آیا شغل طلا سازی برای خانم ها مناسب است؟⭐چرا؟
با توجه به اهمیت فلزات گرانبهایی مانند طلا، افراد زیادی علاقه مند به شغل طلا سازی هستند. این شغل با توجه به ظرافت کاری زیادی که نیاز دارد، برای خانم ها بسیار مناسب است.
شغل طلا سازی برای خانم ها شامل چه فعالیت هایی می شود و چه مهارت هایی لازم دارد؟
اگر شما هم به عنوان یک خانم با سلیقه، ذهنی خلاق و ایده پرداز دارید، بهتر است مشاغل هنری را برای خود انتخاب کنید. طلا سازی، یکی از شغل های هنری است که به دلیل افزایش روز افزون قیمت طلا و ارزش آن، تقاضا برای داشتن آن بیشتر شده است. بر خلاف تصور، نه تنها مردان بلکه خانم ها نیز می توانند وارد این حرفه شوند و جواهراتی با ظرافت و جذابیت بالا تولید کنند. هیچ محدودیتی برای خانم ها در این زمینه وجود ندارد، زیرا این شغل نیازمند فعالیت جسمی سنگین نیست. مهارت ها و پیش نیاز های این شغل به شرح زیر است:
- تفکر خلاق و توانایی نوآوری
- توانایی جسمی برای انجام کار عملی و فیزیکی
- توجه به جزئیات و ریزه کاری ها
- توانایی خود تنظیمی و مدیریت زمان برای تحویل به موقع کارها
- آشنایی با اصول اولیه تجارت و اقتصاد
- اعتماد به نفس بالا و خلق و خوی مناسب برای ارتباط موثر با مشتریان
- توانایی بازاریابی
- تعهد کاری و مسئولیتپذیری بالا
شغل طلا سازی برای خانم ها شامل چندین زمینه مختلف است که انتخاب هر کدام از آن ها بسته به علایق و توانایی های خانم ها دارد. از جمله این رشته ها می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- طراحی طلا
- ساخت
- مخراج کاری
- آبکاری
- لیزر
- فروشندگی
- تعمیرات طلا و جواهر
- قال کاری
- موم کاری
- ریخته گری
مزایا و معایب شغل طلا سازی برای خانم ها چیست؟
مزایای شغل طلا سازی بسیار زیاد است و در یک یا دو جمله ختم نمی شود، اما در ادامه به مهم ترین آن ها اشاره می کنیم:
۱-مشاهده نتیجه کار در کمترین زمان؛
شما به عنوان یک طلا ساز در همان لحظه ای که کار طلا سازی یا تراش طلا را انجام می دهید، می توانید نتیجه کار را مشاهده کرده و در صورت وجود ایرادات ظاهری، آن ها را رفع کنید.
۲-داشتن زمان کاری منعطف؛
اگر شما کارگاه طلاسازی خود را داشته باشید، مجبور نیستید در زمان های مقرری کار کنید، بلکه می توانید در کنار کارهایتان به تفریحات و امور روزانه تان هم برسید.
۳-شغلی پر طرفدار و با کلاس؛
همان طور که طلا یک زیور آلات مجلل و با پرستیژ بالا است، مشاغل مرتبط با آن نیز جذاب بوده و طرفداران زیادی دارد.
۴-کار دائمی با درآمد بالا؛
شغل طلا سازی، جزء مشاغل دائمی است و با تغییرات در صنعت مد و جواهرات، مدام بروز شده و از رونق نمی افتد. درآمد این شغل نیز به دلیل بالا بودن ظرافت نسبتا بالا است.
در کنار مزایای فوق، بهتر است با معایب شغل طلا سازی برای خانم ها نیز آشنا شوید:
۱-هزینه های آموزشی بالا؛
شما در دوره طلاسازی باید مدام با طلا و جواهرات کار کنید تا بتوانید مهارت کافی را بدست آورید. بنابراین آموزش این شغل همراه با هزینه های زیادی است.
