هزینه راه اندازی کارگاه خانگی طلاسازی⭐بررسی 0 تا 100
جالب است بدانید که طلا سازی جزء ۵ شغل پردرآمد جهان محسوب می شود. اگر می خواهید با هزینه های لازم برای تاسیس کارگاه طلاسازی بیشتر آشنا شوید، مطالعه این مقاله را از دست ندهید.
هزینه کارگاه خانگی طلاسازی شامل چه اقلامی می شود؟
بر خلاف تصور بسیاری از علاقه مندان شغل طلا و جواهر سازی، هزینه های اولیه برای شروع به کار طلا سازی، تنها محدود به خرید تجهیزات نمی شود. قطعا قبل از شروع هر کاری، باید تکنیک ها و مهارت های لازم آن شغل را بیاموزید. اقلامی که در احداث کارگاه خانگی طلا سازی نیاز به هزینه کردن دارند عبارتند از:
۱-یادگیری؛
لازمه شرکت در دوره طلاسازی به جز علاقه و استعداد، پرداخت هزینه است. بهتر است دوره هایی را انتخاب کنید که بهره وری بالایی داشته و در نهایت مدرک معتبری به شما اعطا کنند.
۲-مجوز کارگاه طلاسازی؛
برای گرفتن مجوز حتما می بایست هزینه ای بپردازید. حسن داشتن مجوز این است که شما می توانید از طریق آن اقدام به دریافت وام کنید.
۳- تبلیغات؛
هزینه کارگاه خانگی طلاسازی شامل تبلیغات هم می شود. مسلما در شروع کار مشتری چندانی ندارید، پس بهتر است تبلیغات را شروع کنید. می توانید از طریق طلا فروشی ها، شبکه های اجتماعی، چاپ تراکت و غیره کسب و کار خود را به بقیه معرفی کنید.
۴- تجهیز کارگاه طلا سازی؛
عمده ترین هزینه برای تاسیس کارگاه طلا سازی، تجهیز کارگاه است. از آن جایی که شغل طلا سازی یک شغل هنری و تقریبا فنی به حساب می آید، نیازمند ابزارآلات خاصی است.
تجهیزات کارگاه طلا سازی شامل چه مواردی است و چند درصد از هزینه کارگاه خانگی طلاسازی را شامل می شود؟
همان طور که گفته شد، بیشترین هزینه در تاسیس کارگاه طلاسازی، متعلق به تجهیز کارگاه است. هرچند که برای طلا و جواهر سازی نیازمند تعداد محدودی ابزار آلات هستیم، اما باید همگی آن ها را تهیه کرده تا ظرافت و جذابیت کار نهایی قابل قبول باشد. تجهیزات کارگاه طلا سازی شامل موارد زیر می شود:
۱-جعبه ابزار ساخت طلا؛
جعبه ابزارها برای نگهداری ابزاری مانند دم باری، سمباده و غیره استفاده می شود.
۲-تجهیزات تقلیل طلا؛
یکی از ابزار های لازم برای برش و شکل دهی به طلا، دستگاه نورد طلا سازی است. ابزار آلات تقلیل طلا به دو صورت دستی و الکتریکی در بازار وجود دارند.
۳-کوره برقی؛
هزینه کارگاه خانگی طلاسازی شامل خرید کوره برقی که برای ذوب کردن طلا است، نیز می شود و به دلیل سایز کوچکی که دارد، مناسب کارگاه های خانگی طلا سازی است.
۴-ترازوی دیجیتال؛
به دلیل قیمت بسیار بالای طلا، داشتن ترازوی دیجیتالی که تا ۴ یا ۶ رقم اعشار را محاسبه می کند، بسیار لازم است.
۵-دستگاه اولتراسونیک؛
از این دستگاه به کمک امواج فراصوتی با شدت ۲۰ تا ۵۰ کیلو هرتز جهت شست و شوی طلا استفاده می شود.
۶-دستگاه ریخته گری؛
ریختهگری در طلا سازی توسط ۴ فرایند القایی، سانتریفیوژ، مکشی و خاک ماسه انجام شده و هدف از آن سرعت در تولید محصولات است.
۷-موم زن؛
موم زن ها قالب هایی از جنس پلیمر هستند که در ریخته گری استفاده می شوند.
