تفاوت حجامت با زالو درمانی چیست

تفاوت زالو درمانی با حجامت چیست؟ و کدام بهتر است؟

با وجود آنکه بشر در حوزه طب مدرن به پیشرفت های قابل توجهی دست پیدا کرده است، اما هنوز هم طب سنت جایگاه ارزشمند و والای خود را در پیشگیری و درمان برخی بیماری ها از دست نداده است. در این طب از روش های متفاوتی مانند زالو درمانی و حجامت استفاده می شود. برخی کسانی که به این حوزه آشنایی ندارند ممکن است تصور کنند که این دو روش درمانی یکی هستند. برای آنکه شبهه های موجود در این رابطه را کاهش دهیم، این نوشتار را که در رابطه با تفاوت زالو درمانی با حجامت است را آماده کرده ایم. امیدواریم که بعد از به پایان رساندن این متن به تفاوت های این دو روش درمانی طب سنتی پی ببرید.

حجامت چیست؟

یکی از روش های طب سنتی که به کمک آن، خون آلوده و کثیف را از بدن خارج می کنند،  حجامت است. در حجامت، خون آلوده توسط ابزاری که به آن بادکش گفته می شود در یک قسمت جمع آوری شده و سپس از طریق مویرگ ها برای خارج کردن آن از سطح پوست اقدام می کنند. توصیه می شود کسانی که مزاج گرمی دارند برای انجام حجامت اقدام کنند و این مورد برای افراد گرم مزاج می تواند به عنوان یک راه پیشگیری کننده از بیماری های مختلف باشد. توجه داشته باشید که خون خارج شده از بدن در این روش زیاد نیست و فرد در هر بار حجامت، 100 تا 150 سی سی از خون خود را از دست می دهد.

زالو درمانی چیست؟

برای پی بردن به تفاوت زالو درمانی با حجامت باید با زالو درمانی نیز آشنا شد. در زالو درمانی نیز خون آلوده و فاسد در بدن خارج می گردد، اما با این تفاوت که در این روش از کمک زالو که یک موجود زنده است برای خارج کردن این خون آلوده استفاده می کنند. معمولا کسانی که طبع سردی دارند می توانند از فواید این روش به نحو بهتری استفاده کنند. البته برای گرم مزاجان نیز جهت انجام زالو درمانی منع خاصی وجود ندارد. در این روش، بزاق زالو به بدن وارد می شود. این بزاق، حاوی آنزیم های مفیدی است که می تواند برای باز کردن عروق مسدود شده، مفید و موثر ظاهر شود. در ضمن زالو درمانی از قدرت خوبی برای کاهش غلظت خون نیز برخوردار است.

زالو درمانی برای درمان بیماری های متفاوت از جمله کاهش فشار خون، کاهش مشکلات پوستی، کاهش سکته های قلبی و یا مغزی، ریزش مو، کبد چرب، کاهش قند خون، کاهش چربی خون، نازایی، آفت، واریس، جوش های چرکی و یا غیرچرکی پوست و غیره مفید گزارش شده است.

تفاوت زالو درمانی با حجامت چیست

تفاوت زالو درمانی با حجامت چیست؟

همان طوری که در فوق اشاره کردیم، زالو و حجامت دو مورد از روش هایی هستند که برای خارج کردن خون فاسد از بدن در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرند. بعد از آشنایی مختصر با این دو روش، لازم است در مورد تفاوت زالو درمانی با حجامت نیز نکاتی ارائه گردد. این تفاوت ها به شرح زیر هستند:

ابزار مورد استفاده در زالو درمانی و حجامت

یکی از تفاوت هایی که میان زالو درمانی و حجامت وجود دارد به ابزاری مرتبط است که به کمک آن خون آلوده را از بدن فرد خارج می کنند. در حجامت، برای خارج کردن خون فاسد از ابزار بادکش استفاده می شود، در حالی که در زالو درمانی از زالوها برای خارج کردن خون آلوده استفاده می گردد.

