تریدر فارکس کیست و چه ویژگی هایی دارد؟
تریدر فارکس کیست، می تواند به عنوان یک سوال کلیدی و بسیار مهم مطرح شود که موضوع مورد بررسی این نوشته ماست. به طور کلی تریدر یا معامله گر به افرادی گفته می شود که در بازارهای مالی، به خرید و فروش دارایی های مالی می پردازند. تریدرها خرید و فروش را یا برای خود انجام می دهند و یا به نمایندگی از شخص یا موسسه دیگر، کار معامله کردن برای کسب سود را انجام می دهند. حال نیاز است تا برای درک بهتر موضوع، با مفهوم فارکس و معامله گران فارکس آشنا شویم.
فارکس چیست؟! این نکات کلیدی را در مورد آن بدانید
اگر بخواهیم پاسخ ساده ای به این سوال بدهیم، باید بگوییم که فارکس محلی برای داد و ستد و مبادله ارزهای رایج کشورهای دنیا است. با تغییر نرخ تبادل میان ارزهای موجود در فارکس که به صورت جفتی معامله می شوند، قیمت ها در این بازار کم و زیاد می شود. همین نوسانات قیمت باعث می شود تا تریدرها یا همان معامله گران حرفه ای بازار در این شرایط به کسب سود بپردازند.
رسیدن به پاسخ سوال تریدر فارکس کیست، نیازمند مطلع بودن ما از شرایط و ویژگی های فارکس و داشتن اطلاعات کافی در مورد اصطلاحات رایج در فارکس را برای شما فراهم کرده ایم.
روش انجام معاملات در فارکس به این شکل است که فعالان بازار که شامل موسسات مالی بزرگ، بانک های مرکزی، شرکت های صادرات، واردات و شرکت های بیمه ای هستند، یک ارز را خریداری کرده و به طور همزمان ارز دیگری را به فروش می رسانند. در واقع در این بازار، معامله گران از طریق شبکه الکترونیکی که به عنوان یک کانال بین بانکی عمل می کند، به تبدیل ارزهای گوناگون به یکدیگر می پردازند.
تبدیل ارزهای گوناگون به هم، با توجه به یک نرخ مبادله به نام ضریب تبادل صورت می گیرد.
اگر می خواهید در مورد این نرخ و همین طور مقوله پرچالش، جذاب و شگفت انگیز فارکس اطلاعات بیشتری به دست آورید، پیشنهاد می کنیم در دوره فارکس شرکت کنید. با این ترفند، اطلاعات کاربردی و عملی شما به شکل باورنکردنی افزایش پیدا خواهد کرد.
تریدر فارکس کیست؟! آیا این فرد باید توانایی ذاتی خاصی داشته باشد؟
تریدرها یا معامله گران را می توان از نظر انواع بازارها به فارکس تریدر، بورس تریدر، کریپتو تریدر و غیره تقسیم بندی کرد. در این قسمت ما به مهم ترین آنها یعنی فارکس تریدر می پردازیم.
فارکس تریدر، به فردی گفته می شود که با خرید و فروش ارزها به صورت جفت در بازار فارکس، قصد به دست آوردن سود دارد. همانطور که اشاره کردیم، ارزش ارزها در محیط فارکس نسبت به یکدیگر دائما در حال تغییر است و همین نوسانات در قیمت باعث می شود تا یک فارکس تریدر بتواند با پیش بینی قیمت جفت ارزها و خرید و فروش آنها سود به دست بیاورد.
ترید کردن در فارکس، هم با خرید همراه است و هم با فروش. به عبارت دیگر، فارکس بازاری دوطرفه است که امکان سود بردن از خرید و فروش جفت ارزها، در هر دو حالت افزایش و کاهش قیمت ها در آن فراهم شده است.
شاخص ترین ویژگی یک تریدر فارکس چیست؟ خوب است بدانید
تریدر فارکس باید آرام و بدون هیجانات زیاد باشد. ذات بازارهای مالی به شدت هیجان آور است؛ از این رو بسیاری از تریدرها هیجانی می شوند و برخلاف جهت حرکت باز بازار حرکت می کنند و به خود ضررهای هنگفتی می زنند.
یک تریدر فارکس باید به شدت کنجکاو باشد. کنجکاوی می تواند یکی از بهترین ویژگی های تریدرها باشد تا به مطالعه انواع شاخصه های اقتصادی، مالی و مدیریتی بپردازند و در مورد اصول این حوزه اطلاعات کسب کنند.
تفاوت تریدر و سرمایه گذار چیست؟
پس از پرداختن به سوال تریدر فارکس کیست، حال نوبت آن است تا در مورد تفاوت آن با سرمایه گذار در فارکس نیز نکاتی را ذکر کنیم. اساسی ترین تفاوتی که میان یک تریدر یا معامله گر با یک سرمایه گذار وجود دارد، این است که سرمایه گذاران در یک بازه زمانی بلند مدت، انتظار کسب سود از بازار های مالی را دارند؛ در حالی که تریدرها سعی می کنند در بازه های زمانی کوتاه مدت با خرید و فروش های متناوب در بازارهای مالی به کسب سود بپردازد.
در ترید کردن، افراد به دنبال کسب سود از طریق خرید و فروش دارایی های مالی هستند؛ اما در سرمایه گذاری، افراد به دنبال داشتن مالکیت روی دارایی های مالی هستند تا بدین وسیله بتوانند با گذشت زمان، ارزش دارایی خود را بیشتر کنند.
