چگونه برقکار حرفه ای و ماهر ساختمان شویم؟ (برقکار ساختمان)
آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که برای تبدیل شدن به یک برقکار ساختمان از نوع حرفه ای باید چه کرد؟ درآمد برق کاران ساختمان چقدر است؟ سختی ها و مشکلات این شغل چیست؟ ما در این مقاله به تمام سوالاتی که از شما پرسیدیم، پاسخ خواهیم داد. چنانچه شما نیز کنجکاوید اطلاعاتتان را در این رابطه افزایش دهید، در ادامه با ما همراه باشید.
برقکار ساختمان کیست؟
یکی از بهترین تعاریفی که می توانیم برای برقکارهای ساختمان عنوان کنیم این است که این افراد وظیفه دارند طراحی سیستم های روشنایی ساختمان ها را انجام دهند. برای یک برقکار حرفه ای، سیستم روشنایی منزل و یا کارخانه ها با هم تفاوتی ندارد؛ تنها چیزی که برای او مهم است، انجام دادن کاری که به او محول شده، به بهترین شکل ممکن می باشد. یک برقکار علاوه بر سیستم روشنایی منازل، در حوزه نصب دوربین های مداربسته، وصل کردن سیستم اعلام حریق، برق کشی داخلی ساختمان های کوچک و بزرگ و حتی نصب دزدگیر نیز باید خبره و ماهر ظاهر شود.
از دیگر وظایف برقکار ساختمان برطرف کردن ایراد سیستم برق ساختمان است؛ پس یک برقکار می بایست با عیب یابی سیستم برق ساختمان نیز آشنایی کافی داشته باشد. کسانی که می خواهند وارد این حوزه کاری شوند، باید به شدت دقیق بوده و تمام دستورالعمل های ایمنی را در کار خود پیاده کنند. انرژی برق از جمله انرژی هایی است که تا کنون خدمات زیادی به بشر ارائه کرده است، اما یک بی دقتی در هنگام کار با آن می تواند صدمات جانی و مالی زیادی را به بار آورد. همین موضوع به خوبی اثبات می کند که این شغل، یکی از حساس ترین و گاهی اوقات خطرناک ترین مشاغل دنیاست.
چگونه وارد بازار کار برق شویم؟
برقکار ساختمان و ورود به این حیطه نیز راه و روش خود را می خواهد. همان طوری که در فوق اشاره کردیم، برق تا به حال خدمات زیادی به بشر ارائه داده است و ما انجام راحت تر بسیاری از کارهایمان را به آن مدیون هستیم، اما استفاده ناصحیح و ناایمن از آن نیز خطرات خاص خود را در پی دارد. برای آنکه در نهایت امنیت در این حوزه مشغول شوید، می بایست در دوره های آموزشی برق کاری ساختمان شرکت کنید. در این دوره ها مهارت لازم برای تبدیل شدن به یک برقکار حرفه ای آموزش داده خواهد شد.
البته روش های دیگری نیز برای شروع فعالیت به عنوان یک برقکار ساختمان وجود دارد که از آن جمله می توانیم به فعالیت کردن در مغازه های الکتریکی اشاره کنیم. پروسه یادگیری به این شکل از دیگر روش ها طولانی تر بوده و ممکن است بازده لازم و کافی را نداشته باشد. دیگر روش یادگیری برقکاری ساختمان، ورود به مدارس کار دانش و فنی حرفه ای و تحصیل در رشته های مرتبط است. این روش نیز حداقل 2 سال طول کشیده و برای کسانی که می خواهند هر چه سریع وارد بازار کار شوند، مناسب نیست. به همین سبب توصیه می کنیم به آموزشگاه های معتبری که این دوره را برگزار می کنند، مراجعه کرده و اطلاعات عملی و تئوری خود را با این روش افزایش دهید.
سختی های شغل برقکاری ساختمان چیست؟
برقکار ساختمان نیز به مانند تمام مشاغلی که در کره زمین در حال فعالیت و ارائه خدمات به مشتریان هستند، با سختی ها و چالش هایی همراه است. برخی از مهم ترین چالش های یک برقکار به شرح زیر می باشد:
- محل کار و شرایطی که دارد، باعث ایجاد چالش در این شغل می شود. مثلا گاهی یک برق کار ساختمان مجبور است در عمق چند متری از سطح زمین و یا روی ارتفاعات، برق کاری کند.
- موضوع دیگری که آن نیز نگرانی های خاصی را در پی دارد، کار کردن با انرژی برق است. اگر یک برقکار در حین کار جوانب احتیاط را رعایت نکرده و به اصول ایمنی بی توجهی کند، زندگی و سلامت خود را در معرض خطرهای جدی و جبران ناپذیری قرار خواهد داد.
- شرایط سخت کاری و زحمتی که یک برقکار ساختمان در طول روز با آن سروکار دارد، از دیگر مشقت های این حوزه کاری می باشد. گاهی اوقات یک برق کار در طول روز ممکن است بارها از پله ها بالا و پایین برود.
