مزایا و معایب شغل حسابداری

مزایا و معایب شغل حسابداری چیست؟⭐(بررسی کامل)

مزایا و معایب شغل حسابداری، و آشنایی با آنها به علاقه مندان کمک می کند تا تصمیم درست و دقیقی در خصوص انتخاب رشته حسابداری بگیرند. ما در این مقاله می خواهیم به شما کمک کنیم تا بدانید، آیا شرکت در دوره حسابداری به نفعتان هست یا خیر.

شغل حسابداری چیست؟ درآمد شغل حسابداری چقدر است؟

قبل از آنکه بخواهیم در مورد مزیت ها و عیب های این رشته، نکاتی را بیان کنیم، خوب است یک بررسی اجمالی و مختصر در مورد حسابداری داشته باشیم. حسابداری، یکی از مهم ترین مشاغل و حرفه ها در هر شرکتی به شمار می رود. سازمان ها برای آنکه متوجه شوند، کسب و کارشان سودآور هست یا خیر، به دنبال جذب یک حسابدار هستند. کسانی که یکی از مشاغل مرتبط با رشته حسابداری را انتخاب کرده باشند، می توانند در سازمان ها و شرکت های مختلف مشغول به کار شده و درآمد خوبی به دست آورند.

کسانی که می دانند، چالش های شغل حسابداری چیست و علاقه مند به حضور در این رشته هستند، یکی از بهترین افراد برای فعالیت به عنوان یک حسابدار به شمار می روند. این افراد با تسلط به چالش های موجود، همه تلاش خود را به کار می گیرند تا بتوانند وظیفه ی خود را به خوبی به انجام برسانند.

موضوعی که علاقه مندان به انتخاب پردرآمدترین شغل رشته حسابداری باید اطلاع داشته باشند، این است که حسابداران در صورتی که بخواهند درآمد بالایی به دست آورند، باید تجربه کسب کرده و خود را به مهارت های مورد نیاز برای فعالیت در این رشته مجهز کنند. بالا بودن درآمد این رشته برای حرفه ای ها، و پایین بودن درآمد برای مبتدی ها را می توان یکی از مزایا و معایب شغل حسابداری دانست.

اگر دوست دارید بدانید که این رشته به درد شما می خورد یا خیر، بهتر است مقاله ی شغل حسابداری مناسب چه کسانی است را مطالعه کنید.

مزایا و معایب شغل حسابداری در ایران چیست؟

مزایا و معایب شغل حسابداری چیست؟ آیا چیزی در مورد آن می دانید؟

همانطوری که در بالاتر نیز اشاره کردیم، کسب اطلاعات در مورد این رشته، و بیان مزایا و معایب شغل حسابداری به مبتدی ها کمک می کند تا راحت تر تصمیم بگیرند که آیا خوب است در دوره آموزش حسابداری شرکت کنند، یا خیر. برخی مزیت های شغل حسابداری به شرح زیر است:

1-قابلیت کار به صورت دورکاری

یکی از مزیت هایی که می توان برای شغل حسابداری بیان کرد، قابلیت انجام آن به صورت دورکاری است. برخی شرکت هایی که نیاز ندارند حسابدارشان به صورت حضوری کار کند، یک حسابدار دورکار استخدام می کنند. شناور بودن زمان کار و کاهش برخی از هزینه ها از جمله مزیت های حسابداری دورکاری است.

2- درآمد خوب و قابل قبول

برخی حسابدارانی که تجربه بالایی دارند، می توانند درآمد خوبی از این شغل به دست آورند. کسانی که به جز فعالیت در شرکت، پروژه هایی را به صورت آزاد قبول می کنند و در خارج از زمان کار انجام می دهند، درآمدهای خوبی از حسابداری کسب می کنند.

3- فعالیت در محیط های مختلف

سازمان ها و شرکت های مختلف به دنبال جذب حسابدار هستند. کسی که به شغل خود علاقه دارد و سعی می کند آن را به بهترین شکل ممکن انجام دهد، هیچگاه بیکار نمی ماند.

در ادامه صحبت در خصوص مزایا و معایب شغل حسابداری، خوب است در مورد معایب این شغل نیز حرف بزنیم. برخی از معایب به شرح زیر است:

  • گاهی اوقات، این شغل، خسته کننده می شود. یک حسابدار مجبور است ساعات طولانی را پشت میز بنشیند و با اعداد سروکار داشته باشد. برخی افراد از این بی هیجان بودن حسابداری لذت نمی برند.
  • یکی از عیب هایی که شاید برای برخی قابل تحمل نباشند، پر استرس بودن شغل حسابداری است. یک حسابدار باید کار خود را به خوبی انجام دهد و بی دقتی نکند. به خاطر داشته باشید، یک بی دقتی می تواند آینده سازمان را به نابودی بکشاند.
  • کسی که به عنوان یک حسابدار کار می کند، باید همیشه به روز باشد.
آیا درآمد شغل حسابداری می تواند یکی از مزایا و معایب شغل حسابداری باشد؟

آیا درآمد شغل حسابداری می تواند یکی از مزایا و معایب شغل حسابداری باشد؟

شما وارد هر شغلی که شوید، ناچارید با مزیت ها و معایب آن کنار آیید. تحمل معایب یک شغل، زمانی امکان پذیر است که آن حوزه ی کاری درآمد خوبی برای افراد داشته باشد. کسانی که می خواهند وارد شغل حسابداری شوند، علاوه بر توجه به مزایا و معایب شغل حسابداری باید به درآمد آن نیز توجه کنند.

