حسابدار شدن مستلزم تحصیلات پیشرفته، مدرک رسمی و تعهد قاطع به یادگیری این حرفه است. در طول مسیر، حسابداران آینده نگر باید به تعدادی از سؤالات پاسخ دهند: آیا من دارای ویژگی های لازم برای تبدیل شدن به یک حسابدار هستم؟ آیا می توانم بعد از چهار سال تحصیل در دانشگاه یک حرفه موفق را شروع کنم یا باید مدرک کارشناسی ارشد بگیرم؟ آیا باید برای یک شرکت یا شرکت بزرگ کار کنم یا به تنهایی بهتر است؟ آیا باید در دوره های آموزش حسابداری با مدرک معتبر شرکت کنم؟
این راهنمای جامع به گونه ای طراحی شده است که منبعی برای افراد علاقه مند به حرفه ای به عنوان حسابدار باشد. همچنین شامل توضیحی در مورد کارهایی که حسابداران انجام می دهند، شرح درجات حسابداری، و فهرستی از مراحل پیشنهادی برای شروع می باشد.
چگونه یک حسابدار شویم؟
مرحله 1
مدرک مناسب را کسب کنید
اگرچه لازم نیست، اما اکثر حسابداران تحصیلات دانشگاهی دادند و مدرک لیسانس می گیرند. با این حال، کسانی که مدرک لیسانس حسابداری ندارند بایستی مهارت های مورد نیاز این حرفه را داشته باشند. این دسته از متقاضیان حرفه ی حسابداری می توانند نسبت به شرکت در دوره آموزش حسابداری با مدرک معتبر اقدام نمایند.
برخی از شرکت ها مدرکی فراتر از از مدرک لیسانس عادی می خواهند. بدین منظور افراد می توانند مدرک فوق لیسانس حسابداری تخصصی بگیرند و یا اینکه در دوره های آموزش حسابداری با مدرک معتبر شرکت نمایند. این دوره های آموزشی اختصاصی موضوعاتی مانند مدیر مالی، مالیات، حسابرسی و سایر زمینه های تجاری غیرحسابداری را به داوطلب ارائه می دهند. در مجموع 150 ساعت اعتبار در حسابداری و حوزه های مرتبط معمولا مورد نیاز است. افرادی که به تحصیل در رشته ی حسابداری علاقه مند هستند باید الزامات آموزشی خاص در حوزه قضایی خود را بررسی کنند. بسیاری از حسابداران نیز پس از اتمام دوره متوسطه و لیسانس به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد اقدام می کنند. دوره های آموزش حسابداری با مدرک معتبر بسیار محبوب هستند و معمولاً در دبیرستان ها و دانشگاه های سراسر کشور و همچنین از طریق آموزش از راه دور در دسترس هستند. دانشجویان و متقاضیان این دوره ها بایستی همیشه قبل از شروع دوره تحصیلی از معتبر بودن دوره ی آموزشی اطمینان حاصل کنند.
مرحله 2
یک حوزه ی تخصصی را انتخاب کنید
تقریباً همه حسابداران در یک یا چند زمینه تخصصی مهارت دارند. دو حوزه کلی تخصصی در حسابداری عبارتند از:
- حسابداری عمومی
- حسابداری شرکتی یا تجاری.
تعدادی حوزه ی فرعی حسابداری تخصصی نیز وجود دارند، مانند:
– حسابداری محیط زیست
– حسابرسی داخلی
– حسابداری مدیریتی
– مالیات
اغلب، تخصصی که انتخاب می کنید با مدرک حسابداری که کسب کرده اید مطابقت دارد.
