طراحی سایت با جوملا چه مزایایی دارد

طراحی سایت با جوملا چیست؟⭐آیا طراحی سایت با جوملا سخت است؟

طراحی سایت با جوملا چیست، موضوعی است که در این مقاله به طور کامل شرح داده خواهد شد. برای اینکه بیشتر با CMS جوملا و تفاوت آن با وردپرس پی ببرید، تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

جوملا چیست و چه مزیت هایی دارد؟

مطمئنا اگر تابحال کمی درباره موضوع طراحی سایت در اینترنت جستجو مطالعه کرده باشید، حتما اسم سیستم های مدیریت محتوایی همچون وردپرس، جوملا و … به گوشتان خورده است. CMS ها یا سیستم های مدیریت محتوا در واقع سهم بزرگی در بازار طراحی سایت دارند و می ‌توان گفت که اهمیت آن ها برای طراحی سایت بسیار بالاتر از فریم‌ ورک ‌های دیگر است. جوملا در حقیقت یکی از انواع سیستم های مدیریت محتوا است که در دوره آموزش طراحی سایت به طور کامل با آن آشنا خواهید شد.

جوملا در حقیقت یک CMS اوپن سورس (Open Source) است که به زبان PHP نوشته شده و از پایگاه داده MySQL استفاده می کند. جوملا پس از وردپرس، دومین CMS محبوب برای طراحی سایت به شمار می آید. پیش از پاسخ به سوال “طراحی سایت با جوملا چیست” بگذارید کمی درباره مزایای طراحی سایت با جوملا و امکاناتی که در اختیارمان می گذارد صحبت کنیم.

طراحی سایت با جوملا چه مزایایی دارد؟

با اینکه در دنیا CMS های دیگری نیز وجود دارد، اما جوملا دومین CMS محبوب جهان به شمار می رود و از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

معماری اوپن سورس (Open Source)

جوملا مانند وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز است. یعنی به طراحان سایت این اجازه را می دهد که سورس کد یا کد منبع را تغییر دهند و سایت خود را شخصی سازی کنند. تمامی سورس کد ها به صورت رایگان در دسترس و قابل تغییر هستند.

قالب های جذاب و متنوع

سیستم های مدیریت محتوا برای اینکه طراحی سایت را بیش از پیش آسان کنند، تعدادی تمپلیت یا قالب آماده را برای شما فراهم کرده اند که شما با نصب قالب و شخصی سازی آن، بتوانید وبسایت دلخواه خود را بسازید. زیبایی ظاهری سایت اصطلاحا ui سایت گفته می شود که در مقاله ui در طراحی سایت چیست، به طور کامل درباره آن صحبت شده است. در طراحی سایت با جوملا بیش از 10 هزار قالب زیبا و متنوع دارد که می توانید از هر یک استفاده کنید.

دارای هزاران افزونه کاربردی

جوملا دارای بیش از 8000 افزونه کاربردی است که می توانید بر روی وبسایت خود از آنها استفاده کنید. در جوملا، همه نوع افزونه وجود دارد و شما می توانید بسته به نیاز خود یکی از این برنامه ها را انتخاب کنید.

پس از اینکه با مزایای طراحی سایت با جوملا آشنا شدید، تصور میکنم بخشی از سوال طراحی سایت با جوملا چیست در ذهنتان پاسخ داده شده باشد. اما اکنون می خواهیم بگوییم که یک سایت چگونه با جوملا ساخته و طراحی می شود و به صورت خلاصه آنچه در دوره طراحی سایت آموزش می دهند را ذکر کنیم.

جوملا یا وردپرس؟ کدام یک بهتر است

طراحی سایت با جوملا چیست؟

شیوه طراحی سایت با جوملا تا حدودی شبیه به وردپرس است. البته میان وردپرس و جوملا تفاوت هایی وجود دارد، اما با استفاده از جوملا شما می توانید بر وبسایت خود، کنترل و مدیریت کامل داشته باشید. در حقیقت این CMS یک پنل مدیریت در اختیار شما قرار می دهد که شامل بخش متعددی از جمله پیشخوان، مدیریت صفحات، مدیریت نوشته ها و … است.

در پاسخ به سوال طراحی سایت با جوملا چیست باید بگوییم که شما با استفاده از جوملا، قادر خواهید بود که هر تعداد صفحه به دلخواه خود ایجاد کنید و از طریق ویرایشگر هایی که جوملا در اختیارتان قرار می دهد، این صفحات را شخصی سازی و طراحی کنید. منتهی اگر می خواهید که تبدیل به یک طراح سایت حرفه ای بشوید و خالق سایت های منحصر بفردی باشید، شرکت در بهترین دوره طراحی سایت بسیار موثر خواهد بود.

