برای طراحی سایت چه زبان هایی لازم است (0 تا 100)

برای طراحی سایت چه زبان هایی لازم است؟

در این مقاله خواهید آموخت که برای طراحی سایت چه زبان هایی لازم است، انواع زبان ها را مقایسه می کنیم و به جوانب مختلف آن خواهیم پرداخت. برای اینکه بتوانید بهترین زبان برنامه نویسی را برای طراحی سایت انتخاب کنید، ابتدا باید زبان های مختلف برنامه نویسی را بشناسید و راجع به آنها اطلاعات دقیقی کسب کنید تا راحت تر تصمیم بگیرید. توصیه می کنیم برای آشنایی بیشتر با مبحث زبان های طراحی سایت، در دوره طراحی سایت شرکت کنید و در کنار آن برای طراحی سایت از کجا شروع کنیم، مطالعه کنید.

برای طراحی سایت چه زبان هایی لازم است (معرفی آنها)

معروف ترین زبان های طراحی سایت کدامند؟

برای آنکه بتوانید وارد حوزه طراحی وبسایت شوید نیاز است که با معروف ترین زبان های برنامه نویسی آشنا شوید. این زبان ها به شرح زیرند:

1- Javascript

این زبان برنامه نویسی، یک زبان اسکریپتی است و در طراحی سایت کاربرد دارد. یادگیری این زبان، ساده است و اکثراً در توسعه وب کاربرد دارد. جاوا اسکریپت با زبان جاوا فرق دارد؛ در واقع، جاوا اسکریپت، از زبان جاوا پیشرفته تر است. این زبان، یک زبان چندوجهی محسوب می شود و ابزاری کارآمد و ساده برای برنامه نویسی است. این زبان، یکی از متداول ترین پاسخ هایی است که می توان در خصوص سوال” برای طراحی سایت چه زبان هایی لازم است” ارائه داد.

2-سی شارپ

این زبان یکی از پرکاربردترین و بهترین زبان های برنامه نویسی است. از این زبان در ساخت برنامه هایی همچون برنامه های تحت ویندوز، موبایل و بازی ها استفاده می شود. بازار کار این زبان، عالی است و عملکرد بهتری در مقایسه با زبان های سی پلاس پلاس (++C) دارد. معمولا انتخاب این زبان با توجه هدف کارفرما از داشتن سایت ارتباط دارد. برای کسب اطلاعات تکمیلی، توصیه می کنیم، مقاله هدف از طراحی سایت چیست را مطالعه کنید.

3-Python

در ادامه پاسخ به “برای طراحی سایت چه زبان هایی لازم است” خوب است بدانید پایتون نیز یکی از زبان های پایه در طراحی وبسایت است. این زبان، چند منظوره است و برای توسعه سایت، نوشتن برنامه ی دسکتاپ، تحلیل داده و یادگیری ماشینی استفاده می شود. پایتون فقط برای توسعه وب نیست و کاربردهای متعددی دارد. یادگیری این زبان ساده است و منابع آن نیز به وفور در دسترس هستند. از این زبان در جستجوگر گوگل هم استفاده شده است. علاوه بر یادگیری این زبان، سئو نیز می تواند در کسب درآمد به شما کمک کند. اگر می خواهید بدانید بهینه سازی سایت چیست و در مورد چه موضوعاتی در آن بحث می شود، مقاله ما را که در مورد  سئو (Seo) مطالعه کنید.

4- Php

این زبان، یک زبان متن باز و اسکریپتی است و بسیاری آن را بهترین زبان برای طراحی سایت می دانند. این زبان روی همه پلتفرم های معروف مانند لینوکس و ویندوز قابلیت اجرا دارد. سرعت اجرای این زبان بالاست و منابع آموزشی آن نیز فراوان یافت می شود. یادگیری آن آسان است و ابزار کار با آن رایگان است.

برای طراحی سایت چه زبان هایی لازم است

زبان های کمتر شناخته شده کدام ها هستند؟

با توجه به مواردی که در فوق بیان کردیم و با برخی زبان های برنامه نویسی آشنا شدید، لازم می دانیم برخی زبان های کمتر شناخته شده طراحی سایت را نیز معرفی کنیم. آشنایی و معرفی برخی از این زبان ها، ممکن است این سوال را در ذهن فرد ایجاد کند که مدت زمان یادگیری طراحی سایت چقدر است؟ آیا ممکن است زمان زیادی بگیرد؟ اگر شما برای این مورد وقت بگذارید و سعی و تلاش خود را به نحو احسن به کار ببرید، می توانید در مدت زمانی کوتاه طراحی وب سایت انجام دهید.