مرحله 3
تصمیم گیری بین انتخاب حسابدار و حسابدار رسمی
بین حسابدار و حسابدار رسمی تفاوت وجود دارد. حسابداران که به آنها “حسابداران عمومی” نیز گفته می شود، معمولاً افرادی هستند که برای کار در بخش حسابداری مشاغل استخدام می شوند، اما فاقد چندین مورد از صلاحیت های یک حسابدار رسمی هستند. برای مثال، حسابداران ممکن است دارای گواهینامه یا مجوز دولتی نباشند. حسابداران می توانند وظایف محدودی مانند تهیه صورت های مالی را انجام دهند. آن ها همچنین ممکن است اظهارنامه مالیاتی را در صورت گذراندن آزمون IRS مورد نیاز یا دریافت شماره شناسایی مالیاتی تهیه کنند. با این حال، آن ها ممکن است حسابرسی انجام ندهند یا تنها صورت های مالی را بررسی کنند. حسابداران رسمی باید تعدادی از شرایط خاص، از جمله کسب مدرک دانشگاهی، قبولی در تمام بخش های امتحان حسابدار رسمی ، و کار برای تعدادی ساعت معین را برآورده کنند. حسابدار رسمی دارای مجوز فعال می باشد. حسابدار رسمی می تواند همه وظایف یکسانی را به عنوان یک حسابدار عمومی انجام دهد، اما علاوه بر این ممکن است حسابرسی انجام دهد، اظهارات را بررسی کند.
در تصمیم گیری برای اینکه فرد در کدام دوره آموزش حسابداری با مدرک معتبر و نوع حرفه حسابداری فرد باید صادقانه اهداف شخصی و تمایل خود را دنبال کند. همچنین بایستی مدت زمانی که صرف می کند و تلاش قابل توجه مورد نیاز برای تبدیل شدن به یک حسابدار رسمی را ارزیابی کند.
مرحله 4
قبولی در آزمون حسابدار رسمی
معمولا اکثر کشور ها از داوطلبان حسابدار رسمی می خواهند که هر چهار بخش از آزمون حسابدار رسمی را بگذرانند.
آن چهار بخش عبارتند از:
- حسابرسی و تصدیق
- حسابداری و گزارشگری مالی
- مقررات
- محیط کسب و کار و مفاهیم
آزمون حسابداری رسمی در دو ماه اول هر سه ماهه و معمولاً در طی چند روز ارائه می شود. داوطلبان میتوانند بخشهای آزمون را به هر ترتیبی که انتخاب میکنند شرکت کنند، اما پس از گذراندن یک بخش، باید سه بخش دیگر را با موفقیت طی 18 ماه تکمیل کنند. با توجه به درجه سختی و نفس موضوعی آن، اکثر داوطلبان آزمون حسابدار رسمی در دوره های آمادگی و آموزش حسابدار با مدرک معتبر ثبت نام می کنند.
مرحله 5
یک شغل برای خود پیدا کنید.
قبل از فارغ التحصیلی، سعی کنید یک دوره کارآموزی حسابداری داشته باشید یا راه دیگری برای کسب تجربه برای تکمیل رزومه خود بیابید. اقدامات لازم را برای ایجاد رزومه و ثبت نام در یک پلتفرم رسانه اجتماعی متمرکز بر شغل انجام دهید. وقتی زمان درخواست برای موقعیت های حسابداری سطح پایه فرا میرسد، شما آماده خواهید بود که وارد بازار کار شوید. سایت هایی وجود دارند که دارای آگهی های شغلی هستند و به شما امکان می دهند مستقیماً از سایت برای این مشاغل درخواست دهید. فهرست های شغلی خود را بررسی کنید، مراقب فرصت های شبکه باشید و از سایت های کاریابی محلی و کشوری دیدن کنید. همچنین سایت هایی را که مخصوصا برای فارغ التحصیلان جدید ایجاد شده اند، بررسی کنید.
مرحله 6
به دنبال فرصت های تحصیل مداوم باشید
هنگامی که اولین شغل خود را پیدا کردید، وسوسه انگیز است که پس از تمام کارهای سخت دانشگاه، کنار بنشینید و از زندگی خود لذت ببرید. با این حال، اکنون زمانی است که باید به حرکت های بعدی فکر کنید که باید از نردبان شغلی بالا بروید. کسب گواهینامه در یک دوره آموزش حسابداری با مدرک معتبر می تواند به ارتقاء شغلی کمک کند، و اگر مدرک حسابداری رسمی خود را به دست نیاورده اید، ممکن است بخواهید در آینده نسبت به دریافت آن اقدام کنید. بدین منظور شما می توانید به موسسات و آموزشگاه هایی که مدرک معتبر در زمینه ی حسابداری ارائه می دهند مراجعه کنید. در این بین نام موسسه ی نیک اندیشان به خوبی می درخشد. شما پس از گذراندن دوره حسابداری در این موسسه و دریافت مدرک معتبر urs انگلستان، معرفیبه کار خواهید شد.