چگونه کایروپراکتیک شویم؟⭐بررسی 0 تا 100 مسیر
چگونه کایروپراکتیک شویم، سوالی است که علاقه مندان به این حرفه، دائم در پی جست و جوی جواب آن هستند. برای دریافت پاسخ این سوال بهتر است تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
آموزش کایروپراکتیک شامل چه مباحثی است؟
اگر می خواهید در دوره کایروپراکتیک شرکت کنید، بهتر است با مباحث و سرفصل های آموزشی این دوره ها آشنا شوید. تقریبا بیشتر مباحثی که تحت آموزش کایروپراکتیک ارائه می شوند، به صورت عملی هستند. در این دوره ها شما با مباحثی که در ادامه بیان می شود آشنا می شوید:
۱-آشنایی با علم کایروپراکتیک و موارد درمانی آن؛
در وهله اول شما باید با اصول و پایه علم کایروپراکتیک آشنا شوید. باید بدانید که این روش درمانی برای کدام بیماری ها اثر بخش است.
۲-نحوه تشخیص بیماری؛
مهم ترین مرحله در درمان بیماری، تشخیص به موقع و صحیح آن است. در روش درمانی کایروپراکتیک نیز تشخیص محل عارضه بسیار اهمیت دارد. اینکه چگونه کایروپراکتیک شویم و این علم را تحت نظر چه اساتیدی بیاموزیم بسیار اهمیت دارد. اساتید مجرب با توجه به تجربه ای که در این کار دارند، از روی علائم بیماری می توانند نحوه تشخیص نوع درد و اختلال در ستون فقرات را به شما آموزش دهند. همچنین مصاحبه با بیمار و گفت و گوی با او می تواند به تشخیص صحیح نوع بیماری کمک کند.
۳-آموزش روش های درمانی؛
عمده ترین روش درمانی که در کایروپراکتیک اهمیت دارد، ماساژ با دست است؛ اما گاهی کایروپراکتور ها با روش های دیگری همچون یخ و گرما، شوک الکتریکی، اشعه های الکتریکی، دارو و مکمل غذایی، بیمار را درمان می کنند. بنابراین لزوم استفاده از هر کدام از روش های فوق نیز جزء مباحث آموزشی کایروپراکتیک است.
۴-مدیریت مراکز درمانی؛
یک کایروپراکتور، علاوه بر تشخیص و درمان بیماری های مربوط به ستون فقرات باید توانایی اداره مراکز درمانی یا کلینیک ها را نیز داشته باشد. این مبحث نیز جزء سرفصل های آموزشی کایروپراکتیک قرار دارد.
چگونه کایروپراکتیک شویم؟ تحصیل در رشته کایروپراکتیک در ایران چگونه است؟
خوشبختانه با توجه به حجم بالای تقاضا برای تحصیل در رشته کایروپراکتیک در ایران، دانشگاه ها و موسسات متعددی این رشته را در لیست رشته های تحصیلی خود گنجانده اند. نحوه ورود به دانشگاه ها معمولا یا با کنکور است یا با آزمون های ورودی. طول مدت تحصیل نیز عموما ۴ سال بوده که بخشی از آن به مباحث تئوری و بخشی از آن به مباحث عملی تعلق دارد. شهریه دانشگاه ها بر اساس رتبه بندی آن ها، دولتی یا غیر دولتی بودن دانشگاه و غیره تعیین می شود. پس از پایان تحصیل و قبولی در امتحانات پایان ترم در دانشگاه، مدرکی به شما داده می شود که مورد تایید وزارت علوم بوده و می توانید با آن وارد بازار کار شوید.
