مذاکره آسانسوری

مذاکره آسانسوری چیست؟ [هر آنچه باید برای متقاعد سازی بدانید]

اگر می‌خواهید در یک مذاکره پیروز شوید و آن را به سمت اهداف خود نزدیک کنید، بهتر است با تکنیک های مذاکره که یکی از مهم ترین آنها مذاکره آسانسوری است، آشنا شوید‌.

منظور از مذاکره ی آسانسوری چیست؟

مذاکره یا متقاعد کردن آسانسوری نوعی ارتباط متقاعد کننده است که هدف آن تاثیرگذاری یا متقاعد کردن شخصی در یک بازه زمانی کوتاه است که معمولاً بیش از یک سواری با آسانسور (حدود ۳۰ ثانیه تا دو دقیقه) طول نمی‌ کشد. این امر شامل ارائه یک پیام مختصر و قانع‌کننده است که توجه شنونده را جلب می ‌کند، مشکل یا نقطه درد را شناسایی کرده، راه‌حلی را پیشنهاد می دهد و با یک فراخوان قوی برای اقدام به پایان می‌ رسد. کسب این مهارت با شرکت در دوره mba به دست می آید.

هدف این است که به‌طور موثر و سریع یک مورد متقاعد کننده ایجاد کنید. به‌ویژه در شرایطی که زمان محدود است یا زمان توجه کوتاه است. طرح های ارائه آسانسوری اغلب در رویداد های شبکه‌ای، مصاحبه‌ های شغلی، جلسات فروش و سایر محیط‌ های حرفه‌ای و اجتماعی استفاده می‌ شود که در آن ارتباطات مختصر برای تاثیر گذاری بسیار مهم است. با ایجاد یک طرح متقاعد کردن آسانسوری، می‌ توانید به‌طور موثر پیام خود را منتقل کنید، در مخاطب خود علاقه ایجاد کرده و شنونده را به اقدام وادار کنید. این مهارت حتی در دوره dba در خارج از کشور نیز آموزش داده می شود، زیرا بسیاری از مدیران در ارتباطات گفتاری به آن نیاز دارند.

مذاکره آسانسوری چیست؟

مذاکره آسانسوری چه کاربرد هایی دارد؟

کاربرد این روش مذاکره در ادامه آورده شده است:

۱-رویداد های شبکه‌ای

از ارائه های آسانسوری اغلب در رویداد های شبکه‌ ای، کنفرانس ‌ها و سمینار ها برای معرفی خود و کسب‌ و کارتان به مشتریان، شرکا یا همکاران بالقوه استفاده می‌ شود.

۲-مصاحبه‌ های شغلی

جویندگان کار از ارائه های آسانسوری استفاده می ‌کنند تا در طول مصاحبه ‌ها تاثیر اولیه قوی داشته باشند و به سرعت، مهارت ‌ها، صلاحیت‌ ها و آنچه را که می‌ توانند برای شرکت به ارمغان بیاورند خلاصه کنند. در دوره dba این تکنیک به همراه سایر تکنیک های مذاکره به متقاضیان آموزش داده می شود.

۳-استارت‌آپ ‌ها و کارآفرینی

کارآفرینان از مذاکره آسانسوری برای ارائه ایده‌ های تجاری خود به سرمایه‌ گذاران، سرمایه‌گذاران خطرپذیر و مشتریان بالقوه برای به دست آوردن حمایت یا بودجه استفاده می‌ کنند.

۴-فروش و بازاریابی

متخصصان فروش، از این روش مذاکره برای انتقال سریع مزایا و ویژگی‌ های کلیدی یک محصول یا خدمات به مشتریان بالقوه استفاده می ‌کنند.

۶-ارائه‌ های تجاری

مذاکره های آسانسوری می ‌توانند به‌ عنوان مقدمه‌ ای مختصر در آغاز ارائه‌ های تجاری یا جلسات طولانی ‌تر عمل کنند و زمینه را برای بقیه بحث فراهم کنند.

۶-نمایشگاه‌ های شغلی

دانشجویان و جویندگان کار برای تعامل با کارفرمایان و نشان دادن علاقه و شایستگی‌ های خود برای فرصت ‌های شغلی خاص از مذاکره آسانسوری استفاده می ‌کنند. اگر در دوره mba در شهرکرد شرکت کنید، به دلیل یادگیری این نوع مذاکره، با نحوه و چگونگی گفت و گو با کارفرمایان نیز آشنا می شوید.

۷-فرصت‌ های رسانه‌ای و مطبوعاتی

مدیران و سخنگویان هنگام تعامل با رسانه‌ها از ارائه های آسانسوری استفاده می‌کنند و یک نمای کلی، مختصر و قانع‌کننده از شرکت خود یا یک پیشرفت اخیر ارائه می ‌دهند.

