مشاغل مرتبط با رشته حسابداری

مشاغل مرتبط با رشته حسابداری⭐(معرفی شغل های حسابداری)

حسابداری یکی از مشاغلی است که هرروزه به تعداد علاقه مندان آن اضافه می شود؛ بنابراین در این مقاله تصمیم گرفتیم درباره مشاغل مرتبط با رشته حسابداری صحبت کنیم تا به عنوان کسی که در این رشته، تحصیل یا فعالیت می کند بیشتر با این رشته و بازار کار آن آشنا شوید. اگر علاقه مند به این حوزه هستید، حتما در دوره حسابداری شرکت کنید تا اطلاعاتتان در مورد آن افزایش پیدا کند.

رشته حسابداری چیست؟

حسابداری به علمی گفته می شود که در آن، اطلاعات مختلف و داده های مربوط به بخش مالی یک کسب و کار، جمع آوری، تحلیل و مرتب می شود تا مدیران یا کارفرمایان بتوانند از آن استفاده کنند و برای آینده کاری خود تصمیم بگیرند. این رشته یکی از پرتقاضا ترین رشته های این کشور است؛ چرا که هم کسب و کارهای موفق و هم کسب و کارهای ورشکسته نیاز به حسابدار دارند. برای تبدیل شده به یک حسابدار حرفه ای ابتدا مقاله شروع حسابداری را مطالعه کنید.

کسانی که در این رشته فعالیت دارند به صورت آکادمیک یا تجربی با مهارت های مختلف این کار آشنا شده و به فعالیت می پردازند. البته، بین این دو روش آموزش حسابداری، تفاوت های اساسی وجود دارد و معمولا ترفیع درجه برای کسی که تحصیلات دانشگاهی داشته و به ، بیشتر فراهم است. علاوه بر، آن فردی که در رشته حسابداری تحصیل کرده است، می تواند مدرک بالاتری گرفته و به عنوان مدیر مالی شروع به فعالیت کند.

اگر برایتان سوال شده که چه کسانی در این رشته به موفقیت می رسند، خوب است مقاله شغل حسابداری مناسب چه کسانی است، را بخوانید. با خواندن این مقاله، به جواب سوالتان دست پیدا خواهید کرد.

معرفی مشاغل مرتبط با رشته حسابداری

آیا با مشاغل مرتبط با رشته حسابداری آشنایی دارید؟

کسی که در رشته حسابداری تحصیل می کند می تواند وارد مشاغل گوناگونی بشود، اما پردرآمدترین شغل رشته حسابداری که می توان نام برد حسابداری مالی یا مالیاتی است. زیر شاخه های رشته حسابداری به شرح زیر است:

1- حسابداری

  • مدیر حسابداری
  • مسئول حسابداری
  • تحلیلگر کسب و کار
  • حسابدار عمومی
  • سرپرست حسابداری
  • حسابدار پروژه

2- کارمند دفتری

کارمند دفتری کسی است که به تمام اصول حسابداری آشنایی دارد. از جمله زیرشاخه های این شغل می توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • حسابدار
  • منشی مالی
  • دستیار اداری
  • دبیر حسابداری

3- حسابرسی

حسابرسان که حتما در دوره آموزش حسابداری شرکت کرده اند، متخصصین مالیات بر درآمد هستند و از دیگر مشاغل مرتبط با رشته حسابداری به شمار می روند. زیرشاخه های زیر را می توان در این حوزه کاری معرفی کرد:

  • مدیر امور بیمه یا ارشد بیمه
  • حسابرس مالی

4- مدیران ارشد مالی یا CFO

مدیران ارشد مالی یا CFO، مدیران اجرایی هستند که مدیریت مالی سازمان های مختلف را برعهده داشته و گزارش های ماهانه را به مدیران یک شرکت ارائه می دهند. این حوزه نیز از دیگر مشاغل مرتبط با رشته حسابداری است.

5- حسابرسی ممیزی

حسابرسان ممیزی، اظهارنامه های مالی یا گزارش های مالیاتی و چیزهای از این دست را تهیه کرده و به مدیران ارشد مالی گزارش می دهند. زیرمجموعه های این شغل مشاغل زیر هستند:

  • بازرس حسابداری
  • خزانه دار یا صندوق دار
  • معاون مالی
  • مدیر مالی

6- تحلیلگر مالی

از دیگر مشاغل مرتبط با رشته حسابداری، تحلیلگری مالی است. تحلیلگر مالی، فردی است که مشاغل و پروژه های مختلف را ارزیابی کرده و بهترین انتخاب برای سرمایه گذاری و خرید سهام را معرفی می کند. این افراد می توانند در بانک ها یا شرکت های مختلف، شروع به فعالیت کنند، مسائل مالی مختلف را تحلیل و بررسی کرده و به اطلاع مدیران خود برسانند. از جمله مشاغل زیر مجموعه این شغل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مامور مالی
  • تحلیلگر سهام
  • تحلیلگر برنامه ریزی
  • تحلیلگر اوراق بهادار
  • تحلیلگر سرمایه گذاری
مشاغل مرتبط با رشته حسابداری چیست

آیا شغل های رشته حسابداری (مشاغل مرتبط با رشته حسابداری) برای خانم ها خوب است؟

ما در دنیایی زندگی می کنیم که دیگر به هیچ شغلی نمی توان برچسب مردانه و زنانه زد و خانم ها نیز می توانند پا به پای آقایان در حوزه های مختلف کاری ورود پیدا کرده و کار کنند. یکی از کارهایی که خانم ها نیز می توانند در آنها به موفقیت های قابل توجهی دست پیدا کنند، مشاغل مرتبط با رشته حسابداری است.

