معرفی دوره dba مشاور حقوقی⭐دوره dba گرایش مشاور حقوقی
دوره dba مشاور حقوقی، چه دوره ای است؟ این دوره، چه تفاوتی با دوره mba حقوقی دارد؟ در این دوره چه مهارت هایی کسب می شود و چه مزیت هایی از حضور در آن، نصیب افراد خواهد شد؟ اگر این سوالات برای شما نیز پیش آمده است، در ادامه با ما همراه باشید و در دوره dba شرکت کنید.
با دوره ی dba مشاور حقوقی بیشتر آشنا شوید!؟
دوره ی dba مشاور حقوقی، یک دوره کاملا تخصصی است و برای شرکت ها، سازمان ها و ارگان ها، و یا حتی افراد حقیقی به عنوان یک امر لازم به شمار می رود. با شرکت در این دوره و کسب اطلاعات در مورد آن، می توان از بروز برخی خسارت های مالی جلوگیری به عمل آورد. موضوعی که باید آن را به خاطر داشته باشید این است که دوره ی dba حقوقی، با بهترین دوره DBA در ایران تفاوت دارد و تنها به این دلیل که هر دو واژه dba دارند، نمی توان گفت که این دو دوره، یکی هستند و هر دو، یک هدف را دنبال می کنند.
یک مدیر، در جایگاهی که قرار دارد، باید تصمیماتی را بگیرد. این تصیمات او، با مسئولیت های انتظامی، کیفری، جزایی و حقوقی همراه بوده و به همین دلیل است که این گروه، می بایست در دوره dba گرایش مشاور حقوقی شرکت کنند و آینده ای همراه با موفقیت برای سازمان خود رقم بزنند. اگر مدیری نمی خواهد خود را به صورت مستقیم درگیر مسائل حقوقی کند و در زمان نوشتن قراردادها، پیگیری و رسیدگی به پرونده های حقوقی و دعاوی، و ارائه کردن مشاوره های حقوقی به کارکنان، به صورت مستقیم درگیر شود، نیازی نیست در دوره dba در خارج از کشور که به بیان مباحث حقوقی می پردازد، شرکت کند. او می تواند از حضور کسانی بهره ببرد که قبلا در دوره dba مشاور حقوقی شرکت کرده و در این حوزه به تخصص لازم دست پیدا کرده اند.
پیش نیاز دوره dba حقوق، این است که افراد و علاقه مندان بدانند، برخی از مسائل حقوقی، در دانشگاه ها تدریس نشده و در خارج از محدوده اطلاعاتی کسانی قرار دارد که در رشته حقوق فارغ التحصیل شده اند. ناگفته نماند، افرادی که در رشته حقوق تحصیل کرده اند، برای شرکت در دوره mba حقوقی و دوره آموزش dba با هیچ منعی رو به رو نیستند.
دوره dba گرایش مشاور حقوقی با دوره mba حقوقی چه تفاوتی هایی دارد؟ در هر یک از این دو دوره، چه مباحثی ارائه می شود؟
موضوع دیگری که خوب است در مورد آن نکاتی را بیان کنیم، تفاوت دوره mba حقوقی و دوره mba حقوقی است. در دوره ی mba حقوقی، مباحث مختلفی ارائه می شود که از آن جمله می توان به وظایف تعریف شده برای مشاوران حقوقی، تفاوت بین حقوق کاربردی، بررسی کردن رابطه ی بین افراد و دولت و غیره پرداخته می شود.
از میان مخاطبان mba حقوق می توان به وکلا، کارآفرین ها، مدیران، کارشناسان حقوقی، مدیرهای اجرایی، تهیه کننده ها، فعالان در حوزه صنایع و غیره اشاره کرد. تعریف مدیریت، حقوق عمومی و حقوق خصوصی، تعریف حق و حقوق، کسب دانش مورد نیاز برای شغل مشاوره حقوقی و برخی از جمله مباحث مهمی است که در این دوره ارائه می شود.
