طراحی سایت چیست (همه چیز درباره طراحی وب سایت )

طراحی سایت چیست؟ (همه چیز درباره طراحی وب سایت)

بسیاری از کسب و کارها، از حالت سنتی خارج شده و در حال حرکت به سمت مدرن شدن هستند و همراه با این تغییر رویکرد، بازار مشاغلی چون طراحی سایت داغ تر از قبل شده است. برای بسیاری از کسانی که با این شغل آشنا نیستند، حتما این سوال مهم پیش می آید که طراحی سایت چیست و برای یادگیری آن باید از کجا شروع کرد. ما در این مقاله قصد داریم در مورد طراحی سایت و تمام مسائلی که به این مقوله مرتبط است، نکاتی را ارائه کنیم؛ پس در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در این رابطه به دست آورید.

طراحی سایت چیست؟

اگر بخواهیم به سوال طراحی سایت چیست، یک پاسخ بسیار کوتاه و ساده بدهیم، باید بگوییم که طراحی سایت، ایجاد و خلق یک وب سایت است. وب سایت ها به کسب و کارها کمک می کنند، دامنه فعالیت های خود را گسترش دهند و با جذب کاربران و مشتریان، درآمدهای خود را افزایش دهند. کسب و کارهایی که یک سایت حرفه ای دارند، شرایط خوبی برای کاربران و مخاطبان خود جهت استفاده از خدمات، فراهم کرده اند. اغلب مشتریان به کسب و کارهایی که یک وب سایت فعال دارند، توجه بیشتری نشان داده و جهت خرید، این مجموعه ها را انتخاب می کنند.

مراحل طراحی سایت

هدف از طراحی سایت چیست؟

صاحبان مشاغلی که با مزیت های داشتن یک سایت آشنا نیستند، این سوال را زیاد می پرسند که هدف از طراحی سایت چیست و چرا باید یک سایت پویا و فعال در اختیار داشت. این سوال را با بیان مزیت های طراحی سایت، پاسخ می دهیم:

ارائه اطلاعات

یکی از مهم ترین دلایل طراحی وب سایت، فراهم کردن بستری برای ارائه اطلاعات است. وقتی شما به عنوان صاحب یک کسب و کار، محصولات و یا خدمات متفاوتی را ارائه می دهید، باید بتوانید آنها را به مشتریان خود معرفی کنید. یکی از بهترین بسترها برای معرفی محصولات، وب سایت ها هستند. با درج محصولات در این فضا می توانید به مشتری امکان دهید، با شما و مجموعه تان آشنا شود و با فراغ بال، محصولی که نیاز دارد را انتخاب و خریداری کند.

بررسی بازخورد های مشتری

از دیگر  جواب هایی که می توان در پاسخ به سوال اهمیت طراحی سایت چیست، بدهیم، بررسی بازخوردهای مشتری به هنگام خرید می باشد. فرض کنیم که شما یک محصول را به تازگی وارد بازار کرده و می خواهید بدانید که مشتریان شما چه نظری در مورد محصول جدید دارند. سایت هایی که به مخاطبان خود اجازه می دهند نظراتشان را در سایت درج کنند، می توانند پی به نظر مشتری در مورد کالای ارائه شده ببرند. این ترفند، ترفند خوبی برای تعیین خط مشی تولید کالا در آینده است.

کاهش مراجعه های حضوری

برخی سازمان ها و یا شرکت هایی که با ارباب رجوع در ارتباط هستند، می توانند با راه اندازی سایت، کاری کنند که مخاطبان کمتر به سازمان مراجعه نمایند. با مراجعه به این سایت ها و بدون خارج شدن از منزل، می توان به اطلاعات مورد نیاز دست پیدا کرد.

