درآمد شغل طراحی سایت چیست

شغل طراحی سایت چیست؟⭐بررسی مزایا و معایب آن

از جمله پرتکرار ترین نتایج جستجو در گوگل، سوالاتی از قیبل “شغل طراحی سایت چیست” یا “چگونه طراح سایت شویم” هستند. ما در این مقاله قرار است به این سوالات پاسخی کامل و جامع بدهیم و شغل طراحی سایت را از تمامی جوانب بررسی کنیم.

شغل طراحی سایت چیست؟

امروزه تمامی مشاغل برای گسترش کسب و کار و افزایش تعداد مشتریان شان، نیاز به یک پلتفرم آنلاین دارند که همواره در دسترس باشد و مشتریان در هر ساعتی از شبانه روز بتوانند خرید خود را از طریق آن انجام دهند. این پلتفرم همواره در دسترس وبسایت نامیده می شود و کسی یک وبسایت را خلق و طراحی می کند، طراح سایت گفته می شود. در حقیقت شما با استفاده از خلاقیت خودتان سعی در خلق صفحاتی با طرح های گرافیکی زیبا و منحصر بفرد می کنید.

برای اینکه بهتر درک کنید شغل طراحی سایت چیست، باید بگوییم که طراحان سایت ابتدا ظاهر وبسایت را در ذهن خود تصویر سازی می کنند. به ظاهر یک وبسایت اصطلاحا ui وبسایت گفته می شود. سپس به کمک آنچه در ذهنش است، اتود زدن را آغاز می کند و سعی می کند طرح های ذهنی خود را بر روی کاغذ بیاورد. این کار در روند طراحی سایت به او کمک خواهد کرد. سپس در انتها به دو طریق این طرح ها را پیاده می کند که عبارتند از:

در ادامه درباره انواع روش های طراحی وبسایت توضیح خواهیم داد.

طراحی سایت با وردپرس چگونه انجام می شود؟

وردپرس در حقیقت یک سیستم مدیریت محتواست که شما می توانید وبسایت خود را بر پایه‌ی آن طراحی کنید. در حقیقت وردپرس یک پنل پیشخوان در اختیار شما می گذارد که می توانید به راحتی صفحات وبسایت خود را طراحی کرده و بر آن مدیریت کامل داشته باشید. هر زمان که لازم باشد می توانید طراحی یا محتوای صفحات سایت را تغییر دهید.

 اما در پاسخ به سوال شغل طراحی سایت چیست باید بگوییم که وظیفه طراح سایت وردپرسی این است که با استفاده از پلاگین ها و ویرایشگر هایی که وردپرس در اختیار او می گذارد، بتواند مرتبط با محتوای وبسایت، صفحات زیبایی را خلق کند. در دوره آموزش طراحی سایت، شما نحوه طراحی 0 تا 100 وبسایت و نحوه کار با ابزار ها و شیوه های گوناگون طراحی را یاد خواهید گرفت.

طراحی سایت با وردپرس چگونه انجام می شود

طراحی سایت با زبان های برنامه نویسی چگونه است؟

برنامه نویسی حوزه ای گسترده است و زبان های متعددی آن را تشکیل می دهند و برخی از زبان های برنامه نویسی مختص طراحی وبسایت هستند. پیش از اینکه زبان های برنامه نویسی وبسایت را معرفی کنیم و پاسخ سوال شغل طراحی سایت چیست را کامل کنیم، لازم است به بحث مجدد توضیح کوتاهی درباره ui وبسایت بدهیم.

در پاسخ به این سوال که ui در طراحی سایت چیست باید بگوییم که ui به ظاهر و یا هر چیزی که در صفحه نمایش (یا همان ظاهر سایت شما) می باشد گفته میشود. در واقع ui شامل تصاویر، متن ها، دیاگرام ها، ماژول ها، جداول، ویدئو ها و همچنین رنگ و مکان آن ها می باشد.

