درآمد طلاسازی در ایران

درآمد طلاسازی در ایران چقدر است؟⭐بررسی کامل

طلا سازی و ساخت طلا و جواهرات یکی از پرطرفدار ترین مشاغل در میان هنر دوستان و جوانان بوده است. درآمد این شغل، ثابت نیست و به فاکتور های متعددی بستگی دارد. در این مقاله شما را با نحوه درآمد زایی و میزان درآمد حاصل از شغل طلا سازی بیشتر آشنا خواهیم کرد.

درآمد طلاسازی در ایران چقدر است و به چه عواملی بستگی دارد؟

تصور رایجی که میان عموم مردم وجود دارد، این است که طلاسازان و طراحان طلا افراد ثروتمندی هستند. این تصور، ناشی از گران بها بودن طلا و جواهرات است که باعث می شود مشاغل مرتبط با این ها نیز از درآمد بالایی برخوردار باشند. کسانی که در دوره طلاسازی و جواهر سازی شرکت کرده باشند، به خوبی می دانند که نحوه ورود به بازار کار در این رشته چگونه است.

در شغل طلا سازی هرچقدر که مهارت و توانایی شما در شاخه های مختلف بیشتر باشد، درآمد و موقعیت شغلی تان ارتقا پیدا خواهد کرد. به طور کلی فاکتور هایی که در میزان درآمد طلاسازان تاثیر دارد، عبارتند از:

۱-زیر شاخه انتخابی؛

با توجه به‌ اینکه در کدام یک از شاخه های طلا سازی فعالیت کنید، درآمدتان نیز متفاوت خواهد بود. به طور مثال، درآمد یک طراح طلا و جواهرات با نرم افزار بیشتر از درآمد طراحی با روش دستی روی کاغذ است.

۲-میزان مهارت؛

هرچقدر مهارت شما در طلا سازی بیشتر باشد، مشتریان و سفارش های شما نیز بیشتر خواهد شد، در نتیجه درآمدتان افزایش چشمگیری پیدا می کند. شما می توانید با ثبت نام در موسسه نیک اندیشان و بهره گیری از اساتید مجرب، مهارتتان را افزایش دهید.

۳- سبک؛

درآمد طلاسازی در ایران به انتخاب سبک و نوع طرح های طلا و جواهرات نیز بستگی دارد. در برخی مناطق کشور، طرح ها و ساخته های مدرن طرفداران بیشتری دارد، اما در برخی استان ها، متقاضیان طلا های حجیم و سنتی بیشتر است.

درآمد طلاسازی در ایران چقدر است

آینده شغلی رشته طلاسازی چگونه است؟

امروزه، تمامی کار های ساخت طلا از ایده پردازی تا رسم طرح، ساخت و فروش آن را یک نفر انجام نمی دهد. به دلیل گسترده شدن صنعت ساخت طلا و دخیل شدن برند های مطرح در این صنعت، اهمیت شاخه های مختلف طلا سازی بیشتر شده است. کسانی که در رشته طلا سازی تحصیل کرده اند، می توانند یکی از مشاغل زیر را برای کسب درآمد طلاسازی در ایران انتخاب کنند:

۱-طراحی طلا؛

با توجه به هزینه های اولیه برای طلاسازی، کم خرج ترین شاخه طلا سازی، طراحی طلا و جواهرات است. طراحی معمولا از ایده پردازی شروع می شود و به صورت دستی، یا به صورت مدرن در نرم افزارهای مرتبط پیاده سازی می شود.

۲-مخراج کاری؛

افرادی که به کار های هنری و کار با دست علافه مند هستند، شاخه مخراج کاری انتخاب خوبی برایشان است.

۳-اپراتور دستگاه لیزر؛

در صنعت طلا و جواهرسازی به منظور انجام حکاکی و برش، از پرتو های لیزری استفاده می شود. وجود یک اپراتور دستگاه لیزر طلا از اهمیت بالایی برخوردار است. بخشی از درآمد طلاسازی در ایران به این شاخه از ساخت طلا تعلق می گیرد.

۴-تعمیرات طلا؛

یکی از راه های رایج برای کسب درآمد آسان، آموزش دیدن تعمیرات طلا و جواهر است. تعمیر کار طلا و جواهر کار هایی از قبیل سایز کردن انگشتر، تعمیر زیورآلات شکسته، آبکاری و تغییر رنگ طلا و پلیش طلا های استفاده شده و جلا دادن آن ها را انجام می دهد.