با توجه به آنچه در فوق بیان شد، یکی از تفاوت های دوره dba مشاور حقوقی با دوره ی mba حقوقی، تفاوت در سرفصل های ارائه شده در دوره است. در دوره ی dba حقوقی، سرفصل ها و مباحثی چون، دعاوی کیفری، اسناد تجاری، دعاوی حقوقی، آیین مربوط به نگارش حقوقی، برندینگ شخصی، اصول و نحوه تنظیم قراردادها، ثبت مالیکت فکری و برخی مباحث دیگر اشاره کرد.
مزیت شرکت در دوره dba مشاور حقوقی چیست؟
کسی که تصمیم می گیرد در دوره dba مشاور حقوقی شرکت کند، از برخی مزیت های زیر برخوردار خواهد شد:
- یکی از مهم ترین مزیت های شرکت در دوره های dba حقوقی، آشنایی و کسب مهارت های مختلف، چون امور مربوط به ثبت شرکت، انجام امور مربوط به دادرسی مالیاتی، تنظیم کردن قراردادها و سندهای تجاری و ارائه مشاوره های حقوقی به صاحبان کسب و کارهاست.
- از دیگر مزیت های شرکت در دوره dba گرایش مشاور حقوقی، همکاری و آشنایی با وکلا و قضاتی است که تجربه بالایی در حوزه حقوق دارند. حضور نزد چنین افرادی می تواند با انتقال اطلاعات زیادی همراه باشد.
- اگر یکی از بهترین موسسه های فعال در کشور، در حوزه برگزاری دوره های dba حقوق را انتخاب کرده باشید، سرفصل هایی که به شما ارائه می شود، با بازار کار کاملا منطبق خواهد بود.
آیا در مورد تفاوت های دوره dba مشاور حقوقی، و دوره جامع حقوق کسب و کار چیزی می دانید؟
تمام کسانی که در یک موسسه، سازمان، نهاد و یا شرکت کار می کنند، می بایست در مورد وظایف و مسئولیت هایی که به عهده آنها گذاشته شده است، اطلاعات جامع و کاملی داشته باشند. به همین منظور است که دوره جامع حقوق کسب و کار، برگزار شده و افراد با توجه به نیازی که دارند، در آنها شرکت می کنند. توضیحی که اشاره کردیم، یکی از بزرگ ترین تفاوت هایی است که بین دوره dba مشاور حقوقی و دوره های حقوق کسب و کار وجود دارد.
در دوره های مربوط به حقوق کسب و کار، اصول کلی مربوط به قراردادنویسی، نکات مربوط به کار و تامین اجتماعی، مسائل حقوقی رایج در راه اندازی یک کسب و کار، آشنایی با اختیارات و مسئولیت هایی که بازرسان و مدیران دارند و همین طور نکات مالیاتی، بیان می شود. این موضوع در حالی است که در دوره های دی بی ای، مدیران ارگان ها و سازمان ها شرکت می کنند و یاد می گیرند که چگونه به شکلی کاملا مدرن و بروز، سازمان خود را هدایت و رهبری کنند. این دو دوره، از نظر مباحث ارائه شده، تفاوت های اساسی با هم دارند.
کلام آخر
دوره dba مشاور حقوقی، معرفی آن، بیان مزیت ها و سرفصل هایی که علاقه مندان و شرکت کنندگان در این دوره مطالعه می کنند، از جمله مباحث بسیار مهمی بود که ما در این مقاله به بیان آنها پرداختیم. اگر می خواهید حضورتان در این دوره، با مزیت های زیادی همراه باشد و اطلاعات خوبی به دست آورید، در دوره های dba موسسه های معتبر آموزشی در کشور، همچون موسسه نیک اندیشان شرکت کنید.
برای ثبت نام در دوره آموزش dba نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