سئو (seo) چیست و چرا سئو بودن سایت اهمیت دارد؟
سئو (seo) چیست و کاربردهای آن شامل چه مواردی است؟ آیا همه سایت ها باید به این مقوله توجه داشته باشند و یا بدون توجه به سئو نیز می توان در راه اندازی و افزایش رتبه یک سایت، قدم های موفقی برداشت؟ خوب است بدانید، سئو و سایت، دو یاری هستند که همیشه دست در دست هم دارند و به بیان دیگر، این دو بدون هم، قابل فهم نیستند. به جهت اهمیتی که سئو دارد، این مقاله که در رابطه با سئو، کاربردها و اهمیت آن است، را آماده کرده و در اختیار شما قرار داده ایم؛ پس با ما همراه باشید.
سئو چیست؟
قبلا از آنکه به صورت تخصصی در مورد سئو (seo) چیست، توضیح دهیم، خوب است بدانید واژه سئو چیست. سئو، مخفف Search Engine Optimization است. این عبارت را در زبان فارسی به بهینه سازی برای موتورهای جستجو ترجمه می کنند. از چسباندن حروف ابتدایی این عبارت، واژه سئو خلق شده و تا به امروز نیز دستخوش تغییر نشده است. گرچه در گذشته، سئو به موتورهای جستجو اهمیت زیادی می داد، اما امروز، مفهوم این واژه تغییر کرده و سئوکاران به جای آنکه تمام توجه خود را به موتور جستجو بدهند، در جهت به دست آوردن دل مخاطبان و کاربران وب سایت ها عمل می کنند.
سئو، چه کاری برای وب سایت انجام می دهد؟
ما هنوز یک پاسخ روشن و قطعی برای سئو (seo) چیست، بیان نکرده ایم. برای آنکه بدانید این واژه قصدش چیست و چرا سر و صدای زیادی به پا کرده، به یک مثال توجه کنید. فرض کنیم، می خواهید در مورد علائم بیماری کرونا اطلاعاتی به دست آورید. در این شرایط، به سراغ دوست عزیز و نام آشنای خودمان، گوگل، رفته و در آدرس بار، عبارت علائم بیماری کرونا را وارد می کنید. گوگل بیش از 19 میلیون سایت که حاوی عبارت مورد نظر شماست، ردیف می کند. از بین این تعداد سایت، شما کدام یک از سایت ها را انتخاب کرده و وارد آن می شوید؟ اگر از جمله کاربرهای پر حوصله باشید، ده لینکی که در صفحه اول به شما نشان داده شده را باز می کنید، اگر حوصله و زمان نداشته باشید به باز کردن دو یا سه و یا نهایتا چهار لینک اول بسنده کرده و اطلاعات درج شده در آنها را مطالعه می کنید. می بینید! سئو به همین راحتی شما را درگیر خود کرد، بدون آنکه شما را در جریان قرار دهد.
ساز و کار و فرآیندی که باعث شده از میان این 19 میلیون سایت، تنها 10 سایت در صفحه اول نتایج گوگل به نمایش در آید، سئو است. سئو، واژه عجیب و غریبی نیست؛ این مفهوم می خواهد به شما کمک کند از سایت هایی کمک بگیرید که بیشترین ارتباط را با موضوع سرچ شما دارند. این تمام آن چیزی است که می بایست در مورد این واژه کوتاه سه حرفی بدانید.
انواع سئو (seo) چیست؟
بعد از آنکه با سئو (seo) چیست، آشنا شدید خوب است در مورد انواع آن نیز اطلاعاتی داشته باشید. وقتی قرار است یک وب سایت نظر مثبت کاربر را جلب کند و در میان چندین سایت برتر قرار گیرد، می بایست سئو به انواع مختلف در سایت اجرا شود. انواع روش های بهینه سازی سایت یا همان سئو به شرح زیر است:
- یکی از انواع سئو را سئو کلاه سفید می دانند. در این روش، سئوکار طبق قوانینی که گوگل تعیین کرده، رفتار می کند و به اصطلاح عامیانه، زیر آبی نمی رود. سالم ترین روش ها برای افزایش رتبه سایت در محدوده سئو کلاه سفید قرار می گیرد.
