عوارض اکستنشن مژه (مزایا و معایب اکستنشن مژه)

عوارض اکستنشن مژه (مزایا و معایب اکستنشن مژه)

عوارض اکستنشن مژه موضوعی است که ما در این مقاله قصد داریم در مورد آن با شما صحبت کنیم. اکستنشن مژه، یکی از جدیدترین اعمال زیبایی است و باعث پرپشت شدن مژه ها می گردد. این عمل، در عین حال که ممکن است مزیت های زیادی داشته باشد، معایبی نیز دارد که آشنایی با آنها برای متقاضیان، لازم و ضروری به نظر می رسد. چنانچه می خواهید اطلاعات خود را در خصوص عوارض اکستنشن کردن مژه ها افزایش دهید، در ادامه با ما همراه باشید.

اکستنشن مژه چیست؟

مژه ها، باعث زیبایی چشم های ما می شوند؛ هر چه مژه ها پرپشت تر باشند، چهره ما نیز زیباتر به نظر خواهد آمد. اکستنشن  مژه که انواع و اقسام متفاوت دارد، باعث پرپشت تر شدن مژه ها خواهد شد. خانم هایی که دوست دارند چشم هایی زیبا و جلوه گر داشته باشند، می توانند با کمک این روش به هدف و خواسته خود برسند.

با وجود آنکه اکستنشن مژه می تواند مزیت های فراوانی داشته باشد، عوارضی نیز دارد. ما در جهت آگاهی تمام و کمال شما در مورد اکستنشن، بر خود لازم می دانیم در مورد عوارض این روش نیز توضیحاتی را به شما ارائه کنیم. اگر می خواهید با چشمانی باز برای این عمل زیبایی اقدام کنید، حتما به عوارض احتمالی آن توجه و دقت داشته باشید.

عوارض اکستنشن مژه

مزایا و معایب اکستنشن مژه

عوارض اکستنشن مژه و صحبت در مورد مزیت های آن از مهم ترین اطلاعاتی است که می بایست برای کامل تر شدن بحث بیان گردد. مزایا و معایب اکستنشن مژه به شرح زیر است:

  • یکی از مزیت های اکستنشن مژه نسبت به مژه مصنوعی، بالا بودن دوام و ماندگاری آن است.
  • ظاهر اکستنشن مژه از مژه های مصنوعی، زیباتر بوده و طبیعی تر به نظر خواهد آمد.
  • از دیگر مزیت های اکستنشن می توانیم به مناسب بودن آن برای همه افراد اشاره کنیم. تمامی کسانی که دوست دارند مژه های پرپشتی داشته باشند، می توانند از این روش استفاده کنند.
  • از جمله معایب این روش می توان به بالا بودن قیمت آن اشاره کرد؛ هزینه ای که برای اکستنشن باید صرف گردد، از قیمت خرید مژه های مصنوعی بالاتر است.
  • ریزش مژه ها از دیگر عوارضی است که ممکن است در اکستنشن مشاهده گردد.
  • بروز گل مژه نیز در اکستنشن دور از انتظار نخواهد بود؛ این بیماری در پشت پلک ظاهر شده و باعث آزار فرد می شود.

بدترین عوارض اکستنشن مژه چیست؟

یکی از بدترین عوارض اکستنشن مژه، حساسیت چشم است. مژه هایی که روی پلک نصب می شوند و یا چسبی که برای چسباندن مژه ها استفاده می شود، دو مورد از عوامل ایجاد کننده حساسیت چشم هستند.

چسب و مژه هایی که برای اکستنشن مژه به کار برده می شوند، حاوی موادی هستند که ممکن است چشم به آنها حساسیت نشان دهند. کسانی که پوست حساسی دارند و بدن آنها در مواجه با این مواد واکنش نشان می دهد، بهتر است به سراغ سایر روش های پرپشت کردن مژه ها بروند.

عوارض اکستنشن مژه کلاسیک چیست؟

یکی از انواع اکستنشن، اکستنشن  از نوع کلاسیک است. در این روش، از تک تارهای مژه استفاده می گردد؛ در این روش، یک تار منفرد روی تار مژه قرار داده می شود و به این شکل، مژه ها پرپشت و زیبا به نظر خواهند آمد. این، یکی از مهم ترین و قابل توجه ترین مزیت های اکستنشن مژه می باشد.