با توجه به آینده شغلی رشته طلاسازی، شما هر کدام از شاخه های فوق را که انتخاب کرده باشید، می توانید در دوره آموزش طلاسازی و جواهرسازی شرکت کرده و مهارت های لازم را کسب کنید.

آیا درآمد طلاسازی در کانادا برای طلاسازان ایده آل است؟

چنانچه بعد از آموزش های لازم، یک یا چند شاخه از فنون طلاسازی را آموخته اید و به فکر مهاجرت هستید، بهتر هست بدانید که درآمد طلاسازی در ایران و کشور های خارجی ثابت نبوده و متغیر است.

شغل طلا سازی برای خانم ها در کشور کانادا از آن جهت که یک کار هنری است، متقاضیان زیادی دارد. برای کسب درآمد از طریق شغل طلا سازی در کانادا، باید در وهله اول مدارک مربوط به اثبات توانایی هایتان و رزومه کاری قوی داشته باشید. برای اینکار شما می توانید هم در کشور کانادا تحصیل کرده یا در دوره های طلاسازی شرکت کنید، یا اینکه در داخل کشور در مؤسساتی ثبت نام کنید که مدارک قابل ترجمه ارائه می دهند.

درآمد طلاسازی در کانادا مانند درآمد طلاسازی در ایران به تعداد سفارشات و مهارت طلاساز بستگی دارد. در مواردی که طلاساز بتواند با برند های معتبر و مطرح جهانی همکاری داشته باشد، قطعا درآمد بیشتر و موقعیت شغلی بهتری خواهد داشت.

آیا درآمد طلاسازی در ایران خوب است ؟

سرمایه لازم برای طلا سازی چقدر است و صرف چه اموری می شود؟

قبل از شروع به کار در شغل طلاسازی باید سرمایه ای را برای امور مختلف کنار بگذارید. سرمایه لازم برای طلا سازی عمدتا برای امور زیر خرج می شود:

۱-هزینه های آموزش؛

برای شرکت در دوره های آموزشی باید هزینه یا شهریه بپردازید. مطمئنا این هزینه در همان ابتدای شروع به کارتان به شما برگشت داده می شود.

۲- هزینه تبلیغات و مارکتینگ؛

برای اینکه مشتری هدف را جذب کنید، باید تبلیغات موثر و درستی از کار هایتان ارائه دهید، زیرا درآمد طلاسازی در ایران تا حد بسیار زیادی به تعداد مشتری ها بستگی دارد. بهتر است از یک تیم تبلیغاتی مشاوره گرفته و کار تبلیغ یا مارکتینگ را به آن ها بسپارید.

۳-دریافت مجوز تاسیس کارگاه؛

برای احداث کارگاه باید مجوز رسمی از اداره اصناف تهیه کنید. بخشی از هزینه کارگاه خانگی طلاسازی صرف دریافت مجوز می شود.

۴- هزینه خرید تجهیزات؛

برای ساخت و طراحی طلا، تجهیزات متعددی لازم است. یکی از معایب شغل طلا سازی همین تجهیز کردن کارگاه است که هر فرد تازه کاری از عهده هزینه های آن بر نمی آید.

سخن آخر

مهارت در کار، دقت و ظرافت نتیجه کار، نحوه جذب مشتری و تعداد آن ها، از عوامل تعیین کننده میزان درآمد طلاسازی در ایران است. همچنین با توجه به نقش طلا در زندگی های امروزی، آینده شغلی پر رونقی برای این گروه شغلی انتظار می رود.

برای ثبت نام در دوره آموزش طلاسازی و جواهرسازی نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇

ثبت نام دوره
نوشته قبلی
برای طراحی جواهرات از کجا شروع کنیم؟⭐(راهنمایی 0 تا 100)
نوشته بعدی
مخراج کاری چیست؟ ⭐هر آنچه که باید بدانید
به این نوشته امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب مرتبط
دسته بندی ها
keyboard_arrow_up
آشنایی بیشتر با دوره های آموزشی موسسه نیک اندیشان
اینستاگرام نیک اندیشان
close-image