- سئو کلاه خاکستری، نوع دیگری از سئو است که در آن، همه چیز 50-50 پیش می رود. سئوکار در این روش، به قوانینی که گوگل تعیین کرده، عمل می کند و در عین حال نیز از برخی ترفندهایی که شاید از سلامت برخوردار نباشند، استفاده می کند تا رتبه سایت را افزایش دهد.
- آخرین نوع سئو، سئو کلاه سیاه است. در این روش، خبری از قوانین نبوده و یک سئوکار از هر آنچه در چنته دارد استفاده می کند تا موقعیت را برای افزایش رتبه سایت خود فراهم کند. در این نوع سئو، یک سئوکار حتی از حذف کردن رقیب خود برای آنکه جایگاه او را به دست آورد، فروگذار نمی کند.
استراتژی های سئو چیست؟
برای افزایش اطلاعات در رابطه با سوال مهم سئو (seo) چیست، باید در مورد استراتژی هایی که در این حوزه مطرح می شود، نیز نکاتی ارائه گردد. برخی از مهم ترین استراتژی های سئو به شرح زیر است:
سئو داخلی
در ادامه صحبت در مورد سوال سئو (seo) چیست، یکی از مقوله هایی که اهمیت زیادی داشته و از آن به عنوان استراتژی سئو یاد می کنند، سئو داخلی و یا سئو درون سایت است. در این مقوله، تمامی تمرکز روی بهبود وضعیت صفحات داخلی سایت بوده و بهینه سازی و بررسی آنها از نظر فنی از جمله مسائلی است که در سئو on page مورد توجه می باشد.
سئو خارجی
در سئو خارجی، روابط سایت با دیگر سایت ها مورد بررسی قرار گرفته و به تمام کارهایی گفته می شود که در خارج از سایت برای افزایش رتبه صورت می گیرد. لینک سازی های خارجی یکی از مهم ترین مسائلی است ، که در این حیطه جای می گیرد.
سئو تکنیکال
از دیگر استراتژی هایی که در تعریف و تفسیر سئو (seo) چیست، باید عنوان گردد، سئو تکنیکال است. در این حوزه، تمامی تمرکز بر کیفیت محتوا های درج شده در سایت، ظاهر و گرافیک سایت، مسائل فنی و سرعت لود و واکنش گرایی سایت است. قابلیت نمایش بی عیب و نقص یک سایت در دیوایس های متفاوت، از دیگر مسائلی که در این حوزه مورد بررسی قرار می گیرد.
چگونه سئوکار شویم؟ تکنیک های تبدیل شدن به یک متخصص سئو (seo)!؟
برخی کسانی که وارد حوزه سئو (seo) شده ند از همان ابتدا هیچ قصدی برای این موضوع نداشتند و به صورت کاملا تصادفی کار خود را شروع کردند. اگر اطلاعات اندکی در مورد سئو دارید و به دنبال پیدا کردن جواب سوال چگونه سئوکار شویم، می گردید، تکنیک های زیر می تواند به شما کمک کند:
- فردی که به تخصص سئو علاقه پیدا کرده است، اول از همه باید بررسی کرده و ببیند که آیا این شغل برای او مناسب هست یا خیر. اگر می توانید با سختی ها و مشقات این شغل کنار آیید و با آن مشکلی ندارید این شغلی برای شما مناسب خواهد بود.
- دیگر راهکاری که به افراد کمک می کند در حوزه سئو و بهینه سازی سایت با موفقیت بیشتری کار کنند، مطالعه کردن است. تکنیک های سئو همیشه در حال بروز شدن هستند و سئوکارهایی که خود را به تکنیک های جدید، مجهز می کنند، با درصد موفقیت بالاتری در حوزه کاری خود ظاهر می شوند.
- یاد گرفتن وردپرس از دیگر نکاتی است که علاقه مندان باید در مورد آن چیزهایی را بدانند. اغلب سایت هایی که امروزه مشاهده می کنید، با وردپرس ساخته شده اند و به همین دلیل است که توصیه می کنیم سازوکار این سایت ها را باید بلد باشید.
