هواگیری پکیج دیواری چگونه است

هواگیری پکیج دیواری چگونه است؟ (آموزش هواگیری پکیج)

در گذشته، بشر برای آنکه بتواند خود را گرم کند، بسیار محدود بود و مجبور بود به سختی، وسایل و اسبابی را برای گرم کردن خود بیابد. از زمانی که نفت و گاز کشف شد، موضوع گرمایش راحت تر شد و بسیاری از محدودیت و سختی ها از بین رفت، اما بشر تنها به نفت و گاز تکیه نکرد و برای آنکه بتواند از این منابع تجدیدناپذیر حمایت و حراست کند، پکیج ها را خلق کرد. امروزه در اغلب خانه های مدرن می توان یک دستگاه پکیج را مشاهده کرد. توجه داشته باشید که این دستگاه برای آنکه کار خود را به خوبی انجام دهید باید مورد عملیات سرویس کاری و یا هواگیری پکیج دیواری قرار گیرد. از آنجایی که حس کردیم ممکن است اطلاعات جامعی در این رابطه نداشته باشید، این نوشتار را آماده کرده و در ادامه نکاتی را در مورد هواگیری ارائه خواهیم کرد.

هواگیری پکیج به چه عملیاتی گفته می شود؟

اصولا دستگاه پکیج در دو حالت زمستانه و تابستانه کار می کند. در فصل زمستان به دلیل سرد شدن هوا، سیستم شوفاژ راه اندازی می گردد و از آنجایی که این قسمت از آب پر می شود باید عملیات هواگیری صورت گیرد تا دستگاه بتواند به وظیفه خود عمل کند. به همین دلیل اغلب متخصصان، توصیه می کنند که حتما قبل از ورود به فصول سرد سال، برای هواگیری پکیج دیواری اقدامی صورت گیرد.

توجه داشته باشید که زمانی که هوا در پکیج به دام می افتد، ممکن است در هنگام روشن شدن صدای زیادی تولید کرده و این صدا باعث آزار و اذیت اطرافیان گردد. به همین دلیل بسیار مهم، می بایست برای هواگیری این دستگاه اقدام شود. نکته ای که باید در مورد هواگیری ذکر گردد این است که این کار یکی از تخصصی ترین امورات مربوط به پکیج بوده و باید توسط افرادی که در این حوزه مهارت کافی دارند انجام شود. البته برای آنکه در مورد آموزش هواگیری پکیج دیواری اطلاعاتی را به دست آورید، می توانید فیلم‌ های آموزشی که در این رابطه تهیه شده و در موتورهای جستجو نیز زیاد است را مشاهده کرده و نکاتی در مورد نحوه انجام آن فرا بگیرید.

آموزش هواگیری پکیج دیواری

چرا باید برای هواگیری پکیج اقدام شود؟

  • زمانی که شوفاژ را روشن کرده و حس می کنید که یک طرف آن سرد و طرف دیگر گرم است، این به این معناست که پکیج هوا گرفته و باید برای هواگیری آن اقدام شود.
  • وقتی که فشار آب گرم پایین بوده و یا آب گرم ندارید باید برای هواگیری پکیج دیواری به یک متخصص مراجعه نمایید.
  • برای آنکه عمر مفید دستگاه کاهش پیدا نکند، دستگاه باید هواگیری شود.
  • زمانی که این دستگاه به مدت طولانی مورد استفاده قرار نمی گیرد، روشن کردن مجدد آن منوط به انجام هواگیری است.
  • در آپارتمان هایی که در طبقات بالایی قرار گرفته اند، هواگیری پکیج یکی از اقدامات موثر برای پیشگیری از افت فشار است.
  • پکیج های دیواری که سروصدای زیادی ایجاد می کنند، نیاز به هواگیری دارند. برای هواگیری پکیج دیواری به یک متخصص که آموزش هواگیری پکیج را به صورت مهارتی و کاربردی دریافت کرده است، مراجعه کنید.
  • معمولا یک عدد فشارسنج در این دستگاه تعبیه شده است. اگر عقربه، عددی زیر یک را نشان می دهد باید بدانید که وقت هواگیری پکیج فرا رسیده است.
  • چنانچه بدون هیچ دلیل خاصی این دستگاه خاموش می شود، احتمال آنکه دستگاه به هواگیری نیاز داشته باشد، وجود دارد. معمولا افت فشار در اثر هواگیری است که باعث می شود پکیج خاموش گردد.
  • برای آنکه دستگاه با بالاترین راندمان و بازدهی، کار کند، باید هواگیری انجام شود. وقتی دستگاه عملکرد درستی داشته باشد، قطعات داخلی آن نیز دچار صدمه و آسیب نشده و به این شکل می توان به مدت های طولانی از یک دستگاه پکیج استفاده کرد. به همین دلیل بسیار مهم است که ما بر هواگیری پکیج دیواری تاکید می کنیم.

هواگیری پکیج دیواری به چه شکل انجام می شود؟

  • برای هواگیری پکیج ابتدا باید شیر آب داغ باز می کنند تا دستگاه روشن شود.
  • سپس، پیچی که برای هواگیری بر روی آن نصب شده را پیدا کرده و با کمک ابزاری مانند انبردست، آن را در خلاف جهت عقربه های ساعت می چرخانند.
  • با این چرخش، هوایی که داخل دستگاه گیر کرده خارج شده و هواگیری پکیج دیواری انجام می گیرد.
  • برای آنکه هوای گیرکرده داخل دستگاه، کاملا خارج شود باید چند دقیقه صبر کرد.
  • پیچ هواگیری باید تا زمانی که آب از پکیج خارج می گردد، باز بماند.
  • وقتی آب از این نقطه خارج شود، با استفاده از انبردست، پیچ مورد نظر در جهت عقربه های ساعت چرخانده شده تا کاملا سفت گردد.
هواگیری پکیج دیواری چیست

بعد از هواگیری پکیج دیواری (هواگیری پکیج بوتان) به این نکات مهم توجه داشته باشید!؟

هم خود عملیات هواگیری پکیج دیواری (هواگیری پکیج بوتان) و هم بعد از آن، حائز اهمیت است. نکاتی که در حین انجام هواگیری باید رعایت گردد، گوشزد کردیم و حال می خواهیم چند نکته مهم بعد از هواگیری را بیان کنیم.

