وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟

وردپرس چگونه کار میکند؟⭐نحوه کار با wordpress

چه چیزی بهتر از اینکه با سیستمی سایت بسازید که عملا همه چیز را برایتان فراهم کرده و شما تنها با کمی خلاقیت و مهارت به خرج دادن، می توانید یک وب سایت بی نظیر درست کنید. امروز می خواهیم به علت محبوبیت wordpress، به این سوال که وردپرس چگونه کار میکند، جواب بدهیم.

وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟

اگر کمی با علم برنامه نویسی آشنایی داشته باشید، می توانید درک کنید سیستم های مدیریت محتوا، چقدر طراحی و ساختن سایت را آسان تر کرده اند. برنامه نویسان برای هر سایتی که می سازند ده ها هزار کد می نویسند. طراحی سایت با کد نویسی، کاری سخت و پیچیده است؛ اما امروزه با وجود سیستم های مدیریت محتوایی همچون وردپرس، می توان به سادگی هرچه تمام تر یک وب سایت را طراحی و راه اندازی کرد.

جالب است بدانید که نزدیک به 64 میلیون وب سایت در سراسر جهان بر روی CMS وردپرس بنا شده اند و با پیشروی کسب و کار های بیشتر به سمت دنیای دیجیتال، تعداد این وب سایت ها رو به افزایش است. به همین دلیل اینکه وردپرس چگونه کار میکند برای بسیاری از افراد جذاب است و افراد بسیاری به دنبال یادگیری طراحی سایت با وردپرس هستند.

وردپرس (WordPress) یک سیستم مدیریت محتواست. یعنی اینکه این سیستم به ما امکان مدیریت محتوا سایت مان را بدون درگیر کد نویسی یا مسائل پیچیده فنی شدن می دهد. وردپرس در حقیقت یک نرم افزار تحت وب است که با زبان برنامه نویسی PHP ساخته شده است. این سیستم مدیریت محتوا بر روی فضایی به نام هاست نصب می شود و پس ار نصب، خواهید دید که یک پنل مدیریت در اختیارتان قرار می دهد تا به آسانی بتوانید سایت خود را مدیریت کنید.

در حقیقت اینکه وردپرس چگونه کار میکند و چگونه می توان با آن یک سایت طراحی کرد، مباحثی است که در دوره طراحی سایت آموزش داده می شود. در ادامه برای اینکه بیشتر به مزایای وردپرس در طراحی سایت پی ببریم، می خواهیم نحوه طراحی سایت به واسطه کد نویسی را با وردپرس مقایسه کنیم.

تفاوت وردپرس با برنامه نویسی در چیست؟ طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا کد نویسی؟

تفاوت وردپرس با برنامه نویسی در چیست؟ طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا کد نویسی؟

سایت هایی که با برنامه نویسی ساخته می شوند، معمولا یکباره طراحی می شوند و پس از آن، تغییرات کمی در آنها انجام می شود. تنها برخی اوقات، برنامه نویس، زمانی را صرف به روز رسانی سایت می کند. مشکلی که در این بین وجود دارد این است که این به روز رسانی یا تغییرات در سایت های اختصاصی، تنها از طریق برنامه نویس امکان پذیر هستند و مدیر سایت یا اشخاص دیگر نمی توانند آن را تغییر دهند، مگر اینکه دانش برنامه نویسی داشته باشند.

اکنون زمان پاسخ به سوال وردپرس چگونه کار میکند، فرا رسیده است. در سایت های وردپرسی، نه تنها مدیر سایت به آسانی به تمامی بخش های سایت دسترسی و کنترل دارد، بلکه می تواند به افراد دیگر نیز دسترسی های متفاوتی بدهد. همچنین در صورت نیاز به آپدیت شدن سایت، وردپرس اعلانی را در صفحه پیشخوان برای شما قرار می دهد و به راحتی می توانید سایت خود را آپدیت کنید. این موارد در دوره آموزش طراحی سایت به طور کامل آموزش داده می شوند.

مزیت داشتن یک وب سایت وردپرسی چیست؟

در ابتدا به این بپردازیم که اصلا هدف از طراحی سایت چیست. امروزه که تمامی کسب و کار های جهان کشف کرده اند که چقدر دنیای دیجیتال می تواند بر روی رشد و پیشرفت شان تاثیر داشته باشد، همگی به فکر راه اندازی وب سایت افتاده اند. پیشنهاد می کنیم حتما درباره مزایای داشتن یک وب سایت مطالعه کنید.

با وجود وردپرس، دیگر دغدغه ای بابت کنترل و مدیریت سایت ندارید. در واقع، وجود وردپرس برای تمامی افراد یک مزیت محسوب می شود؛ زیرا بسیاری از افراد با یادگیری وردپرس و تبدیل شدن به یک طراح سایت، قادرند از این طریق کسب درآمد کنند و پیشنهاد می کنیم که علاقمندان به یادگیری این حرفه، حتما مقاله بهترین روش یادگیری طراحی سایت را مطالعه کنند.