حال در برنامه نویسی یکسری از زبان های برای طراحی ui سایت بکار می روند که عبارتند از:

  • HTML
  • CSS
  • Javascript
  • Bootstrap

با استفاده از این زبان ها شما می توانید ظاهر وبسایت خود را به شکلی خارق العاده و منحصر بفرد طراحی کنید. اکنون می توان گفت که پاسخ سوال شغل طراحی سایت چیست را به طور کامل درک کرده اید. اما طراحی سایت با این دو روش چه تفاوتی دارد؟

چه تفاوتی میان طراحی سایت با وردپرس و برنامه نویسی وجود دارد؟

بزرگ ترین تفاوتی که میان طراحی سایت با وردپرس و برنامه نویسی وجود دارد، قابلیت به روز رسانی و اعمال تغییرات دلخواه است. زمانی که یک وبسایت با برنامه نویسی طراحی شود، کنترل پنل مدیریتی و انجام تغییرات و به روز رسانی سایت باید توسط برنامه نویس انجام شود. اما در طراحی سایت با وردپرس، مدیر سایت به راحتی بر همه چیز کنترل دارد. امروزه با شرکت در هر دوره طراحی سایت، می توانید دانش خوبی درباره هر دو روش طراحی بدست آورید.

 

کاربرد شغل طراحی سایت چیست

 

مزایا و معایب شغل طراحی سایت چیست؟

یکی از مزایای بسیار خوب این شغل، فرصت های شغلی زیاد و درآمد خوب است. همچنین امکان کار به صورت دورکاری و حضوری از مزایای دیگر این شغل محسوب می شود. از معایب مهم این شغل این است که همواره باید سطح دانش خود را افزایش دهید تا از رقبایتان عقب نمانید. راه حل این موضوع، شرکت در بهترین دوره طراحی سایت است.

درآمد شغل طراحی سایت چقدر است؟

برای آنکه بحثمان پیرامون شغل طراحی سایت چیست را کامل تر کنیم و اطلاعات خوبی را در این رابطه به شما بدهیم، لازم می دانیم در خصوص درآمد شغل طراحی سایت نیز نکاتی را بیان کنیم.

درست است که بازار کار طراحی سایت، داغ بوده و افراد می توانند از حضور در آن درآمد خوبی داشته باشند، اما حقیقتی که وجود دارد، این است که درآمد این گروه، اصلا ثابت نیست. کسانی که پروژه های طراحی سایت زیادی در طول ماه می گیرند، درآمد بیشتری دارند؛ کسانی که متخصص هستند و کار خود را به خوبی انجام می دهند، درآمد خوبی دارند؛ کسانی که می توانند یک سایت را با کدنویسی طراحی کنند، درآمد بیشتری دارند.

با وجود اینکه درآمد این گروه، از نوسان های زیادی برخوردار است، اما با این حال، می توان یک روش بسیار عالی و موثر برای افزایش درآمد این گروه پیشنهاد کرد و آن هم، افزایش تخصص و کارآمدی است. طراحی سایت یک موضوع تخصصی است و روی تخصص نمی توان قیمت گذاشت. افرادی که مهارت و تجربه بیشتری برای طراحی سایت دارند و کار خود را به بهترین شکل ممکن انجام می دهند، از جمله کسانی اند که با طراحی سایت می توانند درآمدهای بالای 10 و یا حتی 15 میلیون تومان در ماه به دست آورند.

طراحی سایت با زبان های برنامه نویسی چگونه است

مهارت ها و دانش مورد نیاز برای شغل طراحی سایت چیست؟

شاید هنوز هم عده ای ندانند که مهارت های لازم برای شغل طراحی سایت چیست. برای پاسخ به این افراد، در ادامه مطلب لیستی از مهارت ها و دانش مورد نیاز در شغل طراحی سایت آورده شده است.

  • اطلاع از زبان های برنامه نویسی مرتبط با وب و ویژگی های هر کدام
  • تسلط کامل با مفاهیم مرتبط با وب و اینترنت و نرم افزار های مربوطه
  • ایده پردازی و خلاقیت بالا در ایجاد طراحی های جدید و نو
  • داشتن توانایی بالا در حل مسائل و برخورد منطقی با معضلات حین کار
  • توانایی تفهیم کردن موضوعات مختلف برای کارفرمایان و زیر دستان
  • مسئولیت پذیری و توانایی انجام به موقع پروژه ها
  • اطلاع از قوانین و دستورات لازم برای ساخت و راه اندازی یک سایت
  • بروز بودن و انعطاف پذیری با تغییرات، روش و تکنولوژی های جدید طراحی سایت
  • داشتن مهارت های مدیریتی کسب و کار و توانایی مستقل کار کردن
  • توانایی کار با ابزار های اسکنر و تجهیزات دیجیتالی، صوتی و تصویری

شاید هر طراح سایتی توانایی های فوق را به طور کامل نداشته باشد، اما برای موفقیت و پیشرفت در این حرفه باید در دوره های مرتبط با طراحی سایت شرکت کرده و آموزش های لازم را فرا بگیرد.