سعی کنید علاوه بر زبان های معروف برنامه نویسی و شرکت در دوره آموزش طراحی سایت، زبان هایی که در ادامه نام می بریم نیز یاد بگیرید:

1-Ruby

در ادامه پاسخ به سوال “برای طراحی سایت چه زبان هایی لازم است” خوب است در مورد روبی نیز حرف بزنیم. این زبان برنامه نویسی، پویا، متن باز و شی گرا است و برای توسعه وب کاربرد دارد. این زبان در بیشتر پلتفرم ها کار می کند و قابل حمل است. توییتر، مهم ترین وب سایت توسعه یافت توسط این زبان می باشد.

یادگیری این زبان تقریباً دشوار است و برای تازه کاران توصیه نمی شود؛ همچنین منابع یادگیری این زبان زیاد نیست و در بازار کار نیز متقاضی چندانی ندارد.

2-ASP

این زبان، زبان اسکریپتی است و برای طراحی سایت استفاده می شود و فقط بر سرویس های ویندوز قابل اجرا است. این زبان، زبان سمت سرور محسوب می شود. برای استفاده از این زبان، باید با HTML  و جاوا اسکریپت آشنا باشید.

3- SQL

این زبان برای برنامه نویسی برای طراحی سایت استفاده می شود. با این زبان می توانید با پایگاه داده به خوبی کار کنید. این زبان می تواند اشیا جدید مانند جدول ها را نیز ایجاد کند.

راحت ترین زبان برای طراحی سایت کدام است

راحت ترین زبان برای طراحی سایت کدام است؟

ما، در این متن به سوال “برای طراحی سایت چه زبان هایی لازم است” پاسخ دادیم و حال می خواهیم برخی زبان هایی را معرفی کنیم که از آنها به عنوان راحت ترین زبان برای برنامه نویسی یاد می کنند،. اولین موضوعی که در همین رابطه باید ذکر شود، آشنایی با دو واژه فرانت اند و بک اند است. فرانت اند، به قسمت ظاهری سایت، و آن قسمتی که کاربر مشاهده می کند، می پردازد. تمام زیبایی هایی که کاربر از سایت مشاهده می کند به همین موضوع ارتباط دارد. برای یادگیری این مبحث، باید html، جاوا و سی اس اس یاد بگیرید. هر یک از این زبان ها را که علاقه داشتید، می توانید انتخاب کنید.

در ادامه پاسخ به سوال “برای طراحی سایت چه زبان هایی لازم است”، و به دنبال آوردن نام فرانت اند، باید از بک اند نیز یاد کنیم. کسی که روی بک اند سایت کار می کند، در واقع روی قسمت هایی مانور می دهد که کاربر نمی تواند آنها را مشاهده کند. این مبحث، در ارتباط با قسمت هایی است که اصلا قابل مشاهده نیست. راحت ترین زبان های برنامه نویسی برای کار روی بک اند سایت، پی اچ پی، پایتون و asp.net است.

برای طراحی سایت چه زبان هایی لازم است و بهترین زیان برنامه نویسی چیست

بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت فروشگاهی چیست؟

حال که دانستید برای طراحی سایت چه زبان هایی لازم است، بهتر است با بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت فروشگاهی نیز آشنا شوید.

بر اساس‌ آمار و ارقام،  زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت بیشترین کاربرد را در طراحی سایت های فروشگاهی دارد. این زبان برنامه نویسی، سرعت کامپایل بالا به همراه سربار کمی دارد که باعث می شود اکثر برنامه نویسان تمایل بیشتری به استفاده از آن داشته باشند.

بعد از جاوا اسکریپت، PHP پرکاربردترین زبان برنامه‌ نویسی فروشگاه اینترنتی است که به‌ عنوان زبان برنامه ‌نویسی سمت سرور شناخته می شود و بسیاری از توسعه‌ دهندگان فروشگاه ‌های اینترنتی در سراسر جهان، از این زبان استفاده می‌کنند. مگنتو یکی از مشهور ترین پلتفرم ‌های حوزه تجارت الکترونیک بوده که با PHP پیاده‌سازی شده است.

