حسابداری چیست

چگونه میتوان حرفه حسابداری را یاد گرفت؟

توسعه و گسترش کسب و کار های گوناگون و دشوار شدن مدیریت مالی و گسترش قوانین مالیاتی، باعث شده افرادی که صاحب کسب و کارهای بزرگی هستند، برای تصمیم گیری و مدیریت مالی شرکت (کسب و کار) های خود دچار مشکل شوند و از انجام این امور بر نیایند. به همین دلیل از افرادی کمک گرفتند که دارای تخصص حسابداری و یا مدیریت مالی میباشند. تا بتوانند به خوبی بخش مالی کار خود را مدیریت کنند.

به مرور زمان کسب و کار های زیادی نیازمند افرادی با مهارت مدیریت و تجزیه و تحلیل امور مالی در کنار نرم افزار های حسابداری شدند. که همین امر باعث شد تا مشاغلی همچون حسابداری مخاطب زیادی پیدا کند. و اشخاص زیادی به دنبال فراگیری این تخصص بروند.

طبق صحبت های بالا و استقبال زیاد شما مردم از این تخصص ما هم تصمیم گرفتیم تا در این مقاله به طور جامع و کاربردی به این حرفه و هر چیزی که نیازمند این است تا شما به یک فرد حسابدار موفق تبدیل شوید بپردازیم. پس تا انتهای این مطلب، لطفا با ما همراه باشید:

حسابداری چیست؟

یادگیری حسابداری

ببینید به طور کلی به سیستمی گفته میشود که در آن به انجام اموری مانند جمع آوری اطلاعات مالی، طبقه بندی و ساماندهی اطلاعات مالی و در نهایت ثبت و ارائه گزارش هایی از این داده ها به صاحبان (مدیران) کسب و کار ها می باشد. تا خیلی راحت بتوانند از این اطلاعات برای مدیریت عالی و هدفمند شرکت خود استفاده کنند.

فراگیری این حرفه برخلاف بعضی از حرفه های دیگر از دو طریق تجربی و تئوری صورت میگیرد که در زیر به بررسی هر دو آن پرداخته ایم:

اگر شما تمایل دارید به صورت تجربی این علم را یاد بگیرید، میتوانید به موسسات آموزشی معتبر مانند موسسه آموزشی نیک اندیشان مراجعه کرده و در دوره حسابداری بازار کار آن، یا دیگر موسسات شرکت کرده تا به صورت عملی (تجربی) این حرفه را فرا بگیرید تا سریع تر وارد بازار کار شوید و از آن درآمدزایی کنید.

ولی اگر تمایل دارید این حرفه را به صورت تئوری یاد بگیرید، میتوانید از سه رشته (نظری ) یعنی : علوم انسانی، ریاضی یا تجربی وارد رشته حسابداری شوید و در دانشگاه این حرفه گذرانده و مدرک آن را کسب کنید.

یادگیری حسابداری به صورت تجربی بهتر است یا تئوری؟

سوال خیلی از افراد این هست که یادگیری این حرفه به چه صورت سرانجام خوشی دارد یا بهتر بگوییم از کدام طریق میتوانید با یادگیری این حرفه وارد  بازار کار شوید؟ ببینید در جواب این سوال نمیتوان با قاطعیت تمام گفت یادگیری تجربی بهتر از تئوری است یا برعکس آن، و باید گفت هر روش مزیت های خود را دارد. برای مثال اگر شخصی بخواهد کم هزینه کند و بازدهی بیشتری ببیند و سریع تر وارد بازار کار این حرفه شود قطعا یادگیری به صورت تجربی یک راه صحیح و هدفمندی میباشد. که همانطور در بالا گفته ایم باید به موسسات آموزشی مراجعه کنید.

ولی اگر شخصی بخواهد در این حوزه نکات زیادی که شاید در بازار کار خود به آنها هم بر نخورد و فقط جنبه علمی دارد، یاد بگیرد. میتواند با ورود به دانشگاه های مختلف در سراسر کشور و تحصیل در این رشته و با گذراندن سال ها تحصیل به درجات بالاتری (مدارک دانشگاهی) برسد که تازه پس از آن وارد بازار کار خود میشود و پس از چند سال کار و کسب تجربه و با مدرک های دانشگاهی مانند دکترا و… به موقعیت شغلی مدیریت مالی یک شرکت برسد. ولی این را هم در نظر داشته باشید در بازار کار، فقط افراد حرفه ای هستند که میتوانند به صورت عملی و واقعی در کار، خود را نشان دهند و متاسفانه یا خوشبختانه در اکثر جاها به مدارک تحصیلی (دانشگاهی) اهمیتی داده نمیشود و فرد فقط به خاطر تجربه ای که دارد و مهارت های مختلفی که در این حوزه به صورت تجربی وعملی فرا گرفته است، به جایگاه های کاری بالاتری میرسد.

حسابداری به طور کلی به چند بخش تقسیم میشود؟

یادگیری حسابداری در نیک اندیشان

این حرفه به طور کلی به 2 بخش داخلی و مستقل تقسیم میشود که در ادامه به توضیح هر دو آنها پرداخته ایم:

در بخش داخلی افرادی که آنها را حسابرس (حسابدار) مینامند اطلاعات مالی مربوطه شرکت را جمع آوری کرده و پس از آن، این اطلاعات را تحلیل و ساماندهی می کنند. در نهایت از این تحلیل های خود گزارش هایی تهیه کرده و به صورت ماهانه و سالانه به مدیر شرکت ارائه می دهند. و توجه داشته باشید حسابداران فرایند بخش مالی داخلی شرکت را بررسی و نظارت می کنند و رابط اصلی بین هیئت مدیره و بخش های دیگر شرکت میباشند.

بخش مستقل به گونه ای است که شرکت های مختلف به دلیل کاهش هزینه های بخش مالی شرکت، مدیریت مالی خود را به سازمان ها و شرکت های مربوطه برون سپاری می کنند. این سازمان ها اطلاعات مربوطه به هر شرکت را دریافت و پس از تجزیه و تحلیل و…، گزارش تهیه کرده را به طور مستقیم به مدیران شرکت های مراجعه کننده گزارش می دهند.

چرا دوره حسابداری و بازار کار با نیک اندیشان؟

همانطور که میدانید نیک اندیشان یکی از برند های برتر در حوزه آموزش و کاریابی میباشد و توانسته با ارائه دوره های فوق العاده و به شدت مفید این جایگاه را به خود اختصاص دهد. زیرا در تمامی دوره ها مانند دوره حسابداری و بازار کار، دارای اساتیدی مجرب می باشد که این اساتید مفاهیم آموزشی را به زبان ساده و کاربردی و مناسب بازار کار به شما منتقل می کنند. و از ارائه مطالب تئوری و غیر کاربردی خودداری می کنند تا وقت ارزشمند شما خیلی مفید سپری شود. به این هم توجه داشته باشید شما پس از گذراندن دوره گواهینامه (مدرک) قابل استعلام دانشگاهی به علاوه مدرک URS انگلستان با مهر و هولوگرام دریافت می کنید. و پس از آن هم شما به وسیله موسسه نیک اندیشان معرفی به کار خواهید شد.

به این نوشته امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب مرتبط
دسته بندی ها
keyboard_arrow_up
آشنایی بیشتر با دوره های آموزشی موسسه نیک اندیشان
اینستاگرام نیک اندیشان
close-image