رشته کایروپراکتیک در ایران

درآمد و بازارکار ⭐ رشته کایروپراکتیک در ایران چگونه است؟

بازارکار رشته کایروپراکتیک در ایران در کنار سایر روش های درمانیِ مشابه، مانند فیزیوتراپی رونق خوبی دارد. در ادامه با درآمد کایروپراکتور ها و نحوه فعالیت آن ها بیشتر آشنا می شوید.

رشته کایروپراکتیک چیست؟

برای اینکه بدانید رشته کایروپراکتیک چیست، بهتر است با این توضیح شروع کنیم که این رشته تحصیلی یک روش درمانی مکمل را معرفی می کند که برای درمان درد های ستون فقرات از خود بدن کمک می گیرد. در این علم به درمان دارویی و جراحی پرداخته نمی شود.

متخصصین کایروپراکتیک که به آن ها کایروپراکتور نیز گفته می شود، بسته به نوع اختلال ایجاد شده در ستون فقرات بیمار، از روش های درمانی متعددی مانند ماساژ، دارو های تسکین دهنده درد، شوک های الکتریکی، یخ و گرما و غیره استفاده می کنند. بیشترین اختلالات ایجاد شده در ستون فقرات به دلیل سبک زندگی غلط و استفاده بیش از حد موبایل و رایانه است که موجب آسیب به ستون فقرات و گردن می شود.

 با گسترش این رشته، متخصصان زیادی در کلینیک ها و مطب های شخصی مشغول به درمان بیماران هستند. یک متخصص کایروپراکتیک باید توانایی زیادی در تشخیص آسیب به وجود آمده داشته باشد. بهتر است قبل از مراجعه به کایروپراکتور، متخصصینی را شناسایی کنید که در دوره کایروپراکتیک شرکت کرده و سابقه کاری مفیدی در رشته کایروپراکتیک در ایران داشته باشند.

به طور کلی، کایروپراکتور ها با کمک این علم، قادر به درمان آسیب ها و اختلالات زیر هستند:

  • مشکلات مربوط به آسیب دیدگی ‌هایی مثل زمین خوردن.
  • مشکلات ناشی از وارد شدن فشار مکرر به بدن همچون نشستن در حالتی که پشتیبانی مناسب از کمر وجود نداشته باشد.
  • دیسک کمر
  • سیاتیک
  • دیسک گردن
  • سرما خوردگی مهره‌ های کمر
  • کمر درد در دوران بارداری
  • مشکلات و درد شانه
  • لغزندگی دیسک کمر
  • پا درد
  • فیبرومیالژیا
  • درد های مربوط به مفاصل ران، زانو، مچ پا و کف پا
  • درد و مشکلات مربوط به آرنج، مچ دست، و مفاصل کف دست
رشته کایروپراکتیک در ایران چگونه است

آینده شغلی رشته کایروپراکتیک در ایران چگونه است؟

سبک زندگی بیشتر افراد جامعه به گونه ای است که اغلب افراد با مشکلات کمر و ستون فقرات مواجه می شوند‌. زندگی های شهری و مشاغل کارمندی شرایطی را ایجاد کرده اند که ورزش و سبک زندگی اصولی تقریبا روبه فراموشی رفته است. با این تفاسیر در سال های آینده باید با سیل زیادی از بیمارانی که نیاز به درمان های کایروپراکتیک دارند، روبرو شویم.به همین واسطه، تمامی فارغ التحصیلانی که در رشته کایروپراکتیک تحصیل کرده اند، می توانند وارد بازار کار شوند‌. این افراد می توانند در کلینیک های درمانی کار کنند.

فارغ التحصیلانی که از نظر مالی توانایی تاسیس مطب و کلینیک شخصی شان را داشته باشند، قطعا موقعیت شغلی بهتری داشته و درآمدشان هم بیشتر است؛ بنابراین باید شاهد رونق خوبی براي رشته کایروپراکتیک در ایران باشیم.

علاوه بر ایران، متقاضیان زیادی هستند که تحصیل در رشته کایروپراکتیک در ترکیه را به سایر رشته های درمانی و سلامت ترجیح می دهند؛ زیرا این رشته نسبت به رشته های پزشکی و درمانی علاوه بر سختی کمتر، طول دوره و تحصیل کوتاه تری هم دارد.

