کاشت مو به روش fut چیست

کاشت مو به روش FUT چیست؟

ریزش مو 85 درصد از مردان و 40 درصد از زنان را تحت تأثیر قرار می دهد. کاشت مو به روش fut (واحد فولیکولی) و سایر کاشت ‌های مو، جراحی ‌های کم تهاجمی برای کمک به پوشاندن نقاط طاسی ناشی از ریزش مو هستند. به خواندن این مطلب ادامه دهید تا بدانید در طول کاشت مو به روش FUT چه انتظاراتی می توانید داشته باشید، بهترین کاندیدها چه کسانی هستند و تفاوت ‌های کاشت مو به روش fut با سایر روش‌ ها چیست.

تاریخچه کاشت مو

کاشت مو تاریخچه ای طولانی دارد . در ابتدا نتایج معمولاً غیر عادی گزارش می شد و ظاهری شبیه پلاگین را نشان می داد. در سال 1995 تا زمانی که تکنسین های کاشت مو برای اولین بار کاشت فولیکول های موی منفرد (که به عنوان واحدهای فولیکولی شناخته می شوند) را شروع کردند که کاشت مو شروع به ارائه نتایج طبیعی کرد.

روش های مختلف کاشت مو

در حال حاضر چند روش برای کاشت مو وجود دارد که متداول تر از سایر روش ها میباشد.

روش های متداول کاشت مو:

  • کاشت مو به روش FUE
  • کاشت مو به روش FUT
  • کاشت مو به روش Micro FUE
  • کاشت مو به روش FIT
  • روش های ترکیبی
کاشت مو به روش fut

جزئیات کاشت مو به روش fut

در کاشت مو به روش FUT، تکنسین نواری از پوست را از پشت یا کنار سر شما بریده و تک تک فولیکول ‌های مو را استخراج می‌کند. سپس این فولیکول‌ ها به قسمت‌ های طاسی پوست سر شما وارد می‌شوند. این روش در پوشاندن خط موی عقب ‌رفته ناشی از طاسی با الگوی مردانه بهترین کارایی را دارد. در ادامه روش کاشت موی fut موهای ناحیه اهدا کننده، جایی که موهای شما از آن برداشته می شود، تا حدود دو میلی متر کوتاه می شود و جراح نوار پوست را با فولیکول های مو که به عنوان پیوند استفاده می شود، برش می دهد.

یک تکنسین تک تک فولیکول های مو را از نوار جدا کرده و آنها را برای پیوند آماده می کند. سپس جراح پوست سر شما را با بخیه می بندد. در ادامه فولیکول‌ های مو در قسمت‌ های طاسی پوست سر شما با الگویی طبیعی وارد می‌شوند و آنتی بیوتیک و بانداژ روی پوست سر شما اعمال می گردد.

نحوه عملکرد پیوند واحد فولیکولی

در طی کاشت مو به روش FUT ، جراح نواری از پوست سر شما را، معمولاً از پشت سر شما می‌برد. اندازه دقیق نوار بستگی به تعداد فولیکول های مورد نیاز برای پوشاندن نقاط طاسی دارد. عرض نوار معمولاً از 1 تا 1.5 سانتی متر (0.4 تا 0.6 اینچ) بیشتر نمیشود. در مرحله ی بعدی تک تک فولیکول های مو از نوار برداشته می شوند و دوباره در پوست سر شما قرار می گیرند.

تفاوت ‌های کاشت مو با روش fut با سایر روش ‌ها

جراحی های کاشت مو بین 4 تا 8 ساعت طول می کشد. کاشت مو به روش FUT عموما سریعتر از سایر روش ها است. این روش نیازی به بیهوشی ندارد و اکثر افراد در حین جراحی با بی حسی موضعی که پوست سر آنها را بی حس می کند، بیدار می مانند. جراح خط موی شما را دوباره ترسیم می کند، ناحیه کشیده شده مو را مشخص می کند و برای پرونده پزشکی شما عکس می گیرد. ممکن است قبل از جراحی، این گزینه را داشته باشید که از یک مسکن استفاده کنید.

