از کجا یاد بگیریم؟

یکی از راه های آموزش حسابداری از طریق تحصیل است. مثل بیشتر علم ها، شما با تحصیل و درس خواندن در مدرسه و دانشگاه می توانید به یک حسابدار تبدیل شوید.

آموزش حسابداری با مدرک بین المللی

آموزش حسابداری از طریق دانشگاه

برای این کار، شما می توانید از طریق دبیرستان و تحصیل در رشته های علوم انسانی و علوم ریاضی و فنی حرفه ای و سپس شرکت در کنکور یا از طریق سوابق تحصیلی به یک کارشناس حسابداری تبدیل شوید.

دروس رشته کارشناسی حسابداری دارای 135 واحد است که 20 واحد آن دروس عمومی، 44 واحد دروس پایه، 58 واحد دروس اختصاصی و 13 واحد دروس اختصاصی گرایش هاست.

کار برای فارغ التحصیلان دانشگاهی این رشته به نسبت دیگر روش ها ساده تر و آسان تر بوده و به سرعت می توانند جذب بازار کار شوند و از تجارت های کوچک گرفته تا وزارت خانه ها و اندیشکده ها به کار مشغول شوند. برخی از دروسی که در آموزش حسابداری بسیار به کار می آیند و جزو ملزومات هر حسابدار فارغ التحصیل از دانشگاه است عبارتند از:

  1. اصول حسابداری 1و 2و 3
  2. حسابداری میانه 1و 2
  3. حسابداری پیشرفته 1 و 2
  4. حسابداری صنعتی 1و 2و 3
  5. حسابرسی 1و 2
  6. زبان تخصصی حسابداری 1و 2
  7. حسابرسی شرکتها

این دروس جزو ملزومات است و هر حسابداری باید آن ها را بداند تا پایه ای قوی برای حل مسائل به کار ببرد.

آموزش حسابداری از طریق اینترنت

آموزش حسابداری در فضای اینترنت نیز برگزار می شود، بعد از پدید آمدن اینترنت و مشخص شدن مزایای فوق العاده آن بسیاری از افراد با شرکت در کلاس های حسابداری و بهره مند شدن از آموزش حسابداری و سپس کار در فضای واقعی توانستند به حسابداری خبره تبدیل شوند.

 همچنین مدرک حسابداری این افراد از طریق موسسه های آموزش حسابداری به افراد تحویل داده میشود تا هیچ موقعیتی را مطابق با مدرک از دست ندهند.

آموزش حسابداری در نیک اندیشان

کار تجربی به صورت کارآموزی

طریقه دیگر آموزش حسابداری، از طریق کار تجربی است، امروزه بسیاری از شرکت ها به دنبال افراد مستعد و دانا در رشته مدنظر می گردند.افراد علاقمند می توانند با کارآموزی به این علم دست پیدا کنند، سپس با انجام کار و تجربه کسب کردن می توانند به سرعت پله های موفقیت را طی کنند.

آموزش حسابداری باید با استفاده از تکنولوژی صورت گیرد و نرم افزار های مربوطه را دانشجو ها باید کاملا بلد باشند. امروزه دیگر مثل قدیم حسابداران نیاز به داشتن دفتر های بزرگ حسابداری ندارند وآن ها را با خود حمل نمیکنند، چرا که با ورود انواع نرم افزار های حسابداری نظیر اکسل، هلو، حسیب و … کار ها به سرعت و با دقت بسیار بالا و بدون هیچ کم و کاستی و فراموشی اجام می گیرند.

برای آموزش حسابداری می توانید از منابع آنلاین دانشگاه های معتبر نظیر دانشگاه های تهران و دانشکده های خارجی و سایت هایی نظیر udemy , youtube , یا سایت هایی ایرانی نظیر فرانش و فرا درس اقدام کنید.

توجه کنید که یکی از مرکز آموزشی که میتواند به شما برای حسابدار شدن کمک کند و آموزش حسابداری را از پایه تا پیشرفته ارائه کند، موسسه ی نیک اندیشان است.

موسسه ی نیک اندیشان توانسته دوره های مرتبط با آموزش حسابداری را به صورت کاملا پیشرفته برگزار کند و بهترین و معتبرترین مدارک موجود را در اختیارتان قرار دهد.

آزمون های حسابداری

 شما به عنوان یک حسابدار باید بتوانید علم خود را بروز نگه داشته و بتوانید آنچه در آموزش حسابداری آموخته اید را اجرا کنید و همواره بیشتر آموزید.

با طی کردن دوره های آموزش حسابداری چه در دانشگاه و چه در دوره های دیگر، میتوانید در دوره های آموزش حسابداری پیشرفته نیز شرکت کنید. اگر دانشگاهی باشید می توانید از طریق کنکور به ارشد و دکتری حسابداری نیز به تحصیل بپردازید.

بعد از کسب تجربه و داشتن علم کافی شاید به دنبال یک مدرک بین المللی حسابداری باشید. جالب است که کسانی که این مدرک را بتوانند کسب کنند در کشور های پیشرفته موقعیت های شغلی بسیار درخشان پیش پای آن ها خواهد بود.

نام مدرک CFA  یا حسابداران خبره مالی است. آزمون های این مدرک هر ساله برگزار شده و در سطح مقدمات متوسط و پیشرفته است. این آزمون اکثرا به صورت انگلیسی بوده و تمامی آنچه که دانشجویان در دوره های آموزش حسابداری را گذرانده اند را مورد آزمایش قرار میدهد.

نوشته قبلی
بهترین دوره آموزش فارکس
نوشته بعدی
بهترین اساتید فارکس در ایران و جهان (معرفی بهترین اساتید فارکس)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آشنایی بیشتر با دوره های آموزشی موسسه نیک اندیشان
اینستاگرام نیک اندیشان
close-image