۲-آسیب به ستون فقرات؛
به دلیل اینکه طلا ساز مجبور است ساعت ها روی صندلی نشسته و روی میز کار خم شود، ممکن است در دراز مدت دچار مشکلاتی در گردن، دست ها و کمر شود.
۳-مشکلات تنفسی؛
حین برش و تراش کاری طلا، ذرات ریزی در هوا پخش شده که در صورت عدم استفاده از ماسک، فرد دچار عفونت ریوی و مشکلات تنفسی می شود.
درآمد شغل طلا سازی برای خانم ها چقدر است و به چه عواملی بستگی دارد؟
یکی از دغدغه های خانم ها برای آغاز به کار در شغل طلا سازی، درآمد این کار است. همان طور که گفته شد، رشته های مرتبط با طلا سازی متنوع هستند، در نتیجه می توان برای هر فعالیتی درآمد جداگانه ای در نظر گرفت. به طور مثال، تراش طلا با طراحی طلا دو رشته متفاوت بوده که درآمدشان نیز با هم فرق می کند.
اگر شما کارگاه طلا سازی خود را داشته باشید، قطعا درآمدتان بسیار بیشتر از زمانی است که به عنوان کارگر برای کارفرما مشغول به کار می شوید. به طور کلی، می توان گفت که درآمد یک طلا ساز از حداقل ۱۰ میلیون تومان در ماه شروع می شود و بسته به موارد بالا ممکن است بیشتر شود. اگر می خواهید اطلاعات دقیق تری درباره درآمد شغل طلا سازی داشته باشید بهتر است با چند طلا ساز در این رابطه صحبت کنید.
جواهر سازی را از کجا شروع کنیم؟
حتما برای شما هم این سوال پیش آمده است که طلا یا جواهر سازی را از کجا شروع کنیم. نحوه یادگیری طلا سازی نقش زیادی در ورود به بازار کار و درآمد شما در آینده دارد، پس بهتر است قبل از هر اقدامی درباره روش های مختلف آموزش طلا سازی تحقیق کنید.
در کنار دوره های مختلفی که در دانشگاه های مختلف کشور برگزار می شود، می توان دوره آموزش طلاسازی در موسسه نیک اندیشان را به عنوان یک دوره ای که مدرک بین المللی به فارغ التحصیلان ارائه می دهد، معرفی کرد. با آموزش های این دوره، شغل طلا سازی برای خانم ها بسیار راحت تر شده و می توانند هم در داخل و هم خارج کشور یک طلا ساز حرفه ای با درآمد بالا باشند.
در این دوره شما علاوه با آشنایی با تمامی ابزار آلات طلا سازی با رشته های مختلف این حرفه، کار با نرم افزار طلا سازی و نحوه کار با فلزات مختلف نیز به صورت تئوری و کارگاهی آشنا می شوید.
هزینه آموزش طلا سازی چقدر است؟
هزینه آموزش طلا سازی بسته به نوع آموزش و نوع دوره ای که در آن شرکت می کنید متفاوت است. دوره های حضوری و معتبری که در آموزشگاه های کشور برگزار می شوند، قطعا هزینه بیشتری نسبت به دوره های آنلاین و غیر حضوری دارند. این را بدانید که برای سرمایه گذاری روی آینده شغلی تان هرچقدر هزینه کنید، قابل برگشت خواهد بود و پشیمان نمی شوید. شغل طلا سازی برای خانم ها گرچه با هزینه های نسبتا بالایی شروع می شود، اما در آینده می توانند درآمد چند برابری از این کار به دست آورند.
سخن آخر
بعد از آشنایی اجمالی با شغل طلا سازی اگر علاقه مند به شرکت در دوره های آموزشی این حرفه شدید، بهتر است به موسسه نیک اندیشان اعتماد کنید.
برای ثبت نام در دوره آموزش طلاسازی و جواهرسازی نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