برای کسانی که به عنوان یک حسابدار حرفه ای مشغول به کار هستند، درآمد شغل حسابداری، به عنوان یک مزیت قابل توجه، مطرح است؛ اما کسانی که تازه وارد بوده و در حسابداری، تجربه و مهارت زیادی ندارند، همیشه از کم بودن دستمزد شغلشان شکایت می کنند. به همین دلیل است که نمی توانیم از حقوق و دستمزد حسابداران، به عنوان مزیت و یا عیب این شغل یاد کرده و یک نظر قطعی در مورد آن بیان کنیم.

همه حسابداران، به یک اندازه حقوق دریافت نمی کنند. حسابدارانی که در شرکت ها و یا سازمان های بزرگ کار می کنند، به دلیل آن‌که حیطه فعالیت شان گسترده تر است، درآمد و حقوق بیشتری دریافت می کنند. افرادی که در یک سازمان و یا شرکت کوچک کار می کنند، قطعا درآمد کمتری به دست می آورند.

آیا دورکاری، از مزایا و معایب شغل حسابداری است؟

آیا دورکاری، از مزایا و معایب شغل حسابداری است؟

در شرایط فعلی و بعد از شیوع کرونا، اکثر مشاغل به سمت دورکاری سوق پیدا کرده‌اند. حسابداری از آن دسته شغل‌ هایی است که در آن کار به صورت دورکاری و فریلنسری نیز فراهم است. در دورکاری شما به راحتی می‌ توانید با هر شرکت و کسب و کار‌ی به صورت پروژه‌ای و پاره وقت و یا تمام وقت کار کنید. از مزایای دورکاری حذف شدن هزینه ‌هایی مانند ایاب و ذهاب و… است. همچنین در دورکاری ساعات کاری شناور است؛ یعنی شما هر زمان که بخواهید می‌ توانید به کار بپردازید.

در ادامه بحث مزایا و معایب شغل حسابداری، دورکاری یا فریلنسری را می توان برای خانم هایی که با وجود فرزند کوچک امکان رفتن به محل کار را ندارند، جزء مهم ترین مزیت این شغل به حساب آورد. از طرفی شما به عنوان یک حسابدار می توانید در محیط های مختلفی مانند فروشگاه، موسسات حقوقی، بانک ها، شرکت های تجاری و غیره استخدام شوید و بعد از بررسی شرایط کاری، فعالیت های مربوط به حسابداری را در خانه تان انجام دهید. هر چند که دورکاری نیز مشکلات خاص خود را دارد، اما در کل، برای برخی مشاغل، بهتر به نظر می رسد.

مزایا و معایب شغل حسابداری چیست؟

نظرات فارغ التحصیلان حسابداری در مورد مزایا و معایب شغل حسابداری ؟

اگر به این رشته علاقه زیادی دارید و همیشه به مزایا و معایب شغل حسابداری فکر می کنید، بهتر است وقت تلف کردن را کنار گذاشته و برای تبدیل شدن به یک حرفه ای، قدمی بردارید. یکی از بهترین کارهایی که می توانید انجام دهید تا علم و آگاهی تان در مورد این رشته افزایش پیدا کند، تحصیل در رشته ی حسابداری است.

اگر با فارغ التحصیلان این رشته نیز حرف بزنید، به شما توصیه می کنند که  بدون نگرانی و ترس، در دوره های آموزشی شرکت کنید. این دوره ها کمک می کنند تا با فوت و فن های حسابداری آشنا شوید و به مانند یک حسابدار حرفه ای عمل کنید. اگر فرصت رفتن به دانشگاه را ندارید، دوره های آموزشی حسابداری موسسه های معتبر، همچون نیک اندیشان، بهترین فرصت برای ورود به شغل حسابداری است.

برای ثبت نام در دوره آموزش حسابداری نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇

ثبت نام دوره
نوشته قبلی
هزینه دوره mba دانشگاه شهید بهشتی (1400⭐1401)
نوشته بعدی
آیا بهترین استاد فارکس در ایران را می شناسید؟ ⭐

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آشنایی بیشتر با دوره های آموزشی موسسه نیک اندیشان
اینستاگرام نیک اندیشان
close-image