وقتی دستگاه پکیج هواگیری می شود، فشار باید دو مرتبه تنظیم شود. در این حالت، به دلیل این که فشار bar صفر شده است، می بایست با باز کردن شیر آبی رنگ قرار گرفته در زیر پکیج، فشار مجددا تنظیم شود. این مرحله، مرحله حساسی است و باید در نهایت آرامش و دقت انجام شود. به خاطر داشته باشید، میزان فشار استاندارد بین 1 تا 2.5 است. اگر فشار از بازه ی عددی که بیان کردیم کمتر بود، خوب است به شکل زیر عمل کنید:

  • برای افزایش فشار در دستگاه، می بایست شیر را باز کنید. همان طوری که اشاره کردیم این شیر در قسمت پایینی دستگاه پکیج قرار گرفته است.
  • به درجه ای که فشار سنج نشان می دهد، خوب توجه و دقت داشته باشید. تا زمانی که این عدد به 1.5 نرسیده است، شیر را باز نگه دارید. وقتی این عدد به 1.5 رسید، شیر را ببندید و مواظب باشید که bar از عدد 3 بیشتر نشود.
بعد از هواگیری پکیج دیواری (هواگیری پکیج بوتان) به این نکات مهم توجه داشته باشید!؟

آیا با تماشای فیلم هواگیری پکیج بوتان، می توان هواگیری پکیج دیواری را انجام داد؟

احتمالا شما هم بر این عقیده هستید که هواگیری پکیج دیواری یک کار راحت و بدون دردسر است که نیازی به مراجعه به تعمیرکار ندارد‌. عده ای از شما هم به کمک فیلم هواگیری پکیج بوتان که در فضای مجازی به تعداد زیادی وجود دارد، اقدام به انجام این کار می کنید.

بنا به توصیه نمایندگی ها و تعمیرکاران پکیج های دیواری، هر گونه عیب یابی یا تعمیر پکیج را نباید بدون دانش کافی و ابزار آلات لازم انجام دارد؛ زیرا ممکن است با تعمیر یک قطعه، قطعات دیگر آسیب ببینند. کار هواگیری پکیج ها در ظاهر کار ساده ای به نظر می رسد، اما به دلیل تنظیم فشار بار بعد از هواگیری و حتی هواگیری پمپ پکیج، باید از تعمیرکاران پکیج کمک بگیرید.

این افراد با دانش و مهارتی که دارند، نه تنها هواگیری را در زمان کم و بدون ایراد انجام می دهند، بلکه از آسیب به قطعات دیگر نیز جلوگیری می کنند. اگر شما کار تعمیرات پکیج را به تعمیرکاران بسپارید، هر گونه مشکلی که بلافاصله بعد از تعمیرات یا در حین تعمیر به وجود بیاید بدون پرداخت هزینه برطرف می کنند.

آیا با تماشای فیلم هواگیری پکیج بوتان، می توان هواگیری پکیج دیواری را انجام داد؟

در زمان هواگیری باید به این نکات مهم توجه داشت:

  • زمانی که هواگیری پکیج در حال انجام شدن است، ممکن است مقداری آب به اطراف پاشیده شود. برای خیس نشدن کف زمین، بهتر است یک پارچه و یا زیر انداز بر روی زمین پهن گردد.
  • فردی که قرار است هواگیری را انجام دهد، باید یک دستکش مناسب به دست کند؛ زیرا آب خارج شده، آب داغ بوده و ممکن است باعث وارد آمدن آسیب به پوست دستان وی شود.

جمع بندی

هواگیری پکیج دیواری موضوعی بود که در این متن در مورد آن صحبت کردیم. امروزه، گرم کردن یک فضای بسته و داشتن هوا و آب گرم به روش های متفاوتی امکان پذیر شده، که یکی از آنها پکیج ها هستند. این دستگاه، هم می تواند آب گرم را تامین کند و هم به کمک شوفاژها، به گرم کردن خانه در فصل سرد سال کمک نماید. از آنجایی که استفاده از این دستگاه رو به افزایش بوده، نیازمندی به افرادی که در این حوزه مهارت زیادی دارند، بیش از پیش احساس می شود. این احساس نیاز، باعث شده که فرصت های خوب شغلی در این حیطه فراهم گردد. برای تبدیل شدن به یک متخصص، کافی است در دوره آموزش تعمیرات پکیج نیک اندیشان شرکت کنید. در این دوره نکاتی کاربردی و مهارتی زیادی آموزش داده می شود و به افراد کمک می کند تا بتوانند نکات عملی زیادی در مورد هواگیری و سرویس پکیج فرا بگیرند.

برای ثبت نام در دوره تعمیر پکیج نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇

ثبت نام دوره
نوشته قبلی
حسابداری انبار چیست ؟ اصول حسابداری انبار (انبارداری) چیست؟
نوشته بعدی
پاک کردن تاتو ابرو (10 روش جدید پاک کردن تاتو ابرو)
به این نوشته امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up
آشنایی بیشتر با دوره های آموزشی موسسه نیک اندیشان
اینستاگرام نیک اندیشان
close-image