در کنار پاسخ به این سوال که برای طراحی سایت چه زبان هایی لازم است، جا دارد از یکی از بهترین پلتفرم ‌ها برای ساخت فروشگاه اینترنتی یعنی وردپرس یاد کنیم. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای آزاد و منبع باز است که حدود یک چهارم از کلیه وب سایت ‌های اینترنتی را تشکیل می‌ دهد. بارز ترین دلیلی که اکثر فروشگاه‌ های اینترنتی از وردپرس بهره می‌ برند، به خاطر سهولت استفاده آن است.

زبان برنامه نویسی سایت های بزرگ چیست؟ آیا با سایت های کوچک فرق می کند؟

زبان برنامه نویسی سایت های بزرگ چیست؟ آیا با سایت های کوچک فرق می کند؟

ما در این مقاله در مورد سوال “برای طراحی سایت چه زبان هایی لازم است” صحبت کردیم و برخی زبان های برنامه نویسی متداول برای طراحی سایت را معرفی کردیم. حال می خواهیم در مورد زبان برنامه نویسی سایت های بزرگ نیز صحبت کرده و به این مساله بپردازیم که آیا زبان برنامه نویسی که برای سایت های بزرگ استفاده می شود، با زبان برنامه نویسی سایت های کوچک تفاوت دارد یا خیر.

نکته ای که در مورد سوال برای طراحی سایت چه زبان هایی لازم است، باید اشاره شود این است که اغلب سایت ها، چه سایت های بزرگ و چه سایت های کوچک، برای بخش فرانت اند (front end) از زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت استفاده می کنند. تفاوت سایت های بزرگ و کوچک در استفاده از زبان برنامه نویسی در حوزه بک اند (back end) است. به صورت معمول، برای طراحی بک اند سایت های بزرگ از زبان های برنامه نویسی PHP، C، C++، python، Go، Hack، erlang، D، Xhp، Ruby، Perl، Scala و C# استفاده می کنند. با توجه به نوع سایت، از یکی از برنامه های معرفی شده، در طراحی بک اند و فرانت اند استفاده می شود.

ایا میدانید برای طراحی سایت چه زبان هایی لازم است

تشخیص زبان برنامه نویسی سایت چطور انجام می شود؟

بعد از اینکه دانستید برای طراحی سایت چه زبان هایی لازم است، حال نوبت آن است که بدانید برای تشخیص زبان برنامه نویسی سایت باید از چه ابزاری استفاده کنید. بعضی از شما ممکن است به دلایل مختلفی علاقه مند باشید که بدانید فلان سایت به کدام زبان برنامه نویسی نوشته شده است.

ابزار wappalyzer یکی از رایج ترین ابزار ها برای تشخیص زبان برنامه نویسی در یک سایت است. علاوه بر نمایش گزارش از طریق سایت آن، می توانید اکستنشن کروم آن را نیز نصب کرده و از آن استفاده کنید. پس از نصب اکستنشن و باز کردن سایت در گوگل کروم روی آیکون ابزار در بالا و سمت راست صفحه بزنید. شما با ابزار wappalyzer می توانید اطلاعاتی راجع به فونت سایت، نوع پایگاه داده، ابزارهای سئو، Tag managers، Analytics، JavaScript frameworks، WordPress themes، Programming languages و … در مورد یک سایت به دست آورید.

استفاده از این ابزار برای مدیران سایت و حتی کاربران می تواند مفید باشد. به هر حال، این موضوع که برای طراحی سایت چه زبان هایی لازم است می تواند روی انتخاب یک زبان برای سایت تاثیر گذار باشد.

جمع بندی

طراحی سایت یکی از فعالیت های پر رونق در بازار کار است و بعضا، مهم ترین چالشی که طراحان با آن مواجه می شوند این است که برای طراحی سایت چه زبان هایی لازم است. اگر به این حوزه علاقه مند هستید، نیک اندیشان دقیقا همان جایی است که می تواند اطلاعات کاملی را در خصوص این موضوع به شما آموزش دهد.

برای ثبت نام در دوره آموزش طراحی سایت یک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇

ثبت نام دوره
نوشته قبلی
بهترین دانگل برای حذف frp ⭐ (بهترین باکس برای حذف frp)
نوشته بعدی
سختی های شغل تعمیرات موبایل چیست؟
به این نوشته امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up
آشنایی بیشتر با دوره های آموزشی موسسه نیک اندیشان
اینستاگرام نیک اندیشان
close-image