۸-ترموکوبل یا ترمومتر؛
از این دو دستگاه برای تنظیم دمای کوره و طلا و نشان دادن دما استفاده می شود.
سوهان طلا سازی، میز کار، دستگاه جوش لیزر طلا، اره مویی و غیره از سایر ابزار آلات طلا سازی هستند. سرمایه لازم برای طلا سازی اغلب مربوط به خرید این تجهیزات است.
آیا هزینه کارگاه خانگی طلاسازی در مقابل درآمد کارگاه طلاسازی به صرفه است؟
اگر شما هم متقاضی و علاقه مند به شغل طلاسازی هستید، حتما این دغدغه برایتان ایجاد شده است که درآمد کارگاه طلاسازی چقدر است و تا چه حد ارزش هزینه کردن را دارد. اگر بتوانید کارگاه طلاسازی خودتان را تجهیز کرده و تاسیس کنید می توانید از چند راه به شرح زیر درآمد داشته باشید:
۱-تعمیرات طلا؛
یکی از ساده ترین شاخه های طلا سازی تعمیرات طلا است که اتفاقا متقاضیان زیادی هم دارد.
۲-ساخت طلا و جواهر سفارشی؛
اگر به اندازه کافی مهارت کسب کرده باشید، می توانید از مشتریان سفارش گرفته و زیور آلاتی با سلیقه آن بسازید. درآمد این شاخه از طلا سازی نسبت به بقیه بیشتر است.
۳-آموزش به کارآموزان؛
شما می توانید با جذب کارآموزان و آموزش به آن ها درآمد جداگانه ای برای خودتان داشته باشید. با این کار تقریبا هزینه کارگاه خانگی طلاسازی که پرداخت کرده اید، جبران می شود.
۴-طراحی طلا؛
طراحی طلا که با نرم افزار های خاصی انجام می شود، می تواند منبع درآمد خوبی حتی در خانه باشد.
۵-اجاره میز کار به سایر طلاسازان؛
اگر کارگاه مجهزی داشته باشید، می توانید میزکار را به طلاسازان دیگر اجاره دهید.
آینده شغلی رشته طلاسازی چطور پیش بینی می شود؟
حال که با هزینه های لازم برای کارگاه طلا سازی آشنا شدید، بهتر است از آینده شغلی رشته طلاسازی و بازار کار این حرفه نیز اطلاعاتی کسب کنید. حوزه مد و زیور آلات در جهان هرگز کمرنگ نشده است، بلکه با گذر سال ها پیشرفته تر شده و اهمیت زیادی به کاربرد طلا و جواهر در استایل ها داده شده است.
هزینه کارگاه خانگی طلا سازی گرچه یکبار پرداخته می شود، اما یک سرمایه قابل برگشت است. اگر فردی ایده پرداز و خلاق باشید می توانید تنها با طراحی طلا و ارائه آن به شرکت های طلا سازی بزرگ، موقعیت شغلی خوبی داشته باشید و بازارکار خوبی برای خود رقم بزنید. برای این کار لازم است با شرکت در دوره آموزش طلاسازی با چم و خم طراحی طلا آشنا شده و با تمرین های روزانه در این کار حرفه ای شوید. موسسه نیک اندیشان این دوره ها را با اساتید مجرب و با سابقه ای برگزار می کند.
شغل طلا سازی از کارآموزی شروع می شود و با توجه به استعداد و تلاش افراد، قابل پیشرفت است. بعد از چند سال شما می توانید به یک طلا ساز شناخته شده و مشهور تبدیل شوید که افراد زیادی برایتان کار می کنند. خوب است بدانید معایب شغل طلا سازی در مقابل مزایا و ویژگی های مثبت این شغل بسیار اندک است و همه افراد حتی خانم ها نیز می توانند با داشتن این شغل به درآمد برسند.
سخن آخر
شما هزینه کارگاه خانگی طلاسازی را یکبار پرداخت می کنید ولی می توانید تا سال های سال از این سرمایه اولیه درآمد کسب کنید. برای رسیدن به این هدف، می بایست در دوره های مطرح شرکت کنید.
برای ثبت نام در دوره آموزش طلاسازی و جواهرسازی نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