 بی حسی موضعی روی پوست سر شما اعمال می شود تا سر را بی حس کند و شما با هیچگونه درد و ناراحتی مواجه نشوید. شایان به ذکر است که در این روش در مقایسه با سایر انواع روش های کاشت، اکثر افراد نتایج جراحی را در 6 تا 9 ماه می بینند و برخی افراد باید یک سال صبر کنند تا نتیجه را مشاهده کنند.

چه کسی به روش FUT نیاز دارد؟

هر دو پیوند FUT و FUE مستلزم داشتن موی کافی در بانک مویی برای استفاده به عنوان پیوند هستند. مردانی که دچار آلوپسی آندروژنیک هستند (که معمولاً طاسی با الگوی مردانه نامیده می شود) بهترین کاندیدها برای کاشت مو به روشFUT می باشند. در مردان، این وضعیت معمولاً در الگوی نوروود یا خط موی شکل M با ریزش مو در شقیقه ها ظاهر می شود.

زنان مبتلا به این بیماری معمولا الگوی لودویگ را تجربه می کنند که باعث ریزش مو در امتداد قسمت مو یا نازک شدن در بالای سر می شود.

نکته: اگر یک بیماری مانند اختلال تیروئید یا آلوپسی آره آتا باعث ریزش موی شما شده است، کاشت مو به روش FUT گزینه ی مناسبی نخواهد بود.

رهایی از طاسی سر با کاشت مو

هدف از کاشت مو، بازگرداندن رشد مو به مناطقی از پوست سر با رشد محدود است. روش های کاشت مو موجود درمان های موثری برای بسیاری از انواع ریزش مو هستند، اما نمی توانند ریزش مو در آینده را متوقف کنند. برای نتایج پایدار، افراد ممکن است به پیوندهای بعدی نیز نیاز داشته باشند.

 ریزش مو و نازک شدن مو بخشی طبیعی از پیری است، اما ممکن است این موضوع  به دلیل شرایط پزشکی یا ضربه به پوست سر نیز رخ دهد. برخی از افرادی که ریزش مو را تجربه می کنند ممکن است به دلایل زیبایی یا ترمیمی پیوند مو را انتخاب کنند. به هر حال آنچه که مسلم است نتایج چشمگیر روش های کاشت مو در رهایی از طاسی سر و افزایش تعداد تار های مو است.

مزایا و معایب کاشت مو به روش fut

مزایای کاشت مو به روش FUT

برخی از مزایای FUT عبارتند از:

  • تراکم بالا: اگر به تعداد زیادی فولیکول مو نیاز دارید، این روش بهترین گزینه است.
  • زمان عملیات کوتاه تر
  • جراحی ارزان تر
  • عوارض جانبی بالقوه کاشت مو به روشFUT و اقدامات احتیاطی بسیار کم: عوارض بعد از کاشت به روش FUT بسیار نادر است. وجود مقدار زیادی از خون در سر باعث می شود که سرعت بهبود افزایش یابد و به جلوگیری از عفونت کمک می کند. کمتر از یک درصد از افراد در اثر جراحی دچار عفونت می شوند که این رقم بسیار پایینی است.

عوارض کاشت مو

برخی از عوارض احتمالی عبارتند از:

  • موهای غیر طبیعی
  • برآمدگی یا جای زخم
  • خون ریزی
  • ورم
  • درد
  • کیست ها

نکته: کاشت مو به روشFUT یک اسکار در محل برداشتن مو به جای می گذارد. جای زخم به مرور زمان محو می شود اما دائمی است. اندازه اسکار بستگی به تعداد فولیکول های مو در طول جراحی دارد. اسکار به طور کلی توسط موهای شما پنهان می شود، اما اگر موهای خود را کوتاه نگه دارید ممکن است قابل مشاهده باشد. در صورتی که در مراکز معتبر کاشت مو انجام دهید جای اسکار طبیعی تر و میزان نتیجه گیری شما بیشتر خواهد بود.

نوشته قبلی
وظایف کمک پرستار چیست؟ (مقاله ای جامع و کاربردی)
نوشته بعدی
کمک پرستار (بهیاری) کیست؟ (معرفی شغل کمک پرستار)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

آشنایی بیشتر با دوره های آموزشی موسسه نیک اندیشان
اینستاگرام نیک اندیشان
close-image