چالش های شغل حسابداری

چالش های شغل حسابداری چیست؟⭐آنها را بشناسید

چالش های شغل حسابداری، موضوع بسیار مهمی است که تازه کارها و علاقه مندان ورود به این حوزه باید با آن آشنایی داشته باشند. داشتن اطلاعات لازم در مورد این چالش ها، تصمیم گیری برای انتخاب این رشته را راحت تر می کند. توصیه می کنیم علاوه بر خواندن مقاله ی حاضر، در دوره حسابداری نیز شرکت کنید تا با همه مسائل این حوزه به خوبی آشنا شوید.

چالش های حرفه ی حسابداری چیست؟

هر شغلی چالش ها و مشکلاتی دارد؛ شما هیچ کسب و کار و یا حرفه ای را در دنیا نمی توانید نام ببرید که چالش نداشته باشد. نکته مهمی که در برخورد با این چالش ها باید مورد توجه قرار داد، توان تحملشان است. کسانی که مناسب یک حوزه کاری هستند، از جمله افرادی اند که می توانند موضوعات چالشی آن را به خوبی تحمل کنند. اگر می خواهید وارد این شغل شوید، ابتدا مقاله ی شغل حسابداری مناسب چه کسانی است را مطالعه کنید؛ در این مقاله، مشخص خواهد شد که آیا مناسب این شغل هستید یا خیر.

برخی از چالش هایی که حسابداران با آن برخورد دارند، مواردی است که در ادامه معرفی می کنیم:

  • یکی از چالش هایی که حسابدارها در کار خود با آن زیاد سروکار دارند، دقت است. هر گونه بی دقتی در این حوزه، می تواند حساب و کتاب یک مجموعه و یا سازمان را به هم بریزد و آن را دچار مشکلات و چالش های فراوانی کند. حسابداران یکی از کسانی هستند که باید در کار خود دقیق باشند.
  • اگر می خواهید وارد یکی از مشاغل مرتبط با رشته حسابداری شوید، باید رازدار باشید و راز سازمان و یا شرکتی را که در آن کار می کنید، فاش نکنید. نه تنها کسانی که در خارج از یک سازمان کار می کنند، بلکه، تمامی کسانی که حتی در همان سازمان مشغول به کار هستند، نباید از مسائل مالی که به آنها ربطی ندارد، مطلع باشند.
  • اگر تمایل دارید پردرآمدترین شغل رشته حسابداری را انتخاب کنید، باید تجربه به دست آورید. در بازار پر رقابت حسابداری، تنها کسانی که می توانند از این وضعیت به نفع خود استفاده کنند، افردی اند که تجربه خوبی دارند. این یکی از مهم ترین چالش های شغل حسابداری به شمار می رود.
  • کسب مهارت در حوزه های مختلف، و مرتبط با رشته حسابداری از دیگر چالش های این شغل است. کسانی که می خواهند از پس این چالش به نظر سخت برآیند باید در دوره آموزش حسابداری شرکت کنند.
چالش های شغل حسابداری چیست

چالش های شغل حسابرسی در ایران چیست؟

چالش های شغل حسابداری را در بالا عنوان کردیم، حال می خواهیم به حوزه ی دیگری که بی ارتباط با حسابداری نیست، صحبت کنیم و در مورد چالش های آن نیز نکاتی را در اختیار شما قرار دهیم. حسابرسی یکی دیگر از مشاغلی است که امروزه، بازار کار خوبی را می توان برای آن در ایران تصور کرد. اگر یک حسابرس هستید، احتمالا با برخی از چالش های زیر، در کشورمان برخورد کرده اید:

1- عدم ایجاد ارتباط بین حسابرسی و حسابداری

یکی از چالش هایی که فعالان این حوزه را با دردسرها و نگرانی هایی مواجه کرده است، قدیمی بودن اصول و علوم حسابرسی است. در سال های گذشته، حسابرسی در کل دنیا با تغییرات زیادی مواجه شده، اما هنوز پای این تغییرات به داخل کشورمان باز نشده است.

2- چالش در تعریف استانداردها

از دیگر مسائل و مشکلاتی که حسابرسان با آن مواجه هستند، عدم وجود سیاست های یکپارچه و واحد است. وقتی کشور ما با دیگر کشورهای دنیا ارتباطات مالی ندارد، ایجاد و استفاده از استانداردهای مالی واحد نیز امکان پذیر نخواهد بود. نبود استانداردهای واحد و مشخص، کار حسابرسی را با اشکال و اختلال مواجه می کند.

3- عدم به کارگیری راهکار توسط کسب و کارها

وقتی کارفرماها به حسابرسان مراجعه کرده و گزارش مالی خود را دریافت می کنند، راهکارهایی برای تغییر وضعیت و بهبود کسب و کارشان دریافت می کنند. متاسفانه عمده ی این کسب و کارها به راه حل های ارائه شده هیچ توجهی نداشته و برای تغییر وضعیت موجود تلاش نمی کنند.