برای طراحی سایت از کجا شروع کنیم؟

کسانی که می خواهند طراحی سایت را به صورت حرفه ای انجام دهند و اطلاعات خود را در رابطه با سوال طراحی سایت چیست، تکمیل کنند باید بدانند، طراحی سایت را به دو روش کلی می توان انجام داد. یکی از روش های طراحی سایت استفاده از برخی پلتفرم های آماده مانند وردپرس، جوملا و غیره است. به این پلتفرم ها، سیستم مدیریت محتوا گفته شده و کار کردن  با آنها نیز بسیار راحت است. روش دیگر طراحی سایت که با پیچیدگی های زیادی همراه است، طراحی سایت به کمک برنامه نویسی است. کسانی که می خواهند به این روش طراحی سایت را انجام دهند، باید برنامه نویسی را آموزش ببینند و در آن به یک حرفه ای تبدیل شوند.

برای یادگیری طراحی سایت می توانید به مجموعه هایی که کلاس های آموزشی برگزار می کنند، مراجعه کنید؛ این بهترین روش جهت آموزش طراحی سایت است. در ضمن، فایل ها و کلیپ های آموزشی زیادی در رابطه با موضوع طراحی سایت چیست، آماده شده و در موتورهای جستجو موجود می باشد که با تماشای آنها نیز می توانید اطلاعات مختصری در این حوزه به دست آورید.

آیا طراحی سایت رایگان با تمام امکانات، حقیقت دارد

آیا طراحی سایت رایگان با تمام امکانات، حقیقت دارد؟

اگر صاحب یک کسب و کار هستید و می خواهید برای طراحی سایت اقدام کنید، حتما با تبلیغاتی با عنوان “طراحی سایت رایگان با تمام امکانات” مواجه شده اید. سوالی که در اینجا پیش می آید، این است که اگر طراحی وب سایت با امکانات کامل به صورت رایگان انجام می شود، پس چرا ما باید برای طراحی، کلی هزینه پرداخت کنیم؟

پاسخی که می توانیم بدهیم این است که امکان طراحی وب سایت رایگان با تمامی امکانات، توسط برخی سایت سازها وجود دارد؛ اما این سایت ها، مانند سایت هایی نیستند که یک طراح، طراحی می کنند و تفاوت های اساسی و بنیادی بینشان وجود دارد.

برخی سایت هایی که به شما امکان می دهند سایتی برای خود بسازید، یک موضوع مهم و اساسی را شما دریغ می کنند و آن هم استقلال است. شما هر سایتی که در این منابع راه اندازی کنید، به سایت سازها است و چنانچه هر مشکلی برای سایت ساز ایجاد شود، خواسته یا ناخواسته سایت شما هم درگیر می شود. اگر می خواهید به صورت جدی از طریق سایت فعالیت کنید، فقط و فقط به دنبال آن باشید که یک وبسایت مستقل راه اندازی کنید.

وظایف طراح سایت

هزینه طراحی سایت چقدر است؟

برای طراحی سایت نمی توان یک هزینه ثابت و مشخص عنوان کرد. معمولا برخی کسب و کارها بنا به دلایل مختلف، تمایل دارند یک سایت اختصاصی برای خود داشته باشند. طراحی این نوع وب سایت به کمک برنامه نویسی و طراحان حرفه ای انجام می شود. در اینجا هزینه ای که برای طراحی سایت دریافت می شود، گران تر از حالتی است که در آن، وب سایت با کمک سیستم های مدیریت محتوا و بدون برنامه نویسی طراحی می گردد. هر چه یک سایت امکانات کمتری داشته باشد، هزینه ای که برای طراحی آن دریافت می شود نیز کمتر خواهد بود، اما هر چه یک سایت امکانات بیشتری داشته باشد و طراحی و گرافیک آن زیباتر باشد، می بایست هزینه بالاتری برای طراحی و خلق آن پرداخت گردد.