۸-نمایه ‌های حرفه‌ای و پروفایل ‌ها

مذاکره های آسانسوری را می‌ توان برای استفاده در پروفایل ‌های حرفه‌ای، پروفایل ‌ها یا خلاصه‌ های لینکدین استفاده کرد تا اولین تصویری که از خود برای کارفرمایان ارائه می ‌کنید یک تصویر قوی باشد.

۹-ارائه ‌های علمی و پژوهشی

محققان و دانشگاهیان برای خلاصه ‌سازی سریع نکات کلیدی مطالعات یا پروژه ‌های خود از ارائه های آسانسوری استفاده می ‌کنند.

گام های مذاکره آسانسوری چه هستند؟

گام های مذاکره آسانسوری چه هستند؟

ایجاد یک ارائه آسانسوری موثر شامل چندین مرحله است که منجر به جذاب بودن و تاثیرگذاری مذاکره می ‌شود. با شرکت در دوره ی ام بی ای و دی بی ای موسسه نیک اندیشان شرکت کنید با گام های این مذاکره به خوبی آشنا خواهید شد.

۱-مشخص کردن هدف

هدف ارائه آسانسوری خود را روشن کنید. مشخص کنید که می‌خواهید با این طرح به چه چیزی برسید.

۲-شناخت مخاطبان خود

ریتم ارائه آسانسوری خود را متناسب با مخاطب خاصی که قرار است با او گفتگو کنید، تنظیم کنید. علایق، نیاز ها و نقاط درد آن‌ ها را درک کنید و طرح خود را طوری بسازید که با آن ‌ها هماهنگ شود.

۳-معرفی خودتان یا ایده ‌تان

در یک مذاکره آسانسوری ابتدا باید يک معرفی مختصری از خود یا کسب ‌و کارتان ارائه کرده و نام و نقش خود یا نام شرکت و عملکرد اصلی آن را به وضوح بیان کنید.

۴-برجسته کردن مشکل یا فرصت

مشکلی که به آن می ‌پردازید یا فرصتی که ارائه می‌ دهید را به وضوح بیان کنید.

۵-ارائه راه‌حل خود

راه‌حل، محصول یا خدمات خود را به‌ اختصار توضیح دهید و اینکه چگونه به مشکل یا فرصت شناسایی شده رسیدگی می ‌کند. بر مزایای منحصربه‌فرد و ارزش پیشنهاد خود تاکید کنید.

۶-ارائه شواهد یا اعتبار

در صورت امکان، هرگونه شواهد یا داده‌ های مرتبطی را که از اثربخشی راه‌حل شما حمایت می ‌کند به اشتراک بگذارید.

۷-متمایز کردن خود از رقبا

آنچه را که ایده، محصول یا خدمات شما را از رقبا متمایز می ‌کند، برجسته کنید. توانایی انجام مذاکره آسانسوری که با شرکت در دوره mba قم نیز ممکن است به دست آید، به شما به عنوان یک مدیر این فرصت را می دهد که از رقیبانتان یک قدم جلوتر باشید.

۸-شناخت زمان

همان‌طوری که مدت زمان سوار آسانسور بودن ثانیه‌ای است ارائه شما نیز باید ثانیه‌ای باشد.

۹-گرفتن بازخورد

مذاکره ی آسانسوری خود را با دوستان، همکاران یا مربیان به اشتراک بگذارید و بازخورد بخواهید.

۱۰-سازگاری با موقعیت ‌های مختلف

آماده باشید تا مذاکره آسانسوری خود را با زمینه‌ ها و مخاطبان مختلف تطبیق دهید. آن را بر اساس نیاز ها و علایق خاص فردی که با او صحبت می‌ کنید سفارشی کنید. در انواع گرایش های دکتری مدیریت کسب و کار، شما باید بتوانید از مذاکرات آسانسوری به عنوان یک مهارت بهره ببرید.

سخن آخر

در مذاکره های آسانسوری لازم است به زمان توجه کرده و برای متقاعد کردن افراد در یک بازه کوتاه مدت، تمامی تلاشتان را به کار بگیرید. با رعایت موارد گفته شده در مقاله، قطعا به اهدافتان از مذاکره دست پیدا خواهید کرد.

برای ثبت نام در دوره آموزش DBA نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇

ثبت نام دوره

برای ثبت نام در دوره آموزش mba نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇

ثبت نام دوره
نوشته قبلی
شرح وظایف و اختیارات مدیر پروژه⭐+بررسی کامل
نوشته بعدی
مذاکره تجاری چیست؟ [فنون مهم مذاکره تجاری که باید بدانید]
به این نوشته امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up
آشنایی بیشتر با دوره های آموزشی موسسه نیک اندیشان
اینستاگرام نیک اندیشان
close-image