مطالبی که در این صفحه می خوانیم
دستیار دندانساز کیست؟ وظایف دستیار دندانساز چیست؟
علوم مرتبط با دندان طیف گسترده ای را از دندان پزشکی تا دندان سازی و دستیاری آن ها را شامل می شود. به علت تقاضای زیاد برای این رشته، مرکز نیک اندیشان اقدام به برگزاری دوره دستیار دندانسازی کرده است. این دوره کاربردی می تواند شما را در زمینه ساخت پروتز های دندانی و قالب ریزی تعلیم دهد و در انتهای دوره دستیار دندانسازی می توانید به صورت حرفه ای وارد بازار کار شوید. مدرسین این دوره از حرفه ای ترین افراد در زمینه دندان سازی می باشند و می توانند به صورت تخصصی شما را با این دانش آشنا کنند. از آنجایی که موسسه نیک اندیشان در راستای آموزش مهارت های علمی و کاربردی فعالیت می کند، دوره دستیار دندانسازی را نیز به کاربردی ترین شکل ممکن و منطبق با نیازهای بازار کار به شما آموزش خواهد داد.
دستیار دندانساز کیست؟
یکی از موضوعاتی که در ابتدای این متن قصد داریم در مورد آن صحبت کنیم، پاسخ به این سوال است که دستیار دندانساز کیست. دندانسازی یکی از رشته هایی است که امروزه به دلیل کاهش رعایت بهداشت دهان و دندان، مردم نیاز زیادی به آن پیدا کرده اند. حتما پدربزرگ ها و مادربزرگ هایی را که دندان مصنوعی به جای دندان های طبیعی خود دارند، مشاهده کرده اید؛ این دندان های مصنوعی را دندانسازها به کمک دستیاران دندانساز ساخته اند. به کسانی که در ساختن دندان های مصنوعی به دندان سازها کمک می کنند، دستیار دندانساز گفته می شود.
توجه داشته باشید که حضور دستیار در تیم های پزشکی و درمانی، لازم و ضروری به نظر می رسد و کمک این افراد می تواند به دندانساز کمک کند فرآیند درمان را با سرعت بالاتری انجام دهد. در ضمن این گروه می توانند از بروز خطاهای ناخواسته نیز جلوگیری به عمل آورند. این افراد وظایف مختلفی دارند که در ادامه در مورد آن با شما صحبت خواهیم کرد.
وظایف دستیار دندانساز چیست؟
همان طوری که در فوق اشاره کردیم، دندانسازها برای آنکه بتوانند دندان های مصنوعی بسازند به حضور دستیاران دندانساز نیاز دارند. این افراد وظایف مختلفی دارند که از جمله مهم ترین آنها می توان به موارد زیر اشاره داشت:
- یکی از وظایف دستیار دندانساز، مراقبت کردن از کلیه تجهیزات موجود در محیط مطب است.
- از دیگر وظایف این گروه شغلی می توان به مرتب کردن و تمیز کردن مطب و همچنین، تمیز کردن تمامی دستگاه ها و تجهیزاتی که در آن قرار دارد، اشاره کرد.
- آماده کردن وسایل و ابزار لازم جهت انجام فرآیند درمان، کنترل کردن موجودی انبار و سفارش اقلام مورد نیاز از دیگر وظایف دستیار دندانساز می باشد.
- بررسی سوابق بیمار، در نظر گرفتن وقت برای او، تشکیل پرونده، پاسخ دادن به تلفن، تلاش برای حفظ اطلاعات بیمار، آماده کردن بیمار برای درمان، ذکر نکات تکمیلی درمان و غیره از دیگر وظایف این گروه شغلی است.
ذکر این نکته لازم و ضروری به نظر می رسد، تنها وظایفی که برای دستیار دندانساز تعریف شد، به مواردی که ما در فوق اشاره کردیم خلاصه نمی شود و در دوره های آموزشی دستیاری دندانسازی، وظایف دستیار دندانساز و هر آنچه باید بداند به او آموزش داده می شود.