جدای از هزینه ای که برای سایت پرداخت می شود، کیفیت سایت طراحی شده موضوعی است که باید بیش از هزینه به آن توجه داشت. اگر یک وب سایت نتواند نظر کاربران را به خود جلب کند و در عین حال، پیچیدگی ها و باگ های زیادی داشته باشد، هزینه ای که برای خرید آن صرف شده، به هدر خواهد رفت. به همین دلیل توصیه می کنیم طراحی سایت را به کسانی بسپارید که در مورد سوال طراحی سایت چیست، اطلاعات کامل و جامعی داشته و سعی می کنند کار خود را به خوبی انجام دهند.

جمع بندی

ما در این متن در مورد طراحی سایت چیست، صحبت کردیم. همانطوری که اشاره کردیم، روش های متفاوتی برای طراحی سایت وجود دارد؛ یکی از این  روش ها، برنامه نویسی و روش دیگر، طراحی سایت به کمک سیستم های مدیریت محتوا است. برای آنکه اطلاعات کاملی در مورد طراحی سایت به دست آورید، به جای تماشای فیلم های آموزشی، در دوره های طراحی سایت شرکت کنید. دوره طراحی سایت نیک اندیشان، یکی از بهترین و مطرح ترین دوره هایی آموزشی کشور بوده و در آن، اطلاعاتی کامل و کاربردی به مهارت جویان آموزش داده می شود.

برای ثبت نام در دوره آموزش طراحی سایت نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇

ثبت نام دوره

چرا دوره آموزش طراحی سایت نیک اندیشان ؟

هلدینگ آموزشی نیک اندیشان با برگزاری دوره هایی حرفه ای و پر بازده، توانسته یک برند عالی در زمینه آموزشی و کاریابی باشد. چرا که شما با شرکت در دوره های آموزشی نیک اندیشان، مهارت های گوناگونی را توسط اساتیدی مجرب، آموزش می بینید.

همچنین در انتهای دوره پس از آزمونی که از شما گرفته میشود، به شما مدارکی قابل استعلام از دانشگاه و فنی حرفه ای، و آکادمی URS انگلستان با مهر و هولوگرام و قابل استعلام داده می شود. و همچنین توسط موسسه نیک اندیشان معرفی به کار خواهید شد.

آیا نیک اندیشان به جز دوره طراحی سایت ، دوره های آموزشی دیگری در حوزه کامپیوتر و وب، برگزار می کند؟

آیا نیک اندیشان دوره های آموزشی در حوزه های دیگر هم برگزار می کند؟

بله ، هلدینگ آموزشی نیک اندیشان در حوزه های آموزشی متعدد (بیش از 70 دوره) برگزار می کند. و شرایط شرکت در این دوره ها به گونه ای طراحی شده که تمامی افراد با شرکت در این دوره ها ، از جنبه های مالی ، دسترسی آسان ، بار علمی ، مدارک معتبر ، تضمین شغل پس از انتهای دوره، به سودشان باشد. که در ادامه به معرفی حوزه های آموزشی این موسسه به همراه برخی از  دوره های آن می پردازیم :

حوزه فنی مهندسی

دوره پکیج ، دوره تعمیر موبایل ، دوره تعمیر اسپیلت

حوزه مدیریت کسب و کار

دوره BBA ، دوره MBA ، دوره DBA یکساله ، دوره POST DBA

حوزه حسابداری و بازرگانی

دوره حسابداری ، دوره بازرگانی ، دوره آموزش صادرات و واردات

حوزه روانشناسی کاربردی

دوره بازی درمانی ، دوره مونته سوری 

حوزه بازار های مالی

دوره فارکس ، دوره ارز دیجیتال (بیت کوین) 

نوشته قبلی
سئو (seo) چیست و چرا سئو بودن سایت اهمیت دارد؟
نوشته بعدی
تحلیل تکنیکال چیست؟ (جامع و کاربردی)
به این نوشته امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب مرتبط
دسته بندی ها
keyboard_arrow_up
آشنایی بیشتر با دوره های آموزشی موسسه نیک اندیشان
اینستاگرام نیک اندیشان
close-image