جوملا یا وردپرس؟ کدام یک بهتر است؟

با اینکه جوملا مزیت های بسیاری دارد و دومین CMS محبوب جهان محسوب می شود، اما معایبی دارد که باعث شده است افراد به طراحی سایت با وردپرس روی بیاورند. مهم ترین عیب جوملا این است که میانه خوبی با سئو و موتور های جستجو ندارد. جوملا به لحاظ سئو و بهینه سازی مناسب نیست؛ هر چند که سرعت خوب و قابل قبولی دارد که یکی از فاکتور های مهم سئو محسوب می شود.

ضمنا در خاطر داشته باشید که هر چند 3 درصد از وبسایت های جهان با جوملا ساخته شدند، اما این عدد برای وبسایت های وردپرسی حدود 30 درصد است! یعنی حدود 10 میلیون وبسایت در سراسر دنیا بر پایه وردپرس طراحی شدند.

آیا می دانید طراحی سایت با جوملا چیست

معایب طراحی سایت با جوملا چیست؟

طراحی سایت توسط جوملا همان طور که مزایای زیادی داشته، معایبی هم دارد که در برخی مواقع این معایب، کار را برای طراحان سایت سخت تر می کند. اگر می خواهید بدانید که معایب طراحی سایت با جوملا چیست، بهتر است ادامه را مطالعه کنید.

۱-سخت بودن استفاده از آن

طراحی کردن سایت با جوملا چندان کار راحتی نیست. برخلاف سایت های وردپرسی که افراد مبتدی هم براحتی می توانند آن را مدیریت کنند، مدیریت سایت های طراحی شده با جوملا نیازمند دانش برنامه نویسی است.

۲-ضعیف بودن جامعه کاربران

متاسفانه سایت هایی که با جوملا طراحی شده اند، نسبت به سایت های وردپرسی بسیار کمتر هستند. حتی محتوای آموزشی زیادی هم برای این روش طراحی سایت در گوگل وجود ندارد. به طور کلی می توان گفت که جامعه کاربران جوملا بسیار ضعیف است.

۳-مشکلات امنیتی

عیب دیگر سایت های طراحی شده با جوملا، مشکلات امنیتی آن هاست. البته نمی توان گفت که سایت هایی با مدیریت محتوا جوملا اصلا امنیت ندارند، بلکه نسبت به سیستم های مدیریت محتوایی دیگر از سطح امنیتی پایین تری برخوردارند. طبق آمار، بیشترین سایت هایی که توسط هکر ها هک شده است، سایت هایی بوده اند ‌که با جوملا طراحی شده اند.

طراحی سایت با جوملا چیست و چه کاربرد هایی دارد

منظور از قالب در طراحی سایت با جوملا چیست؟

قالب ها، نما و ظاهر سایت را تعریف می کنند. در واقع، قالب چهارچوبی است برای عناصر مختلف مانند ماژول ها، کامپوننت ها و غیره. شروع و پایان هر سایتی با قالب ها ممکن می شود. پس از نصب جوملا تعدادی قالب رایگان و از پیش تعریف شده در دسترس شما قرار می گیرد. در صورتی که این قالب ها نتوانند نیاز شما را رفع کنند، می توانید قالب های رایگان متنوعی را دانلود کنید. باز هم برای تنوع در کارتان می توانید قالب های مد نظرتان را سفارشی سازی کرده تا به فرم دلخواهتان تبدیل شوند.

هر قالب برای اینکه بتواند تمامی محتوای سایت را در خود جای دهد باید شامل عناصر زیر باشد:

  • Layout
  • Color Scheme
  • Images and Effects
  • Fonts
  • Browser Specific Solutions

هر کدام از این عناصر نقش خاصی را در قالب سایت ایفا می کنند. به طور مثال، عنصر فونت مسئول فونت های متن در سایت است و معمولا چندین گزینه پیشنهادی دارد. Layout نیز مسئول انجام کار های تبلیغاتی و منو یا بنر های سایت است. حال که دانستید نقش قالب در طراحی سایت با جوملا چیست، می توانید با ویرایش های دلخواه، قالبی جذاب و درخور هدف سایت طراحی کنید.

معایب طراحی سایت با جوملا چیست؟

سخن پایانی

تلاش مان در این مقاله، پاسخ به سوال طراحی سایت با جوملا چیست، بود و سعی کردیم به طور کامل آن را توضیح دهیم. امروزه به دلیل منابع آموزشی متنوع، قیمت کلاس طراحی سایت بسیار متفاوت است. اگر تمایل به شرکت در دوره ای با قیمت مناسب را دارید، پیشنهاد می کنیم در دوره طراحی سایت نیک اندیشان شرکت کنید.

برای ثبت نام در دوره آموزش طراحی سایت نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇

ثبت نام دوره
نوشته قبلی
شغل طراحی سایت چیست؟⭐بررسی مزایا و معایب آن
نوشته بعدی
دوره آموزش ارز دیجیتال در مشهد⭐(100 درصد تضمینی)
به این نوشته امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up
آشنایی بیشتر با دوره های آموزشی موسسه نیک اندیشان
اینستاگرام نیک اندیشان
close-image