درامد شغل حسابداری در آلمان

بررسی بازار کار و درآمد⭐شغل حسابداری در آلمان

مهاجرت کردن به کشورهای مدرن و صنعتی یکی از بزرگ ترین آرزوهای کسانی است که می خواهند پیشرفت کنند. اگر شما نیز به این مساله فکر می کنید، توصیه می کنیم اول در دوره حسابداری حضور پیدا کرده و سپس این مقاله از نیک اندیشان را که در آن وضعیت بازار کار و درآمد حسابداری در کشور آلمان بررسی شده است، مطالعه کنید.

حقوق حسابدار در آلمان چقدر است؟ آیا شغل حسابداری در آلمان یکی از مشاغل پولساز است؟

یکی از مسائلی که به عنوان مزایا و معایب شغل حسابداری مطرح است، حقوق حسابدار در آلمان است. نکته ای که باید در همین جا به آن اشاره کنیم، این است که حسابداری در آلمان گرایش های متفاوتی دارد و این خود یکی از عواملی است که باعث می شود درآمد حسابدارها در کشور آلمان یک عدد ثابت و مشخص نباشد. شاید نتوان از این مساله به عنوان چالش های شغل حسابداری یاد کرد، اما همین موضوع نیز خود باعث می شود که افراد در هنگام انتخاب زیرشاخه های حسابداری دچار سردرگمی شده و ندانند که کدام یک از زیر شاخه ها می تواند برای آنها به پردرآمدترین شغل رشته حسابداری تبدیل شود.

با توجه به نکته ای که در بالا گفتیم، باید بگوییم که حسابداران در کشور آلمان به صورت سالانه و میانگین، چیزی حدود 30 هزار یورو درآمد به دست می آورند. حداقل درآمد شغل حسابداری در آلمان، 13 هزار یورو و بیشترین میزان درآمد، نزدیک به 50  هزار یورو است.

اگر اطلاعات کافی در مورد سوال شغل حسابداری مناسب چه کسانی است، داشته باشید، باید بدانید که به غیر از زیر شاخه، شهری که فرد در آن کار می کند و سابقه او نیز روی میزان درآمد حسابداران در کشور آلمان تاثیر می گذارد. هر قدر تخصص، مهارت و دقت فرد در انجام کارش بیشتر باشد، قطعا درآمد او نیز بالاتر خواهد بود؛ در این صورت است که می توان از این شغل به عنوان یکی از مشاغل پولساز در آلمان یاد کرد.

شغل حسابداری در آلمان

درآمد شغل حسابداری در آلمان بیشتر است یا شغل فروشندگی در آلمان؟

میزان درآمد شغل حسابداری در آلمان، یکی از عواملی است که روی اشتیاق افراد برای شرکت در دوره آموزش حسابداری تاثیر مستقیم دارد. کسانی که علاقه دارند وارد این حوزه کاری شوند حتی اگر به کشور آلمان نیز سفر نکنند، اگر در کار خود حرفه ای باشند، باز هم می توانند در داخل کشور درآمد دلخواه خود را به دست آورند.

ما برای آنکه بتوانیم در جهت قانع کردن شما و اقدام برای تحصیل در دوره های حسابداری انگیزه بیشتری ایجاد کنیم، می خواهیم درآمد یک حسابدار در کشور آلمان و افراد فعال در شغل فروشندگی در آلمان را با هم مقایسه کنیم.

اول از همه، باید بدانید که فروشندگان از همان ابتدا حقوق بالایی را دریافت نمی کنند؛ زیرا باید به اصول و قواعد فروشندگی در کشور آلمان آشنا باشند. حداقل درآمدی که این گروه به دست می آورند، 1500 یورو و بیشترین درآمد فروشندگان در ماه، 2500 یورو است. با توجه به اعدادی که بیان کردیم، می توانیم نتیجه گیری کنیم که میزان درآمد فروشندگان در آلمان از میزان درآمد حسابدارها پایین تر است.

در ضمن از نظر موقعیت اجتماعی نیز تفاوت های زیادی بین این دو گروه شغلی وجود دارد. اگر می خواهید در کشور آلمان شغلی با موقعیت خوب و درآمد مناسب بیابید، سعی کنید در دوره های حسابداری موسسه های معتبر کشور، همچون نیک اندیشان حضور پیدا کنید.