سن مناسب

نکته دیگری که در مورد تفاوت زالو درمانی با حجامت باید ذکر شود، سن مناسب برای انجام این دو روش است. برای کسانی که در سنین بالایی به سر می برند انجام حجامت توصیه نمی شود. این افراد برای خارج کردن خون آلوده بدن می توانند از زالو درمانی استفاده کنند.

مواد ورودی به بدن

از دیگر موضوعاتی که در مورد تفاوت زالو درمانی با حجامت مطرح می باشد موادی است که از طریق بادکش و زالو درمانی به بدن فرد وارد می گردد. خوب است بدانید که در طی زالو درمانی، بزاق زالو به بدن وارد می شود. این بزاق حاوی آنزیم های مفیدی است و تاثیرات خوبی در بدن از خود به جای می گذارد. از جمله فواید این آنزیم ها می توان به باز کردن گرفتگی های بدن و کاهش غلظت خون اشاره کرد. در حجامت، ماده خاصی به بدن وارد نمی شود و تنها خون کثیف موجود در بدن از طریق راه های خروجی که ایجاد شده، به خارج از بدن هدایت می شود.

حجامت یا زالو درمانی؛ کدام بهتر است؟

یکی از مهم ترین سوالاتی که ممکن است برای افراد پیش آید این است که زالو درمانی روش بهتری برای خروج خون آلوده از بدن می باشد و یا حجامت. برای پاسخ به این سوال می توانید به تفاوت زالو درمانی با حجامت که در فوق اشاره کردیم توجه داشته باشید.

موضوع دیگری که آن نیز می تواند به شما کمک کند تا متوجه شوید کدام یک از دو روش درمانی می تواند موثرتر واقع شوند، وسعت کاربرد می باشد. همان طوری که در قیمت تفاوت زالو درمانی با حجامت اشاره کردیم، حجامت با کمک ابزاری به نام بادکش انجام می شود اما در زالو درمانی، زالوها که موجوداتی انعطاف پذیر هستند برای خارج کردن خون های آلوده به کار برده می شوند. استفاده از بادکش انجام حجامت را در برخی قسمت های بدن به کار سختی تبدیل می کند و به همین جهت در برخی جاهایی که نمی توان حجامت را انجام داد، از روش زالو درمانی استفاده می کنند.

در ضمن به این موضوع نیز توجه داشته باشید که زالوها می توانند خون کثیف را از اعماق بدن خارج کنند و این در حالی است که حجامت این کار را به صورت سطحی انجام می دهد.

خواندن مقاله مرتبط : دوره طب سنتی چیست؟

حجامت چیست

جمع بندی

در این متن به بررسی و بیان تفاوت زالو درمانی با حجامت پرداختیم. کسانی که به معجزه طب سنتی و روش های درمانی آن ایمان دارند، می توانند برای انجام حجامت و یا زالو درمانی به مراکز تایید شده و یا کسانی که در دوره حجامت نیک اندیشان شرکت کرده اند مراجعه کنند. اساتیدی که وظیفه برگزاری این دوره با ارزش و مفید را بر عهده  گرفته اند از جمله حرفه ای ترین های این حوزه به شمار رفته و اطلاعات عملی و علمی بالایی در این حوزه دارند. چنانچه می خواهید از بروز برخی بیماری ها پیشگیری کنید توصیه می کنیم در این دوره مفید شرکت کنید.

برای ثبت نام در دوره داروخانه نیک اندیشان  بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇

ثبت نام دوره
نوشته قبلی
علت جوش صورت و درمان جوش پوست صورت
نوشته بعدی
کاشت مو به روش sut چیست؟ (بررسی مزایا و معایب sut)
به این نوشته امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب مرتبط
دسته بندی ها
keyboard_arrow_up
آشنایی بیشتر با دوره های آموزشی موسسه نیک اندیشان
اینستاگرام نیک اندیشان
close-image