درآمد رشته کایروپراکتیک در ایران و کشور های خارجی چقدر است؟

اگر شما هم یکی از متقاضیان تحصیل در این رشته هستید، قطعا می خواهید بدانید که درآمد کایروپراکتور ها در کشور های مختلف و حتی ایران چقدر است. به طور کلی درآمد متخصصین کایروپراکتیک به عوامل مختلفی بستگی دارد که عبارتند از:

۱-تعداد جلسات درمانی؛

کایروپراکتور ها بسته به شدت آسیب در ستون فقرات بیماران، تعداد جلسات مختلفی را برای آن ها در نظر می گیرند. تعداد جلسات درمانی، با روند بهبودی بیماران به مرور کمتر می شود.

۲-نوع کلینیک درمانی؛

همان طور که گفته شد، افرادی که مطب شخصی خودشان را دارند، درآمدشان هم بیشتر است. متخصصانی که در کلینیک های درمانی عمومی کار می کنند معمولا، هم ساعات کاری بیشتری دارند (بین ۴۰ تا ۵۰ ساعت در هفته) و هم درآمدشان کمتر است.

۳-به کار گیری روش های مختلف درمانی؛

متخصصین کایروپراکتیک بر اساس عارضه ایجاد شده در ستون فقرات تصمیم می گیرند که از کدام روش برای درمان استفاده کنند. معمولا روش های ترکیبی مانند ماساژ، شوک الکتریکی و اشعه مادون قرمز قیمت بالاتری دارند.

با توجه به موارد بالا می توان گفت که درآمد رشته کایروپراکتیک در ایران بین ۱۵۰ تا ۵۰۰ هزار تومان در هر ساعت یا جلسه درمانی است. اگر قصد شما تحصیل در رشته کایروپراکتیک در کانادا است و می خواهید بدانید درآمد کایروپراکتور ها چقدر است، باید بدانید که در شهر های مختلف کانادا درآمد متخصصان این رشته باهم متفاوت است. درآمد کایروپراکتور ها در آلبرتا بین ۳۱ تا ۱۲۱ دلار و در بریتیش کلمبیا بین ۳۲ تا ۱۱۸ دلار کانادا در هر ساعت است.

نحوه تحصیل در رشته کایروپراکتیک در ایران

نحوه تحصیل در رشته کایروپراکتیک در ایران چگونه است؟

تحصیل در رشته کایروپراکتیک در ایران مانند سایر رشته های حوزه سلامت و درمان، در دانشگاه های دولتی و آزاد کشور امکان پذیر است. هر دانشگاهی بنابر قوانین خودش (کنکور یا آزمون های ورودی)، شرایط خاصی را برای ورود به این رشته در نظر دارد. معمولا طول مدت تحصیل در رشته کایروپراکتیک ۴ سال است.

در سال های گذشته، موسسات آزاد مختلفی اقدام به برگزاری دوره های آموزشی کایروپراکتیک کرده اند. موسسه نیک اندیشان یکی از این آموزشگاه ها است که دوره آموزش کایروپراکتیک را با اساتید مجرب برگزار می کند. فارغ التحصیلان این دوره با دریافت مدرک رسمی و معتبر می توانند در کلینیک های درمانی مشغول به کار شوند. از نظر شهریه و هزینه دوره نیز، نیک اندیشان این امکان را فراهم کرده است که متقاضیان به صورت اقساطی شهریه را بپردازند.

افرادی که قصد مهاجرت با مدرک تحصیلی رشته کایروپراکتیک دارند، می توانند به جای آنکه در کشور های خارجی تحصیل کنند، تنها با شرکت در دوره های موسسه نیک اندیشان، مدرکی با اعتبار بین المللی دریافت کرده و مهاجرتی بدون دردسر را تجربه کنند.

سخن آخر

علاقه مندان به رشته کایروپراکتیک باید بدانند که بازارکار این رشته با وجود رقبای زیاد، همچنان رونق خوبی دارد و درآمد بالایی از این شغل به دست می آید. این می تواند خبر خوبی برای همه کسانی باشد که دوست دارند در این رشته فعالیت کنند.

برای ثبت نام در دوره آموزش کایروپراکتیک نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇

ثبت نام دوره
نوشته قبلی
آیا شغل طلا سازی برای خانم ها مناسب است؟⭐چرا؟
نوشته بعدی
هزینه راه اندازی کارگاه خانگی طلاسازی⭐بررسی 0 تا 100
به این نوشته امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up
آشنایی بیشتر با دوره های آموزشی موسسه نیک اندیشان
اینستاگرام نیک اندیشان
close-image