از آنجایی که خانم ها، جزئی نگر بوده و توجهشان به جزئیات و نکات ریز، بسیار بالاست می توانند حتی بیش از آقایان، در این حوزه موفق باشند. امروزه، نه تنها سازمان ها و شرکت های بزرگ به حسابدار نیاز دارند، بلکه حتی فروشگاه های کوچک نیز برای آنکه به وضعیت مالی کسب و کار خود سروسامان دهند مجبورند از وجود و حضور حسابداران استفاده کنند. به همین دلیل است که میزان افراد بیکار در این حوزه از سایر حوزه ها کمتر است و به دلیل توانایی های ذاتی که در وجود خانم ها وجود دارد، آنها نیز می توانند وارد هر کسب و کاری شده و حسابداری آن را به عهده بگیرند.

پس در یک کلام می توانیم این گونه بگوییم که شغل های رشته حسابداری از جمله مشاغل بسیار مناسب برای خانم ها به شمار می رود و هیچ دلیلی وجود ندارد که خانم ها نتوانند در این شغل، موفق شوند.

آشنایی با مشاغل مرتبط با رشته حسابداری

پولساز ترین کار در حرفه حسابداری کدام است؟

در بین مشاغل مرتبط با رشته حسابداری، برخی از آن ها درآمد بیشتری دارند. در ادامه با پولساز ترین کار در حرفه حسابداری بیشتر آشنا خواهید شد:

۱-استاد دانشگاه رشته حسابداری

اساتید حسابداری، مسئول تهیه برنامه درسی در مورد حسابداری و امور مالی برای مؤسسات آموزش عالی هستند. اساتید برجسته همچنین در هیات علمی دانشگاه ها فعالیت می کنند.

۲-حسابدار قضایی

حسابداران قضایی به بررسی وقایع مالی در پرونده ‌های قضایی و جرایم می ‌پردازند. این گروه، اساسا با مؤسسات مالی و مراجع قضایی و قانونی همکاری می ‌کنند.

۳-تحلیلگر ریسک

تحلیلگران ریسک، مسئول ارزیابی ریسک ‌های مالی هستند که از تصمیمات تجاری مهم ناشی می‌ شوند. این گروه اغلب برای شرکت ‌های بیمه کار می ‌کنند و از ابزار های حرفه‌ای، مثل نرم افزار های حسابداری و ابزار های تحلیلی، برای محاسبه بهترین و بدترین نتایج ممکن استفاده می‌ کنند.

۴-توسعه دهنده نرم افزار حسابداري

توسعه دهندگان نرم افزار حسابداری یکی دیگر از مشاغل مرتبط با رشته حسابداری هستند که درآمد قابل توجهی دارند. آنها مسئول طراحی، تولید، پشتیبانی و بهبود نرم افزار هایی هستند که سازمان ‌ها، شرکت ‌ها و کسب و کار های مختلف از آن ‌ها استفاده می ‌کنند.

آیا شغل های رشته حسابداری (مشاغل مرتبط با رشته حسابداری) برای خانم ها خوب است؟

مهارت های لازم برای مشاغل مرتبط با رشته حسابداری چیست؟

یک حسابدار یا مدیر مالی موفق باید مهارت هایی داشته باشد که از جمله آنها می توان به تحصیلات دانشگاهی مرتبط، آشنایی با کامپیوتر و نرم افزارهای حسابداری و مایکروسافت آفیس اشاره کرد. مهارت های تحلیل و تجزیه اطلاعات، آشنایی با نحوه بررسی سود و زیان و کار با اعداد از دیگر مهارت های مورد نیاز این رشته است. فرد، در هر یک از مشاغل مرتبط با رشته حسابداری که فعالیت کند، باید درباره اطلاعات مالی یک شرکت رازدار بوده و تمام اسرار را نزد خود نگه دارد.

فن بیان و روابط عمومی نیز از دیگر نکات مورد نیاز و مهم این دست مشاغل است. البته فردی که در این رشته فعالیت می کند باید بتواند راهکارهایی برای سود دهی و کاهش هزینه های اضافی شرکت یا سازمان مربوطه نیز ارائه دهد. تسلط کامل به قوانین مالی و مالیاتی هم قطعا یکی از اساسی ترین مواردی است که یک حسابدار باید با آن آشنا باشد.

کلام آخر

با رشته ها و مشاغل مرتبط با رشته ی حسابداری آشنا شدید و دانستید، فردی که وارد این رشته می شود به چه فعالیت هایی مشغول خواهد شد. موسساتی مانند نیک اندیشان می توانند با برگزاری دوره های مختلف و معتبر به شما کمک کنند تا در کنار یادگیری اصول مختلف این رشته بتوانید مدرکی معتبر دریافت کرده و شروع به کار کنید.

برای ثبت نام در دوره حسابداری نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇

ثبت نام دوره
نوشته قبلی
بهترین دوره mba در کجا برگزار می شود؟⭐(با مدرک بین المللی)
نوشته بعدی
5 حقیقت فارکس در ایران⭐که باید بدانید!؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آشنایی بیشتر با دوره های آموزشی موسسه نیک اندیشان
اینستاگرام نیک اندیشان
close-image