جمع بندی
سئو (seo) چیست، سوالی بود که در این مقاله در مورد آن صحبت شد. سئو به کلیه راهکارهای صورت گرفته جهت بهبود و بهینه سازی سایت برای کاربر و موتور جستجو، گفته می شود. سئوکاران و کسانی که در این رابطه اطلاعات زیادی دارند، وظایف سنگینی بر عهده داشته و می بایست در افزایش رتبه و بهینه سازی وضعیت سایت به صورت قانونی، کوتاهی نکنند. توجه داشته باشید که درآمد حاصله از این حوزه بالاست و کسانی که قدرت تحلیل و آنالیز بالایی دارند می توانند به موفقیت های چشمگیری دست پیدا کنند. چنانچه علاقه مندید اطلاعات خوبی در مورد سئو به دست آورید، در دوره سئو که در نیک اندیشان در حال برگزاری است شرکت کرده و به یک سئوکار حرفه ای تبدیل شوید.
برای ثبت نام در دوره آموزش سئو نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇
چرا دوره آموزش سئو نیک اندیشان ؟
هلدینگ آموزشی نیک اندیشان با برگزاری دوره هایی حرفه ای و پر بازده، توانسته یک برند عالی در زمینه آموزشی و کاریابی باشد. چرا که شما با شرکت در دوره های آموزشی نیک اندیشان، مهارت های گوناگونی را توسط اساتیدی مجرب، آموزش می بینید. و در حین آموزش هر آنچه که در بازار کار آن مهارت، نیاز دارید را با زبان ساده و به صورت منتوری (تجربی) به شما منتقل می کنند تا بتوانید در آینده خیلی نزدیک از آن مهارت (حرفه) که یاد گرفته اید، درآمدزایی کنید.
باید بدانید اگر در انتهای دوره احساس کردید، باید در جلسات بیشتری شرکت کنید تا مفاهیم کل دوره را به طور کامل یاد بگیرید، میتوانید بدون پرداخت هیچ هزینه ای دوباره در دوره جدید شرکت کنید و سر کلاس حاضر شوید و همچنین در انتهای دوره پس از آزمونی که از شما گرفته میشود، به شما مدارکی قابل استعلام از دانشگاه و فنی حرفه ای، و آکادمی URS انگلستان با مهر و هولوگرام و قابل استعلام داده می شود. و همچنین توسط موسسه نیک اندیشان معرفی به کار خواهید شد.
آیا نیک اندیشان به جز دوره آموزش سئو ، دوره های آموزشی دیگری در حوزه رشته کامپیوتر، برگزار می کند؟
بله نیک اندیشان در حوزه رشته کامپیوتر، دوره های آموزشی زیر را هم برگزار می کند. که عبارتند از :
دوره آموزش اتوکد ، دوره آموزش تری دی مکس (3D MAX)
آیا نیک اندیشان دوره های آموزشی در حوزه های دیگر هم برگزار می کند؟
بله ، هلدینگ آموزشی نیک اندیشان در حوزه های آموزشی متعدد (بیش از 70 دوره) برگزار می کند. و شرایط شرکت در این دوره ها به گونه ای طراحی شده که تمامی افراد با شرکت در این دوره ها ، از جنبه های مالی ، دسترسی آسان ، بار علمی ، مدارک معتبر ، تضمین شغل پس از انتهای دوره، به سودشان باشد. که در ادامه به معرفی حوزه های آموزشی این موسسه به همراه برخی از دوره های آن می پردازیم :
حوزه پیراپزشکی (طب)
دوره طب سنتی، دوره داروخانه، دوره کمک پرستاری، دوره دستیار دندانپزشک ، دوره لیزر موهای زائد، دوره کاشت مو، دوره کاشت ابرو
حوزه فنی مهندسی
حوزه مدیریت کسب و کار
دوره BBA ، دوره MBA ، دوره DBA یکساله ، دوره POST DBA
حوزه حسابداری و بازرگانی
دوره حسابداری ، دوره بازرگانی ، دوره آموزش صادرات و واردات
حوزه روانشناسی کاربردی
دوره بازی درمانی ، دوره مونته سوری
حوزه هنری