تخصص های لازم در شغل طراحی سایت چیست؟

تخصص های لازم در شغل طراحی سایت چیست؟

برای آن که یک سایت شکل بگیرد و راه‌اندازی شود، به تیمی از تخصص‌ های گوناگون نیاز دارد. اگر تمایل دارید که به عنوان یک طراح سایت فعالیت کنید، ابتدا جایگاه خود را در این تیم مشخص کنید. ایجاد طرح‌ های اولیه سایت، طراحی اشکال گرافیکی، تصویر سازی وو طراحی لوگو به عهده گرافیست بوده و نیاز است تا با خلاقیت و انگیزه کافی، این کار انجام شود.

برنامه نویس سمت کاربر (Client Side) یکی دیگر از اعضای این تیم است که وظیفه طراحی رابط کاربری یا همان پوسته سایت را بر عهده دارد. همچنین برنامه نویس سمت سرور (Server Side) یکی دیگر از جایگاه‌ های مورد نیاز یک تیم طراحی سایت است که وظیفه برقراری ارتباط مرورگر با سرور را بر عهده دارد.

آیا می دانید نقش مارکتینگ در شغل طراحی سایت چیست؟ در پاسخ باید گفت، در یک تیم طراحی سایت علاوه بر تخصص های فوق باید شخص یا اشخاصی به کار مارکتینگ بپردازند. تبلیغات درست و موثر در این کار می تواند تعداد مشتریان و سفارشات را افزایش دهد. با این تفاسیر، در یک گروه هرکس باید در تخصص و کار خود خبره باشد تا نتیجه کار هم مورد قبول کارفرما واقع شود‌.

مهارت ها و دانش مورد نیاز برای شغل طراحی سایت چیست؟

آیا با فرصت های شغلی طراحی سایت آشنا هستید؟

هنگامی که پاسخ این سوال که شغل طراحی سایت چیست را دریافت کردید، می توانید با فرصت های شغلی آن نیز آشنا شوید. ما در عصری زندگی می کنیم که همه چیز به تکنولوژی و کامپیوتر وابسته است. شغل طراحی سایت نیز به طور مستقیم به سیستم کامپیوتری مرتبط می شود.

پس، دو نوع فرصت شغلی در پیش روی کاربر قرار دارد. اولین مورد، ساخت سایت از طریق برنامه نویسی با استفاده از کدهای مختلف و سیستم های مدیریت محتوا است. دومین مورد نیز مدیریت محتوای وب سایت است. البته یک نفر به صورت همزمان، هم می تواند به ساخت سایت بپردازد و هم می تواند محتوای آن سایت را مدیریت کند.

فردی که توانسته اهمیت شغل طراحی سایت چیست را متوجه شود فعالیت خود را در این مسیر قرار می دهد. او متوجه هست که اگر به صورت تخصصی تمرکز خود را بر روی یکی از این فرصت ها قرار دهد، قطعا خروجی با کیفیت تری عاید او خواهد شد. از این رو، بعد از شناخت و بررسی کامل طراحی سایت و مدیریت محتوای آن، به انتخاب هر کدام از این فرصت های موجود برای ادامه کار می پردازد.

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم تا به سوال شغل طراحی سایت چیست، پاسخ کاملی دهیم. امروزه به دلیل تنوع منابع آموزشی، قیمت دوره طراحی سایت بسیار گوناگون و متنوع است. اگر به دنبال یک دوره آموزشی با قیمت مناسب می گردید، دوره طراحی سایت نیک اندیشان را به شما پیشنهاد می کنیم.

برای ثبت نام در دوره آموزش طراحی سایت نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇

ثبت نام دوره
نوشته قبلی
در طراحی سایت به چه نکاتی باید توجه کرد؟⭐(باید بدانید)
نوشته بعدی
طراحی سایت با جوملا چیست؟⭐آیا طراحی سایت با جوملا سخت است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آشنایی بیشتر با دوره های آموزشی موسسه نیک اندیشان
اینستاگرام نیک اندیشان
close-image