پاسخ دیگری که می توان به این که چگونه کایروپراکتیک شویم داد، این است که در موسسات آموزشی معتبر ثبت نام کنید. موسساتی مانند نیک اندیشان با مجوز رسمی از نهاد های مربوطه دوره آموزش کایروپراکتیک را برگزار می کنند. شرکت در این دوره مزایای زیادی دارد که مهم ترین آن، کوتاه بودن طول دوره است. همچنین در پایان این دوره می توانید مدرکی با اعتبار بین المللی دریافت کرده و در صورت مهاجرت از آن مدرک استفاده کنید. در واقع می توانید به جای تحصیل در رشته کایروپراکتیک در ترکیه یا کشور های دیگر، در ایران تحصیل کرده و مدرکی که مورد تایید این کشور ها است را دریافت کنید.
آیا مطالعه کتاب آموزش کایروپراکتیک برای یادگیری این حرفه کافی است؟
یکی دیگر از پاسخ هایی که برای سوال چگونه کایروپراکتیک شویم می توان داد، مطالعه کتاب آموزش کایروپراکتیک است. این روش شاید ارزان ترین روش باشد، اما قطعا نمی توان با آن وارد بازار کار شد. کتاب های زیادی در خصوص کایروپراکتیک و روش های درمانی و اصول آن چاپ و منتشر شده است. مطالعه این کتاب ها به تنهایی ارزش علمی ندارد، بلکه باید در کنار تحصیل در دانشگاه ها و دوره ها انجام شود. این روش حتی به کسانی که وقت کافی برای رفتن به دانشگاه ها و موسسات را ندارند، نیز توصیه نمی شود.
با توجه به هزینه کایروپراکتیک در تهران و درآمد بالای این شغل بهتر است به فکر روش های ارزان قیمت و بدون نتیجه نباشید. شما با یکبار هزینه کردن برای تحصیل در این رشته می توانید تا سال های سال کسب درآمد کنید. ضمن اینکه هزینه اولیه ای که پرداخت می کنید، در همان ابتدای کار برگشت داده می شود. پس برای کایروپراکتور شدن به فکر خرید پکیج های آموزشی یا مطالعه کتاب ها به تنهایی نباشید، زیرا تاثیری در آینده کاری شما نخواهند داشت.
موقعیت های شغلی رشته کایروپراکتیک چیست؟
حال که با نحوه یادگیری و آموزش رشته کایروپراکتیک آشنا شدید و دانستید که چگونه کایروپراکتیک شویم، بهتر است با موقعیت های شغلی و بازار کار این رشته هم آشنایی پیدا کنید. بعد از اتمام دوره تحصیل و دریافت مدرک معتبر می توانید مطب شخصی خود را دایر کرده و به درمان بیماران بپردازید. در صورت عدم داشتن شرایط کافی برای تاسیس مطب می توانید در کلینیک های درمانی مشغول به کار شوید.
شما بعد از چند سال سابقه کاری در کلینیک ها می توانید مدیریت کلینیک را نیز برعهده گرفته و از درآمد بیشتری برخوردار شوید. همچنین اگر مدرک معتبری داشته باشید، می توانید به فکر مهاجرت باشید. درآمد رشته های درمانی و سلامت در کشور های توسعه یافته بیشتر از ایران است، البته به شرط آنکه سابقه کاری مفید و رزومه تحصیلی قوی داشته باشید.
جالب است بدانید که بازار کار رشته کایروپراکتیک در کانادا نیز مانند ایران رونق خوبی دارد؛ زیرا جمعیت این کشور مانند بسیاری از کشور های اروپایی در حال پیر شدن بوده و به دلیل سبک غلط زندگی و عدم توجه به ورزش، اکثر مردم از مشکلات ستون فقرات و درد در این ناحیه رنج می برند. علاوه بر این ها این کشور در صدد جذب مهاجران جوانی است که رزومه کاری و تحصیلی موفقی در زمینه های مختلف درمانی داشته باشند.
سخن آخر
حال که دانستیم چگونه کایروپراکتیک شویم، بهتر است با توجه به شرایط و ویژگی های روش های تحصیلی کایروپراکتیک، بهترین آن ها را انتخاب کنیم.
برای ثبت نام در دوره آموزش کایروپراکتیک نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