حسابداری در آلمان چیست؟ آیا آوسبیلدونگ، ورود به بازار کار را تسهیل می کند؟

برای یافتن شغل حسابداری در آلمان، روش های متفاوتی پیش روی افراد قرار دارد. یکی از این روش ها شرکت در دوره آوسبیلدونگ حسابداری در آلمان است. افراد با شرکت در این دوره می توانند در حوزه حسابداری، آموزش های خوب و مناسبی دریافت کنند. این دوره، شرایط خوبی برای ورود به بازار کار آلمان فراهم می کند.

درست است که آوسبیلدونگ حسابداری با مزیت های زیادی همراه است، اما همه چیز به راحتی که ما گفتیم نیست و شما برای آنکه بتوانید وارد این دوره شوید، می بایست در طی دوران تحصیل خود نمره های بالایی کسب کرده باشید. از دیگر شرایطی که می بایست برای حضور در این دوره فراهم باشد، تسلط داشتن به زبان آلمانی است. این دوره 2 تا 3 سال طول می کشد و شما در این مدت باید بتوانید از پس هزینه های زندگی در آلمان برآیید.

با توجه به نکاتی که در مورد دوره آوسبیلدونگ حسابداری کشور آلمان مطرح کردیم، اگر شرایط شرکت در این دوره را ندارید می توانید در دوره های حسابداری موسسه های مطرح و معتبر در کشور شرکت کرده، یک مدرک بین المللی قابل ترجمه دریافت کنید و سپس با در دست داشتن مدرک مذکور به کشور آلمان مهاجرت کنید.

سختی های شغل حسابداری در آلمان برای مهاجران ایرانی چیست؟

سختی های شغل حسابداری در آلمان برای مهاجران ایرانی چیست؟

در سال های گذشته تعداد مهاجرین ایرانی به کشور آلمان بسیار افزایش یافته است. این کشور به دلیل کاهش نیروی انسانی جوان، درصدد استخدام افراد ماهر در حوزه های مختلف شغلی به خصوص از کشور هایی مانند ایران است. شغل حسابداری در آلمان به دلیل تعداد بالای موسسات صنعتی و کارخانجات مختلف در این کشور، بسیار پر تقاضا است‌، اما این شغل سختی هایی برای مهاجران ایرانی دارد که در ادامه بیشتر توضیح خواهیم داد:

  • زبان کشور آلمان یک زبان نسبتا دشوار است که نیاز به زمان زیادی برای یادگیری دارد. شما در هر منصب شغلی باید به زبان آلمانی تسلط کافی داشته باشید.
  • هزینه های بالای زندگی در آلمان باعث شده است که مهاجران در سال های اول مهاجرت نتوانند به فکر پس انداز قابل قبولی باشند. هرچند که داشتن سرمایه اولیه برای تهیه مسکن می تواند بسیار کمک کننده باشد.
  • فارغ التحصیلان ایرانی با مدرک های دانشگاهی نمی توانند به راحتی در این کشور استخدام شوند. این مدرک باید معادل سازی شود که در بیشتر مواقع، کمبود های تحصیلی زیادی نیز دیده می شود. بهتر است متقاضیان و مهاجرین، مدرک حسابداری را از مؤسساتی مانند نیک اندیشان که گواهینامه قابل ترجمه و بین المللی ارائه می دهند، دریافت کنند.

درآمد ناشی از شغل حسابداری در آلمان چقدر است

آیا شغل حسابداری در آلمان را می توان بهترین شغل برای خانم ها در آلمان دانست؟

شغل حسابداری یکی از مشاغلی است که خانم ها در هر کشوری که باشند به راحتی از پس آن بر می آیند. در واقع می توان این شغل را بهترین شغل برای خانم ها در آلمان دانست، زیرا برای انجام آن به فعالیت بدنی زیاد، و رفت و آمد به شهر های دیگر نیازی نیست.

شغل حسابداری در آلمان نه تنها در سازمان ها و کارخانجات این کشور رونق دارد، بلکه در تمامی فروشگاه های کوچک و بزرگ، این حسابدار است که امور مالی را سروسامان می دهد. بر خلاف مشاغلی مانند تعمیرات و حمل و نقل، این شغل هیچ گونه محدودیتی برای خانم ها ندارد. حتی امروزه به دلیل افزایش بهره وری، شغل حسابداری مانند مشاغلی همچون برنامه نویسی و غیره به صورت دورکاری نیز انجام می شود؛ بنابراین لزومی برای حضور همیشگی حسابدار در محل کار نیست. این موضوع یک ویژگی مثبت برای بانوانی است که یا بچه کوچک دارند یا فاصله محل زندگی شان از محل کار زیاد است.