چالش های شغل حسابداری چیست؟آنها را بشناسید

برای کاهش چالش های شغل حسابداری چه راهکارهایی وجود دارد؟

برای آنکه بتوانیم چالش های شغل حسابداری را کاهش دهیم، راهکارهایی به شرح زیر وجود دارد:

  • افزایش مهارت های مورد نیاز برای حسابداری از بهترین راه ها جهت کاهش چالش های موجود است.
  • کسی که قصد دارد به عنوان یک حسابدار، کار خود را شروع کند، ابتدا باید نواقص و عیوب خود را شناسایی کرده؛ در جهت رفع آنها برآید و سپس به عنوان یک حسابدار وارد سازمان ها و یا کسب و کارهای مختلف شود.
  • کار کردن در کنار فردی که در حوزه حسابداری تجربه زیادی دارد، راه حل خوبی برای کاهش چالش های حسابداری است.
آیا به کارگیری اتوماسیون و هوش مصنوعی، یکی از چالش های شغل حسابداری است؟

آیا به کارگیری اتوماسیون و هوش مصنوعی، یکی از چالش های شغل حسابداری است؟

نترسید، ربات ‌ها نمی ‌آیند تا شغل شما را بگیرند؛ اما هوش مصنوعی، روز به روز در انجام وظایف پیچیده حسابداری مانند جمع آوری تراکنش ها و جمع آوری آن ها در صورت های مالی و اظهارنامه های مالیاتی توانایی بیشتری پیدا می کند و این موضوع، کمی نگران کننده به نظر می رسد.

یک شرکت تحقیقاتی در امور مربوط به جایگزینی مشاغل با روبات ها تخمین می‌زند که با پیاده‌سازی اتوماسیون فرآیند روباتیک، یک تیم حسابداری 40 نفره می‌ تواند تا 25000 ساعت در سال صرفه‌جویی کند و زمان را برای کار های با ارزش بالاتر مانند تجزیه و تحلیل و پیش‌بینی آزاد کند.

از یک طرف، این یک خبر خوب است که اتوماسیون می تواند کار های خسته کننده را از لیست کار های سنگین حسابداران حذف کند؛ اما از طرف دیگر، باید نگران آینده شغلی حسابداران نیز بود. در پاسخ به این نگرانی باید گفت، انسان ها همچنان باید کار های انجام شده توسط اتوماسیون را دوباره بررسی کنند. بهترین متخصصان حسابداری بیشتر نقش مشاوره ای و تجزیه تحلیل داده‌ ها را پیدا می کنند. با این تفاسیر، هوش مصنوعی را به طور کامل نمی توان از چالش های شغل حسابداری به حساب آورد، زیرا با حذف برخی مشاغل به راحت شدن شاخه های دیگر حسابداری کمک می کند.

آیا می دانید مشکلات حرفه ای حسابداری (چالش های شغل حسابداری) چیست؟

آیا می دانید مشکلات حرفه ای حسابداری (چالش های شغل حسابداری) چیست؟

یکی از مشکلات حرفه ای حسابداری، پایین بودن احتمال ارتقاء شغلی است. معمولا حسابداران، تنها زمانی می توانند از سِمتی که دارند، ارتقاء پیدا کنند که بالا دستی  آنها در قسمت حسابداری، یا بازنشسته شود و یا کار را ترک کند. در یکی از این دو صورت است که می توان امید داشت حسابداران، به سمت بالایی دست پیدا کنند و حقوقشان افزایش پیدا کند.

از دیگر چالش های شغل حسابداری که معمولا حسابداران حرفه ای با آن درگیر هستند، عدم رسیدگی به وظایفی است که خانواده به عهده آنها قرار داده است. این گروه، فشار زیادی را از نظر روانی تحمل کرده و همین فشار بالاست که باعث می شود آنها نتوانند تعادل درستی بین کار و زندگی شخصی خود ایجاد کنند.

معمولا حسابداران و یا کسانی که کار حسابرسی انجام می دهند، همیشه با این مشکل مواجه بوده و خانواده ها نیز از آن بابت که آنها نمی توانند به همه وظایفشان رسیدگی کنند، گلایه و شکایت دارند. در برخی موارد، حتی ممکن است جان حسابداران به دلیل آنکه از وضعیت مالی یک سازمان و یا شرکت اطلاع دارند، در خطر باشد و این نیز خود به عنوان یک چالش این شغل مطرح است.

کلام آخر

چالش های شغل حسابداری را در این مقاله معرفی کرده و چندین راهکار برای کاهش این چالش ها بیان کردیم. کسانی که می خواهند به خوبی از عهده سختی های شغل حسابداری برآیند، باید در دوره ی آموزش حسابداری موسسه های معتبر و مطرح، همچون نیک اندیشان شرکت کنند. این بهترین و عاقلانه ترین روش برای فعالیت حرفه ای در حوزه حسابداری است.

برای ثبت نام در دوره آموزش حسابداری نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇

ثبت نام دوره
نوشته قبلی
آرایشگری یا تعمیرات موبایل⭐کدام شغل بهتر است؟
نوشته بعدی
درآمد فارکس در ایران چقدر است؟⭐(بررسی جامع)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آشنایی بیشتر با دوره های آموزشی موسسه نیک اندیشان
اینستاگرام نیک اندیشان
close-image