چنانچه بخواهیم به صورت کامل و جامع در مورد اکستنشن صحبت کنیم، باید به عوارض اکستنشن مژه کلاسیک نیز اشاراتی داشته باشیم. از جمله معایب این روش می توانیم به محدودیت های آن اشاره کنیم. خانم های باردار و افرادی که دائما در معرض دود سیگار و یا مواد مخدر هستند، نباید برای افزایش میزان تارهای مژه خود به سراغ این روش بروند.

مزایا و معایب اکستنشن مژه

آیا آموزش اکستنشن مژه باعث کاهش عوارض آن می شود؟

یکی از موضوعاتی که در خصوص عوارض اکستنشن مژه می بایست مورد توجه قرار داده شود، عدم مراجعه به آرایشگرانی است که آموزش اکستنشن مژه را پشت سر نگذاشته اند. افرادی که از مهارت و تخصص بالا بی بهره هستند، یکی از مهم ترین دلایل ایجاد بروز عوارض به شمار می روند.

گر چه ممکن مراجعه به آرایشگران حرفه ای، با هزینه های بالایی همراه باشد، اما نتیجه ای که در نهایت کار به دست می آید، باعث کاهش چشمگیر عوارض پرپشت کردن مژه ها خواهد بود. به همین سبب توصیه می کنیم حتما به آرایشگران و اکستنشن کارانی مراجعه کنید که تجربه بالایی دارند.

انواع اکستنشن مژه و عوارض آن چیست؟

عوارض اکستنشن مژه با توجه به انواع مژه هایی که در این روش به کار برده می شود، متفاوت است. هر چه مژه به کار برده شده کیفیت بالاتری داشته باشد، عوارض ظاهر شده، کمتر خود نمایی می کند. اکستنشن از جمله روش های غیر دائمی پرپشت کردن مژه ها به شمار رفته و هر چند وقت یک بار نیاز به ترمیم و اصلاح دارد. هر قدر تجربه اکستنشن کار بیشتر باشد، نتیجه کار نیز زیباتر و جذاب تر به نظر خواهد آمد.

قبل از آنکه برای اکستنشن اقدام کنید، وضعیت جسمانی خود را در نظر گرفته و اگر به موادی که در این عمل زیبایی به کار برده می شود، حساسیت ندارید، به یکی از سالن های مطرح و با سابقه مراجعه نمایید. در ضمن، دریافت مشاوره از پزشکان پوست نیز به شما کمک خواهد کرد تا بهترین راه و کم عارضه ترین روش را برای حل مشکل کم پشتی مژه هایتان انتخاب کنید.

جمع بندی

عوارض اکستنشن مژه، موضوعی بود که ما در این مقاله به صحبت در مورد آن پرداختیم و سعی کردیم اطلاعات کاملی را در مورد عوارض این روش در اختیار شما قرار دهیم. از آنجایی که امروزه، درخواست اکستنشن مژه به مقدار قابل توجهی افزایش پیدا کرده است، سالن داران حرفه ای، می بایست در مورد آن اطلاعات کاملی داشته باشند. به آرایشگرانی که حس می کنند نیاز دارند نکات زیادی را در رابطه با اکستنشن فرا بگیرند، توصیه می کنیم در دوره اکستنشن مژه نیک اندیشان شرکت کنند. این دوره یکی از بهترین و کامل ترین دوره های آموزشی به شمار می رود.

برای ثبت نام در دوره آموزش اکستنشن مژه نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇

ثبت نام دوره

آیا نیک اندیشان به جز دوره اکستنشن مژه ، دوره های آموزشی دیگری در حوزه آرایشگری، برگزار می کند؟

آیا نیک اندیشان دوره های آموزشی در حوزه های دیگر هم برگزار می کند؟

بله ، نیک اندیشان در حوزه های آموزشی متعدد (بیش از 70 دوره) برگزار می کند. و شرایط شرکت در این دوره ها به گونه ای طراحی شده که تمامی افراد با شرکت در این دوره ها ، از جنبه های مالی ، دسترسی آسان ، بار علمی ، مدارک معتبر ، تضمین شغل پس از انتهای دوره، به سودشان باشد. که در ادامه به معرفی حوزه های آموزشی این موسسه به همراه برخی از  دوره های آن می پردازیم :

حوزه ماساژ

نوشته قبلی
اکستنشن مژه چیست؟ (فرق بین کاشت مژه و اکستنشن مژه)
نوشته بعدی
طلاسازی چیست؟ و درآمد جواهرسازی چقدر است؟
به این نوشته امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up
آشنایی بیشتر با دوره های آموزشی موسسه نیک اندیشان
اینستاگرام نیک اندیشان
close-image