وردپرس چگونه کار میکند؟

پنل مدیریت وردپرس دارای چندین بخش است که از طریق آنها به راحتی می توان صفحات و ساختار یک سایت را به وجود آورد. اینکه وردپرس چگونه کار می کند، در حقیقت نحوه کار بخش های مختلف وردپرس است که عبارتند از:

  • بخش مدیریت کاربران که شامل افزودن کاربر و ویرایش یا حذف کاربران است.
  • بخش مدیریت نوشته ها که می توانید مقالات جدید اضافه کنید، مقالات نوشته شده را ویرایش کرده یا حذف کنید.
  • بخش مدیریت تصاویر که می توانید هر تعداد عکس که می خواهید اضافه کرده و عکس های موجود را حذف یا ویرایش کنید.
  • بخش مدیریت دسته بندی ها که از طریق آن می توانید به آسانی مقالات خود را دسته بندی کنید.
مزیت داشتن یک وب سایت وردپرسی چیست؟

معایب طراحی سایت با وردپرس چیست؟

بعد از اینکه دانستید وردپرس چگونه کار میکند، بهتر است با معایب طراحی سایت با وردپرس نیز آشنا شوید. هرچند که معایب این روش مدیریت محتوا در سایت در اغلب مواقع قابل چشم پوشی است مانند:

۱-منبع باز بودن

منبع باز بودن شاید از نظر عده ای جزء مزایا وردپرس باشد، اما از نگاه امنیتی و امکان هک شدن آن، می توان آن را در دسته معایب وردپرس قرار داد.

۲-فرآیند نگهداری مداوم

برای شخصی سازی سایت های وردپرسی باید از پلاگین ها و افزونه های متعددی استفاده شود. سازگاری این پلاگین ها باهم و بروز کردن آن ها باید به صورت مداوم انجام شود که نیازمند صرف وقت زیادی است.

۳-هزینه

هسته وردپرس رایگان است، اما همان طور که گفته شد پلاگین ها و افزونه ها باید با خرید و یا اشتراک نصب شوند. افزونه های رایگان زیادی قابل اعتماد نیستند.

۴-سئو سایت

گرچه سئو سازی در سایت های وردپرسی کار راحت و اغلب بهینه ای است اما کسانی که دانش کافی درباره ی سئو ندارند، اغلب به مشکل می خورند.

۵-حجم بالا

افرادی که می دانند وردپرس چگونه کار میکند، اطلاع دارند که در سایت های وردپرسی همه چیز حجیم و بزرگ شده و برای بهینه سازی سایت باید از HTML / CSS / JS minifiers استفاده کرد.

افزونه در وردپرس چگونه کار میکند؟

افزونه در وردپرس چگونه کار میکند؟

همانطوری که گفتیم بدون کدنویسی و با وردپرس می‌ توانید سایت طراحی کنید، اما، چطور قابلیت ‌های آن را گسترش دهیم. اینجاست که سروکله افزونه پیدا می‌ شود. به زبان ساده، افزونه وردپرس یک سری کد است که ویژگی جدیدی به سایت اضافه می ‌کند. مثلاً افزونه ‌های سئو، به شما کمک می ‌کنند پارامتر های مهم سئو را به‌راحتی رعایت کنید و نیاز نباشد به سراغ کدنویسی بروید.

برای افزایش سرعت لود سایت توصیه می ‌شود حجم تصاویر بهینه شود. نصب یک افزونه به شما اجازه می‌ دهد تمام تصاویر را یکجا بهینه کنید. با این تفاسیر، افزونه‌ ها یا قابلیت جدیدی به سایت اضافه می ‌کنند یا امکانات موجود را توسعه می ‌دهند. شما می ‌توانید از هزاران افزونه رایگان بسته به نیازتان استفاده کنید یا یک افزونه اختصاصی برای سایت خودتان بنویسید (این مسئله با همکاری با یک متخصص امکان‌پذیر است).

یکی از محبوب ترین افزونه ها ووکامرس نام دارد. این افزونه که متن‌ باز است و قابلیت شخصی ‌سازی دارد، می‌ تواند سایت‌ های وردپرسی را به فروشگاه ‌های آنلاین تبدیل کند. ووکامرس، هر قابلیتی را که یک فروشگاه اینترنتی نیاز دارد، ارائه می‌ کند. حال که دانستید افزونه در وردپرس چگونه کار میکند، بهتر است برای یادگیری بیشتر، دوره های آموزشی مرتبط را پشت سر بگذارید.

معایب طراحی سایت با وردپرس چیست؟

کلام آخر

هدف از این مقاله، پاسخ به سوال چگونه وردپرس کار میکند، بود. اگر به یادگیری کار با وردپرس و کسب درآمد از آن علاقمند شده اید، شرکت در دوره طراحی سایت نیک اندیشان را به شما پیشنهاد می کنیم.

برای ثبت نام در دوره آموزش طراحی سایت نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇

ثبت نام دوره
نوشته قبلی
برای یادگیری وردپرس از کجا شروع کنیم؟⭐0 تا 100 مسیر
نوشته بعدی
چگونه فرانت اند کار شویم؟⭐0 تا 100 مسیر تضمینی
به این نوشته امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب مرتبط
دسته بندی ها
keyboard_arrow_up
آشنایی بیشتر با دوره های آموزشی موسسه نیک اندیشان
اینستاگرام نیک اندیشان
close-image