آیا می دانستید، تریدرها مواجه ی زیادی با این ریسک ها دارند؟
برای آنکه پاسخ سوال تریدر فارکس کیست را کامل و جامع ارائه کنیم، لازم می دانیم ریسک هایی را که یک تریدر فارکس با آنها مواجه است، گوشزد کنیم. بیان و معرفی این ریسک ها، به معامله کننده های مبتدی کمک می کند تا با چشم و گوشی باز در این بازار پر پیچ و خم حضور پیدا کنند. این ریسک ها به شرح زیرند:
- نداشتن اطلاعات و یا حتی ضعف در اطلاعات، می تواند سرمایه یک تریدر را به نابودی بکشاند.
- غفلت کردن از وضعیت و تغییراتی که در بازار رخ می دهد، تریدر را به وارد چالش های غیر قابل جبرانی می کند.
- اگر معنا و مفهوم واقعی تریدر فارکس کیست، را درک کرده اید، پس به خوبی می دانید که تریدرها، با بازاری پر ریسک مواجه هستند. گاهی اوقات، وضعیت بازار، فرد را غافلگیر کرده و او را به سمت یک نتیجه نامعلوم سوق می دهد.
- کسانی که اطلاعات کاملی ندارند، به هیچ وجه نمی توانند در فارکس موفق شوند.
- ناملایمات این بازار، زیاد است و این نیز می تواند به عنوان یکی از بدترین ریسک های فارکس باشد.
- وارد کردن مقدار زیادی سرمایه برای کسب سود بیشتر، از دیگر ریسک های این بازار به شمار می رود.
درآمد تریدر فارکس چقدر است؟ آیا می دانید؟
بعد از آنکه فهمیدید تریدر فارکس کیست، خوب است در مورد درآمد این گروه نیز نکاتی را بیان کنیم. سوال درآمد تریدر فارکس چقدر است، سوالی کلی است و نمی توان در جواب آن یک عدد و رقم مشخص بیان کرد. عوامل و پارامترهای زیادی وجود دارند که روی درآمد این گروه تاثیر دارند و همین دلایل است که مانع می شوند ما به صورت شفاف در مورد درآمد این شغل صحبت کنیم.
کسانی که در فارکس حضور پیدا می کنند به روش های متفاوتی می توانند درآمد به دست آورند. برخی تریدرها به صورت روزانه، برخی دیگر به صورت ماهانه و عده ای دیگر از معامله کنندگان در بازه های زمانی طولانی تری سود کسب می کنند. انتخاب هر یک از این روش ها، تاثیر بسزایی روی میزان درآمد دارد.
نکته ی دیگری که علاقه مندان و جستجوگران سوال تریدر فارکس کیست، باید به آن توجه و دقت داشته باشند عدم حضور در بازار فارکس بدون دریافت آموزش های لازم است. چه به صورت روزانه بخواهید از این بازار به سود برسید، چه به صورت ماهانه و چه به شکل سالانه، می بایست نحوه انجام دادن معامله ها و کسب درآمد از فارکس را بلد باشید، تا علاوه بر حفظ سرمایه، بتوانید آن را چند برابر نیز کنید.
به عنوان یک تریدر چگونه وارد بازار فارکس شویم؟
بعد از اینکه پاسخی برای سوال تریدر فارکس کیست پیدا کردید، نوبت این است که بدانید چگونه وارد بازار فارکس شویم. شما به عنوان یک تریدر باید ابتدا کارگزاری های معتبری را شناسایی کرده و از طریق آن ها در بازار فارکس، حساب های ارزی مد نظرتان را افتتاح کنید. نکته ای که برای ورود به بازار فارکس باید بدانید این است که نوع حساب خود را باید متناسب با نوع فعالیتتان انتخاب کنید. انواع حساب ها برای ورود به بازار فارکس به شرح زیر است:
- حساب های استاندارد برای ترید جفت ارزها، نفت، گاز، طلا و بیت کوین است.
- حساب سهام، مختص سهام های بین المللی بوده که شامل بیش از ۲۰۰ سهم برتر جهان مانند اپل، آمازون، مایکروسافت و غیره است.
- حساب ارز های دیجیتال، برای معامله بیش از ۴۰ نوع ارز دیجیتال است که حداقل واریزی این حساب باید ۵۰۰۰ دلار باشد.
- حساب PRO که شامل تمامی دارایی های موجود در سایر بازار های مالی است که به عنوان یک سرمایه گذاری کلان شناخته می شود.
با این توضیحات، کسانی که متوجه شده اند تریدر فارکس کیست و با انواع حساب ها آشنا شده اند، به راحتی می توانند وارد بازار فارکس شوند.
جمع بندی
در این مقاله به سوال تریدر فارکس کیست، پاسخ دادیم و سعی کردیم تا ویژگی های یک تریدر خوب را به شما گوشزد کنیم. باید اشاره کنیم که کسب سود در بازارهای مالی، مانند فارکس، به شدت ریسک آور است و پیشنهاد می شود اگر علاقه دارید به این بازار وارد شوید، در دوره آموزشی فارکس نیک اندیشان شرکت کنید.
برای ثبت نام در دوره آموزش فارکس نیک اندیشان بر روی دکمه ثبت نام زیر کلیک کنید👇