آیا اشعه لیزر ضرر دارد

یکی از بهترین و ماندگار ترین راه های از بین بردن موهای زائد را می توان بهره گیری از قدرت لیزر دانست. امروزه این شیوه در بین بسیاری از افراد جایگاه خود را باز کرده است و می توان آن را دائمی ترین شیوه از بین بردن موهای زائد دانست. اما گمانه زنی هایی درباره مضرات استفاده از لیزر به وجود آمده است که نگرانی ها را درباره این شیوه ایجاد کرده است. سوالی که برای بسیاری از کاربران این تکنولوژی پیش آمده این است که آیا اشعه لیزر ضرر دارد ؟ تابش این اشعه به پوست چه عوارضی می تواند برای بدن داشته باشد؟ آیا فرضیه هایی که درباره عوارض لیزر عنوان می شود، واقعیت دارد؟ در این مطلب قصد داریم شما را با پاسخ این پرسش ها و اینکه آیا اشعه لیزر ضرر دارد، آشنا کنیم.

 

آیا اشعه لیزر ضرر دارد؟
لیزر و آموزش حرفه ای آن

عوارض لیزر بدن

قبل از هر چیز باید به سازوکار این وسیله پرداخته شود تا به شیوه ای علمی بتوان به این سوالات پاسخ داد. اشعه های لیزر طول موجی را برای نابود کردن فولیکول های مو دارند که باعث از بین رفتن دائمی آنها در طول مدت استفاده می شود. اما این طول موج به قدری نیست که بتواند به ساختار سلولی و DNA انسان لطمه ای وارد کرده و یا باعث ایجاد تغییر در آن شود. با این تفاسیر عوارض لیزر بدن شامل مواردی نظیر انواع سرطان ها نخواهد شد. اما در بین بسیاری از افراد این نگرانی به وجود آمده است که عوارض لیزر بدن شامل ابتلا به سرطان و مشکلات لاعلاج می شود. واقعیت این است که پرتو بهره گرفته شده در لیزر توانایی تغییر در ساختار سلولی و وارد کردن آسیب به آن را نداشته و این گفته، صحت نخواهد داشت.

آیا لیزر باعث نازایی میشود

نگرانی دیگری که در زمینه استفاده از این تکنولوژی وجود دارد این است که آیا لیزر باعث نازایی میشود ؟ در پاسخ باید گفت که این نگرانی هم صحت نداشته و استفاده از اشعه لیزر نمی تواند تغییراتی را در سیستم بارداری انسان ایجاد کند. اشعه ناشی از لیزر تنها توان تاثیر بر فولیکول های مو که در بیرونی ترین قسمت بدن قرار دارند، را داشته و نمی تواند خود را به ارگان های بدن برساند. برخلاف اشعه ایکس که در موارد درمانی استفاده می شود و خطراتی از این قبیل را ایجاد می کند، این اشعه با طول موج پایین خود، چنین زیان هایی را به انسان نمی رساند. البته باید اشاره کرد که استفاده از دستگاه های به روز و کاربرانی که به خوبی به این مهارت مسلط هستند، در جلوگیری از وارد شدن آسیب های سطحی به پوست تاثیر گذار است. اگر از علاقه مندان به این حوزه هستید، می توانید برای سپری کردن دوره آموزشی اپراتور لیزر، به مجموعه نیک اندیشان مراجعه کنید.

لیزر برای چه کسانی ممنوع است

یکی از سوالات متداولی که برای استفاده کنندگان از این تکنولوژی پیش آمده این است که لیزر برای چه کسانی ممنوع است؟ در پاسخ باید گفت که تنها عارضه ای که لیزر می تواند به جای بگذارد، تاثیراتی موقتی بر پوست های حساس است. بنابراین اگر از آن دسته افرادی هستید که به علت استفاده از سولاریوم، داشتن زخم بر روی پوست، آفتاب سوختگی و بیماری های پوستی، دچار التهاب هستید، فعلا از انجام این کار بپرهیزید. هم چنین کسانی که دچار تبخال و یا عفونت های ویروسی پوست هستند، باید قبل از شروع لیزر با اپراتور خود مشورت کنند.

سوالات متداول دوره اپراتور لیزر

عوارض لیزر بدن چیست؟

قبل از هر چیز باید به سازوکار این وسیله پرداخته شود تا به شیوه ای علمی بتوان به این سوالات پاسخ داد. اشعه های لیزر طول موجی را برای نابود کردن فولیکول های مو دارند که باعث از بین رفتن دائمی آنها در طول مدت استفاده می شود. اما این طول موج به قدری نیست که بتواند به ساختار سلولی و DNA انسان لطمه ای وارد کرده و یا باعث ایجاد تغییر در آن شود.

آیا لیزر باعث نازایی میشود؟

در پاسخ باید گفت که این نگرانی هم صحت نداشته و استفاده از اشعه لیزر نمی تواند تغییراتی را در سیستم بارداری انسان ایجاد کند. اشعه ناشی از لیزر تنها توان تاثیر بر فولیکول های مو که در بیرونی ترین قسمت بدن قرار دارند، را داشته و نمی تواند خود را به ارگان های بدن برساند.

لیزر برای چه کسانی ممنوع است؟

در پاسخ باید گفت که تنها عارضه ای که لیزر می تواند به جای بگذارد، تاثیراتی موقتی بر پوست های حساس است. بنابراین اگر از آن دسته افرادی هستید که به علت استفاده از سولاریوم، داشتن زخم بر روی پوست، آفتاب سوختگی و بیماری های پوستی، دچار التهاب هستید، فعلا از انجام این کار بپرهیزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آشنایی بیشتر با دوره های آموزشی موسسه نیک اندیشان
اینستاگرام نیک اندیشان
close-image