همچنین، این شغل برای خانم ها امنیت شغلی و جانی را نیز تامین می کند. به هرحال، روحیه و شرایط بدنی بانوان بسیار متفاوت از مردان است و باید در مشاغلی فعالیت کنند که فاقد کار های سنگین یا خطرناک باشد.

چه مهارت هایی برای داشتن شغل حسابداری در آلمان لازم است؟

چه مهارت هایی برای داشتن شغل حسابداری در آلمان لازم است؟

علاقه مندان به شغل حسابداری چه در دانشگاه ها تحصیل کرده باشند، چه در دوره های آموزشی این حرفه را آموخته باشند، باید برای ورود به بازارکار مهارت های زیر را کسب کنند:

  • نگاهی دقیق و عمیق به تاثیر نقش اقتصاد در تجارت‌ های خصوصی و دولتی
  • تخصیص منابع از جمله بازار ها، قیمت‌ ها، رفتار مصرف کننده و تولید کننده و اندازه گیری ریسک و هزینه
  • یادگیری قانون مربوط به تجارت
  • حسابداری مدیریتی و هزینه ای – نکات برجسته انباشت، تجزیه و تحلیل و کنترل هزینه های محصول و خدمات
  • دوره مالیاتی – آشنایی با مقرارت اداره مالیات و آماده سازی اظهار نامه مالیاتی برای شرکت‌
  • اصول حسابداری – تأکید بر اصول اساسی حسابداری
  • آشنایی با نحوه تهیه، تحلیل و تفسیر صورت های مالی
  • آشنایی با اقتصاد خرد – بررسی بازار ها و نحوه عملکرد آن‌ ها

در خصوص اهمیت شغل حسابداری در آلمان، شاید تصور کنید که نرم افزار های حسابداری بسیاری از وظایف حسابداری را انجام می دهند و نیاز به حسابدار کمتر شده است، اما باید گفت که این نرم افزار ها تنها نقش محاسبه گر را ایفا می کنند و این حسابدار است که باید داده ها را جمع آوری، تجزیه و تحلیل کند.

سختی های شغل حسابداری در آلمان

تفاوت حسابداری ایران و آلمان (شغل حسابداری در آلمان) از نظر ورود به بازار کار چیست؟

موضوع دیگری که ذکر آن لازم به نظر می رسد، پیدا کردن شغل حسابداری در آلمان است. شما برای یافتن شغل حسابداری، یا می توانید به صورت حضوری اقدام کنید که این روش هزینه های زیادی در بر دارد و یا می توانید به صورت غیر حضوری، به دنبال یک پیشنهاد کاری از سوی کارفرمای آلمانی باشید.

از نظر یافتن موقعیت های شغلی و ورود به بازار کار، ما شاهد تفاوت حسابداری ایران و آلمان هستیم. کسانی که در ایران می خواهند به عنوان یک حسابدار مشغول به فعالیت شوند، می توانند در آزمون هایی که توسط سازمان های مختلف برگزار می شود، شرکت کنند. در صورتی که این افراد حد نصاب نمره را دریافت کرده و تخصص لازم را داشته باشند، می توانند در یک سازمان دولتی مشغول به کار شوند.

برای شروع فعالیت در مجموعه های خصوصی، تنها تخصص و مهارت کافی است و معمولا آزمونی در سطح گسترده برگزار نمی شود. مراجعه کردن به صنف هایی که نیاز به حسابدار دارند، یکی از بهترین راه ها برای پیدا کردن شغل حسابداری در ایران است.

کلام آخر

شغل حسابداری در آلمان، میزان حقوق و برخی مسائل مرتبط با آن را در این مقاله بررسی کردیم. توصیه می کنیم اگر افق دید گسترده ای دارید و می خواهید مهاجرت کنید، با شرکت در دوره های حسابداری موسسه های معتبر کشور همچون نیک اندیشان، مدرک بین المللی دریافت کرده و شانس خود را برای مهاجرت افزایش دهید.

برای ثبت نام در دوره آموزش حسابداری نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇

ثبت نام دوره
نوشته قبلی
بررسی بازارکار و درآمد⭐شغل حسابداری در کانادا
نوشته بعدی
بازار کار و درآمد⭐شغل حسابداری در دبی چگونه است؟
به این نوشته امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب مرتبط
دسته بندی ها
keyboard_arrow_up
آشنایی بیشتر با دوره های آموزشی موسسه نیک اندیشان
اینستاگرام نیک اندیشان
close-image