درآمد برقکار ساختمان در ایران چقدر است؟
درآمد برقکار ساختمان از دیگر موضوعات مهمی است که علاقه مندان به این حوزه کاری دوست دارند در مورد آن نیز اطلاعاتی داشته باشند. درآمد این گروه شغلی، به میزان کاری که انجام می دهند، بستگی دارد. هر چه پروژه ای که قرار است برق کاری شود، بزرگ تر و وسیع تر باشد، مسلما درآمدی که از آن حاصل می شود نیز بالاتر خواهد بود. معمولا برق کارهای حرفه ای، سعی می کنند نصب سیستم های برق در ساختمان های بزرگ و مجتمع های آپارتمانی را انجام دهند تا به این شکل، کار بیشتری برای انجام دادن داشته باشند و طبیعتا درآمدهای بالاتری نیز کسب کنند.
نکته مهم دیگری که می بایست در مورد درآمد یک برقکار ساختمان ذکر شود، روش های افزایش درآمد است. معمولا برق کارانی که کیفیت کار خود را در سطح بالایی نگه می دارند، به افزایش مهارت های خود اهمیت می دهند، قیمت مناسب و رقابتی ارائه می کنند، تخصص خود را در این حوزه افزایش می دهند و کسانی که توان ایجاد یک کسب و کار جدید را دارند می توانند درآمد خود را به نحو چشمگیری افزایش دهند.
جمع بندی
معرفی برقکار ساختمان، سختی هایی که در این شغل وجود دارد، درآمد آنها در ایران و نحوه ورود به این بازار را مورد بررسی و بحث قرار دادیم. با توجه به آنکه بالا بودن مهارت و تخصص، حرف اول را در این حوزه می زند، برق کارانی درآمد بالایی خواهند داشت که وظیفه خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهند. اگر به فعالیت در این حوزه علاقه دارید، توصیه می کنیم ابتدا در دوره های آموزشی شرکت کنید که در همین رابطه برگزار می گردند. یکی از بهترین این دوره ها، دوره برق ساختمان نیک اندیشان است. ریزترین و جزئی ترین نکات در این دوره آموزش داده خواهد شد و به همین جهت است که از آن به عنوان یکی از کامل ترین دوره های مرتبط با برق کاری ساختمان یاد می کنیم.
برای ثبت نام در دوره آموزش برق ساختمان نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇
چرا دوره برق ساختمان نیک اندیشان؟
هلدینگ آموزشی نیک اندیشان با برگزاری دوره هایی حرفه ای و پر بازده، توانسته یک برند عالی در زمینه آموزشی و کاریابی باشد. چرا که شما با شرکت در دوره های آموزشی نیک اندیشان، مهارت های گوناگونی را توسط اساتیدی مجرب، آموزش می بینید. و در حین آموزش هر آنچه که در بازار کار آن مهارت، نیاز دارید را با زبان ساده و به صورت منتوری (تجربی) به شما منتقل می کنند تا بتوانید در آینده خیلی نزدیک از آن مهارت (حرفه) که یاد گرفته اید، درآمدزایی کنید.
باید بدانید اگر در انتهای دوره احساس کردید، باید در جلسات بیشتری شرکت کنید تا مفاهیم کل دوره را به طور کامل یاد بگیرید، میتوانید بدون پرداخت هیچ هزینه ای دوباره در دوره جدید شرکت کنید و سر کلاس حاضر شوید و همچنین در انتهای دوره پس از آزمونی که از شما گرفته میشود، به شما مدارکی قابل استعلام از دانشگاه و فنی حرفه ای، و آکادمی URS انگلستان با مهر و هولوگرام و قابل استعلام داده می شود. و همچنین توسط موسسه نیک اندیشان معرفی به کار خواهید شد.
آیا نیک اندیشان به جز دوره برق ساختمان ، دوره های آموزشی دیگری در حوزه فنی مهندسی، برگزار می کند؟
بله نیک اندیشان در حوزه فنی مهندسی ، دوره های آموزشی زیر را هم برگزار می کند. که عبارتند از :
آیا نیک اندیشان دوره های آموزشی در حوزه های دیگر هم برگزار می کند؟
دوره ماساژ ، دوره ماساژ پیشرفته ، دوره ماساژ سنگ داغ ، دوره ماساژ شیاتسو
حوزه آشپزی
دوره آشپزی بین الملل (ملل) ، دوره آشپزی ایرانی ، دوره آشپزی درباری ، دوره نان پزی
حوزه مدیریت کسب و کار
دوره BBA ، دوره MBA ، دوره DBA یکساله ، دوره POST DBA
حوزه روانشناسی کاربردی
دوره بازی درمانی ، دوره مونته سوری
حوزه آرایشگری
دوره کاشت ناخن ، دوره رنگ و مش ، دوره بافت مو ، دوره اکستنشن مو
حوزه خیاطی
دوره برشکاری ، دوره چرخکار ماهر ، دوره مانتو دوزی ، دوره خیاطی ضخیم دوزی ، دوره خیاطی نازک دوزی ، دوره آموزش سوزن دوزی
حوزه گردشگری
دوره کار در موسسات مهاجرتی ، آموزش مهارت های کار در آژانس هواپیمایی ، دوره مدیر فنی بند الف ، دوره مدیر فنی بند ب ، دوره تور لیدری